- 26 Ağustos 2012
- 665
- 677
- 323
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #10.641
Bende çok acıktımmm ama tembelimm ben yaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah bakalim. Bari nobet tutma. Doktor gecen yil bana bi rapor yazmisti nobet tutmasi sakincalidir diye. Oyle nobet yazmiyorlar.Öğrencilerimi de zor durumda bırakmak istemiyorum 3 senelik sınıfım. Şimdi gitmiyorum okula aklım da onlarda. Okula gittiğimde de yormamaya çalışıyorum kendimi, dersleri oturarak anlatıyorum mümkün olduğunca ayağa kalkmıyorum. Nöbetlerimde de genelde arkadaşlar ilgileniyorlar sağolsunlar. Doktorum izin verdiği sürece devam ederim galiba. Doktorum da garantici zaten gerektiğinde rapor vereceğini düşünüyorum. İnşallah sonuna kadar problemsiz atlatırız
Ayy bizdwde karniyarikla mercimek corbasi var esim bi gelsefe yesem
Öğrendim canım benimki de erkekmişcanım seninle doğumlarımız aynı olacak ben 13. hafta %90 öğrendim o da erken belki yanılırız ihtimaliyle öyle dedi doktor benim oğluşum olacak seninde bu zamana kadar belli olmadıysa kızdır muhtemelen
Tebrikler,gonlundem gecem olmus.allah saglikli elimize almayi nasip etsin insallahBir erkek haberi de bendenAz önce geldim doktordan, kesin erkek dedi. Rüyam çıktı, hep erkek hissediyordum zaten. Hayırlı evlat olsun inşallah.
Amin inşallah. Önemli olan sağlıklı, hayırlı olması elbet. Artık rahatla bişeyler alabilirim hehee.Tebrikler,gonlundem gecem olmus.allah saglikli elimize almayi nasip etsin insallah
Bir erkek haberi de bendenAz önce geldim doktordan, kesin erkek dedi. Rüyam çıktı, hep erkek hissediyordum zaten. Hayırlı evlat olsun inşallah.
Çevremde herkez ağız birliği yapmış gibi kız bu kız diyordu. Çin takvimi de kız gösteriyordu. Ama ben 2 kez erkek gördüm rüyamda ve içimdeki seste erkek diyordu. Heryerden kız duyunca, Ben de acaba kız mı die şüpheye düşer oldum. Dayanamadım bugün öğreneim dedim.Hakkında hayırlısı olsun.
Hislerinde yanılmamışsın ne güzel.
Merhaba arkadaşlar
Yemek menülerinize baktım az çok herkeste aynı yemekler var.Ben hergün ne yapsam diye şaşırıyorum.Siz nasıl karar veriyorsunuz ya?Değişik yemekler yapmak istiyorum ama mevsim sebzesi de çok kısıtlı.![]()
Müdürümüz değişti geçen hafta, önceki müdürümüz sıkıntı yapmıyordu hani sadece imza atıyordum. Allah'a şükür okulumuzda öyle çok problem çıkmıyor nöbette. Yeni müdürümüze de söyledim ayakta çok fazla kalmamam gerektiğini o da tamam dedi. Küçük okul olunca çok problem olmuyor.Inşallah bakalim. Bari nobet tutma. Doktor gecen yil bana bi rapor yazmisti nobet tutmasi sakincalidir diye. Oyle nobet yazmiyorlar.
Çevremde herkez ağız birliği yapmış gibi kız bu kız diyordu. Çin takvimi de kız gösteriyordu. Ama ben 2 kez erkek gördüm rüyamda ve içimdeki seste erkek diyordu. Heryerden kız duyunca, Ben de acaba kız mı die şüpheye düşer oldum. Dayanamadım bugün öğreneim dedim.
Hepimizin evladı kız olsun erkek olsun sağlıklı, hayırlı evlat olsun inşallah.