- Konu Sahibi SirriEyvan
- #42.161
Maaşallah subhanallah canım. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. :) darısı başımıza inşallah :)Ömer buğram saat 13.30 dünyaya gözlerini açtı 3 360 gram olarak kızlar seviyoruz sizi tekaçrar yazarız öptüm sizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maaşallah subhanallah canım. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. :) darısı başımıza inşallah :)Ömer buğram saat 13.30 dünyaya gözlerini açtı 3 360 gram olarak kızlar seviyoruz sizi tekaçrar yazarız öptüm sizi
Gunaydin hayirli kandiller benim 1gaftadir suren badana temizlik dun bitti bugun bir ohh diyecem insallahGünaydın güzeller. Herkes iyi inşallah. Ben yine uykusuzum. Bugün temizliğimiz var, halılar yıkamaya gidiyor. Perdeler yıkanacak camlar,koltuklar silinecek detaylı toz alınacak :) bizim kız da erkenci
Gözün aydın canım :) inşallah bugünden sonra bende ohh diyeceğim. Rahat rahat kızımı beklerim artık dicemde, haftasonu memlekete gideceğiz. Hiç istemiyor canım.Gunaydin hayirli kandiller benim 1gaftadir suren badana temizlik dun bitti bugun bir ohh diyecem insallah
Allah ruyani hayirlara cikarsin doguma yakin karisik ruyalar gormek normalmis sen merak etme kizin en uygun zamanda gelecektir Allahin izniyleGözün aydın canım :) inşallah bugünden sonra bende ohh diyeceğim. Rahat rahat kızımı beklerim artık dicemde, haftasonu memlekete gideceğiz. Hiç istemiyor canım.
Rüyamda birşeyler gördüm karışıktı tam anlayamadım. Ama doktorum burda yoktu falan. Doğum mu yapıyordum, yoksa başka birşey mi hatırlamıyorum. Sadece doktorun olmadığı var aklımda. Bu hafta da doktorumuz yok, şehir dışında.
Kızım inşallah bu akşam gelmezse, haftayı bekler. Memlekette doğurmak istemiyorum...
Ay masallah yaaaa yerim ben bunu yer bitiririmmm allah bagislasin cnm:) epidural degil spinal degilmi agrin yok degilmi.Ömer buğram saat 13.30 dünyaya gözlerini açtı 3 360 gram olarak kızlar seviyoruz sizi tekaçrar yazarız öptüm sizi
İnşallah canım inşallah.Allah ruyani hayirlara cikarsin doguma yakin karisik ruyalar gormek normalmis sen merak etme kizin en uygun zamanda gelecektir Allahin izniyle
Günaydın canım. Maşallah ne güzel uyumuşsun, bende 4 saatlik uykuylayım.Mya34 oy maş. doğumlar oldukça kalanlarda heves artıyor.
günaydın anneler. ben anladım ki yürüyüp gezip yorulunca ölü gb yatıyorum. dün gene bir koltukta uyumaben ki çıkmıyor yani erken yatayım, tv başında uyuyakalayım. tabi az önce de uyandım :)
acaba üşenmesem kahvaltılık almak için fırına markete mi uğraşsam diyorumağrı var omzumda bile ama bilemedim.
![]()
gaz bekliyordum geldi :) çok az günün var ya temizlikte incitme kendini. bugün temizlikte çok kaptırırsan yarın fln bir müjde beklerim ben :)Günaydın canım. Maşallah ne güzel uyumuşsun, bende 4 saatlik uykuylayım.
Dün kocişe kızdım normalde 1,5gibi uyurdum uyuyamadım 3e kadar falan hatta daha fazla belki de. Bugün de temizlik yapacağız annemle. :) ağzına tatlı birsey at hurma gibi çık al istediğini hem için açılır sabah yuruyusu olur bi nevi :)
hayırlısı bakalım canım. Annem de var ben çok ağır is yapmam sanırım. bir an önce hazır olsun da ev. Kızımın ne zaman gelecegi belli olmaz :) bekledigin gazı aldığına göre aç oturma hadi bakalım. :) tatlı bi şey at ağzına ama açlıktan sekerin falan düşmesin Allah korusun :)gaz bekliyordum geldi :) çok az günün var ya temizlikte incitme kendini. bugün temizlikte çok kaptırırsan yarın fln bir müjde beklerim ben :)
o şehir efsanesi canım, epiduralin olası yan etkilerinin hepsi geçici.Canım inşallah öyledir. Ama ben epiduralden de korkuyorum çünkü benim migrenim var. Epidural migreni artırırmış diye duydum daha doktorumla konuşmadım ama