- Konu Sahibi SirriEyvan
- #12.281
Hangi besinlerin şeker yükselteceģini nelere dikkat etmem gerektiğini çok iyi biliyorum zaten şekeriniz yüksekse düzenli olarak açlık ve tokluk sekerinizi takip ettiğinizde belli oluyor .geçen sefer doktorumun bana verdiği diyet listesini görünce nasıl gereksiz beslendiğimi anlamıştım.İlk bebeğimde yaptırmıştım ve yuksek çıkmıştı bu sefer kesinlikle yaptirmayacam ama düzenli şeker ölçümleri ve sıkı diyet yapmalıyım
hamile olmak çok yemek değil zaten Biz hiç beslenmesek de bebek var olan depoları kullanıyor iyi beslenmek bebeğin değil bizim saglimiz açısından önemli böyle düşünüp salmıyoruz tabi protein almaya, kalsiyum magnezyum omega 3 içeren yiyecekler tüketmeye dikkat Ediyoruz.
Zararlı olduğu artık herkes tarafından bilinen beyazlari ( un,tuz, şeker )tüketmiyoruz.
O zaman şeker yüklemesine gerek kalmıyor bahsedilen şeker miktarı 100 mg a kadar çıkıyor .madem şeker bebek için bu kadar zararlı neden bebeğime bunu yapayım.
Sırf onun için daha dikkatli beslenmem onu koruyacaktır zaten!geçen sefer iradem çok güçlüydü inşallah bu sefer de öyle olur .nasıl olsa sona doğru sıkı diyet yapacam diye birazcık saldım ama 14.haftada 1.5 kilo aldım.insallah devamında daha fazla almam !