- 26 Ağustos 2012
- 665
- 677
- 323
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #40.621
Günaydın herkese artık gece uyuyamaz sabah uyanmaz olduk ay değil hafta değil gün sayıyoruz artık heyecan hadsafada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Jeliiiii naber fistikGunaydin uykucular :)
Jeliiiii naber fistik![]()
benimde 7 eylül :) kilosu ne kadar sizin bebişlerin? ben normal istiyorum ama hala dönmedibenim de 7 eylül. bene sezaryen olcam 5 haziran da:) rabbim hayırısıyla kucaımıza almayı nasip etsin inş.
Gumaydin pofudukk nickine bayiliyommGünaydın canlarim :))
benimde 7 eylül :) kilosu ne kadar sizin bebişlerin? ben normal istiyorum ama hala dönmedisezeryan olursa sizin zamanlarda olacak galiba
Iyi diyelim iyi olalim :) gördün tabi melegini ooh ne güzel darısı başıma inşallah :)Superim canim benimm senden naber :)
Heheh :)) saģol canim :)) ben biraz tombul olduğumdan, esim beni pofudugum diye seviyordu bi dönem. Oradan kaldi pofudukGumaydin pofudukk nickine bayiliyomm![]()
Iyi diyelim iyi olalim :) gördün tabi melegini ooh ne güzel darısı başıma inşallah :)
ilk gebeliğiniz mi. ben salı günü gittim dr ye 34+2 de yani. 2900 gr 49 cm di maşallah. 36 haftayla uyumlu dedi dr m biraz önden gidiyoruz. bi önceki muayene de benimde makat gelişi duruyordu. ama bu sefer dönmüş dedi. dr. ama ben sezaryen olacağım için çok önemi yok. yalnız dr dedi ki geçen gün hastayı tam doğuma almak üzereyken bebek döndü dedi. o nedenle son ana kadar değşebilio pozisyon. takılmamak gerek.rabbim sağlıkla dünyya gelmelerini nasip etsin.benimde 7 eylül :) kilosu ne kadar sizin bebişlerin? ben normal istiyorum ama hala dönmedisezeryan olursa sizin zamanlarda olacak galiba
Hoşbuldum canımHoşgeldin aramıza canım, Günlerimiz yakın seninle![]()
bi arkadaş daha vardı 14 haziran tahmini doğum tarihli. sırrıeyyan dı sanırım niki. baya çoğunlukta 7 eylül:)Ahaa bi 7 eylul daha ciktii :)))) 2805 kilosu bizim tosunun :)))
amin inşallah. evet ilk gebeliğim. bende salı günü gittim 2910 gr dı. benimde ileriden gidiyor oğlum. doktor son haftalarda dönmez alanı daralıyor dedi çok moralim bozuldu çünkü gerçekten normal doğumu çok istiyorum.ilk gebeliğiniz mi. ben salı günü gittim dr ye 34+2 de yani. 2900 gr 49 cm di maşallah. 36 haftayla uyumlu dedi dr m biraz önden gidiyoruz. bi önceki muayene de benimde makat gelişi duruyordu. ama bu sefer dönmüş dedi. dr. ama ben sezaryen olacağım için çok önemi yok. yalnız dr dedi ki geçen gün hastayı tam doğuma almak üzereyken bebek döndü dedi. o nedenle son ana kadar değşebilio pozisyon. takılmamak gerek.rabbim sağlıkla dünyya gelmelerini nasip etsin.
bi arkadaş daha vardı 14 haziran tahmini doğum tarihli. sırrıeyyan dı sanırım niki. baya çoğunlukta 7 eylül:)
Evet aslinda 14 hazirandi bnmde :) ne cok kisi varmis 7 eylulden :)))
Yarin sabah sonunda gidicem tatlim. 1 ay oldu delirecektim az dahaaaInsallah cnm ne zaman gidiceksin doktora :)