- 3 Mart 2009
- 1.923
- 700
- 373
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #42.401
Bende sirf onun icun girmistim haber varmi diye insallah onemli.birswy yoktur...@ECD75
Nerde kaldın canım, keşke bir haber verseydin.. merak ettim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sirf onun icun girmistim haber varmi diye insallah onemli.birswy yoktur...@ECD75
Nerde kaldın canım, keşke bir haber verseydin.. merak ettim..
Evet geçenDogumuda mi kolaylastiriyo diyolardi yanlis hatirlamiyosam![]()
valla belli zamanlarda hareket edıyor zaten gece 2 den sonra sabah 7 de bı de onun dısında cok az hareketı ıyıce tedırgın oldum herkes 10 defa saatte hareket edıyor dıyınce.Ama nette de gun ıcınde 10 defa hareket etmesı yeterli dıyorBen o kadar takip etmiyorum tatlım. Bizimki de özellikle akşam babası geldikten sonra çok hareket ediyor. Gün içinde yer değiştiriyor hafif hafif. Bu ara da epey azaldı hareketleri. Enerjisini doğuma sakliyor sanirim. :)
Benim de 35+5 filan 2700 dü normal dedi doktor çok kilolu değil ama az da değil.Kızlar kızlarrr 36+0 hamileyim bebegim 2740 gram az geldi bana biraz sizin bebekleriniz ne kadar soylermisiniz bu arada cinsiyet kiz
Kızlar şu doğum filmini izleyin sabahtan beri izleyip izleyip aglıyorum nasıl guzel bır bebek maşalahh.. Titreyip duruyo doğum sonrası kıyamam ya içim eridi allahım bize de nasıp edıcek inş çook az kaldı bu mutluluğa
bende düşünmüştüm giyeceğim kıyafeti...
elbise bana en mantıklı gelmişti , alttan kontrol edecekler açılmayı vs. diye...
çünkü bilemedim hastaneye gidince o mavi hastane kıyafetini ne zaman giydirecekler
eşofman olunca zorlanır mıyız ki diye düşündüm ??...
Gayet hoş canim kullanisli. Ben aldimda hazirlamadim daha. Bide kac tane almamiz lazim yanimiza doktora sorsak mi
bende düşünmüştüm giyeceğim kıyafeti...
elbise bana en mantıklı gelmişti , alttan kontrol edecekler açılmayı vs. diye...
çünkü bilemedim hastaneye gidince o mavi hastane kıyafetini ne zaman giydirecekler
eşofman olunca zorlanır mıyız ki diye düşündüm ??...
ben de bugün suyum fln gelirse duş alınca giyeceğim kıyafetleri çamaşırı falan bir torbaya koydum. malum telaşede rahatsız kıyafet giyip bir de o yüzden rahatsızlık duymayayım dedim.
hamile eşortmanı alt koydum rahat rahat mis. çoraba kadar koydum.
hastaneden çıkarken ne giyeceğimi hiç düşünmedim :)Canım bende öyle yaptım hastaneye giderken giymek için kıyafetleri ayarladım vede iç çamaşırlarımı dabide onun telaşını yaşamıyım diye
![]()
Artık her gece yatağa yattığımda doğumu düşünür oldum. Tecrübeli arkadaşlara sormak isterim; normal doğum olduktan sonra bebeği anneden önce mi çıkarıyorlar doğumhaneden, birlikte mi? Ben hep oğlum kucağımda çıkmayı hayal ediyorum da. Bian bile gözümün önünden ayırmasınlar istiyorum.
hastaneden çıkarken ne giyeceğimi hiç düşünmedim :)
Hayir canim normal dogum 36 hafta 3 kg dogdu melegimaa erkenden anne olan biri daha varmış aramızda hayırlı uğurlu olsun cnm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün bebiş nasıl sezeryan oldun sanırım
Kizlar ben dogurdum dun 2 bucukta. Minicik cok tatli sarisin tam ruyamda gordugumun aynisi, 2505gr bi oglum oldu. Sevmeye kiyamiyorum cok guzel bir duygu. Aglayarak girdim doguma cok duygulandim heyecanlandim. Epidural sezeryan oldum. Alt tarafimi uyusturdular bilincim acikti esim yanimdaydi bebegimin ilk sesine sahit oldum. Dogum boyunca heyecandan hep agladim istemsiz bi sekilde. Bebegimin sagligi yerinde cok sukur kuvezlik durumu yok denildi yanima cikardilar daha dogum olayina adapte olamadigi icin ememedi nefes alis verisleri duzelsin die solunumu taktilar.Sagligi iyi cok sukur. Hersey yolunda. Dualariniz icin Allah razi olsun bnde sizler icin dua ettim bol bol.