• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
[QUOTE="Nehir Baran, post: 40992264, allaha şükür hayırlısıyla büyüt oğluşunu :KK54: birde neden mecburi sezeryan oldun ?[/QUOTE]
Gözünaydın

sen nasılsıın doğumlar baslamış...

ALLAH razı olsun cnm...

iyiyim çok şükür eveli gün gittik kontrole son randevumuzdu artık...

2686 gr 48 cm di oğluşum

8 gün kaldı teyzesi geri sayımdayız...

badana temizlik derken birde yatıyorum artık ayaklarımın üstüne basamıyorum nerdeyse çok yürümüş yorulmuş gibiyim...

uyku yok sabahlıyoruz oğlusumla sbaha kadar oyuncuk yapıyor veled :)

zaten hepimiz aynı durumdayız bu son haftalar

Rabbim hepimizi selametle kurtarsın insaallah... :KK19:
Sendemde allah razi ayni bizimde İşte yat yat cnm cikti artik kalkiyorum vallaaa:) gece uykusu bana da haram ayaklar elller balon gibiiii.

Bebegine de masallah boyu kilosu guzel saglicakla al kucagina cnm bnm. Zor zamanlar gexirdik artik geri sayim basladi ama sonu cok güzel olacakkkkk:))

Bende şimdi doktordan çıktım geçmişe bakamadım henüz. 36+4 teyim 3000gr boy 50cm.Arada sancın olmuştur farketmemiişsin dedi.doktor bu iyi birşeymiş.Çatı muayenesi doğum esnasına kadar yapmıyorum dedi.Zaten çatın henişte olsa bebeğin geliş durumuna göre belli olacakmış.İki hafta sonraya gel dedi.iki haftadan sonra heran bebek gelir dedi.Suyun gelmesini kesin anlarsın dedi ya bir bardak yada bir sürahi.Yalancı sancıların olacak doğum sancıların yavaş yavaş başlar gitgide artacak dedi.aklıma gelen bunlar.

Canım boyu kilosu çok iyi maşaallah bebişe :nazar::nazar::anneadayı:

Canım kordon içinde üzülme burda bi arkadaşın bebeğinin 2 kere dolanmıştı , diğer ay ki kontrolde açılmıştı kordon
Bir kere dolanmis dedi doktor canim suyun normal sikinti olmaz ama takip edelim dedi kordon dolaninca beslenemez mi diye sormayi unuttum o an karin cevresi de 2 hafta geri benim belki de gercekten minik bir bebek olacaktir sagliklari iyi olsun da minyon olsun napalim canim

ya benim acilmam vardi 4 cm acilmam ve sancim cardi 9 saat suni sanci verdiler ben hissetmedim ama sancilar tavan yapti acilmam 8 cm oldu bebek kanala girmedi bir turlu sezeryanda fark edildiki kordon iki defa biynuna dolanmis

Sezeryan olması daha iyi olmuş o zaman canım , allah korumuş bebişimizi birşey olmamış kuzucuğa şükür :KK68: tecrübeli anne olarak artık bize tavsiyelerini bekliyoruz inşaallah :anneadayı:

Bir kere dolanmis dedi doktor canim suyun normal sikinti olmaz ama takip edelim dedi kordon dolaninca beslenemez mi diye sormayi unuttum o an karin cevresi de 2 hafta geri benim belki de gercekten minik bir bebek olacaktir sagliklari iyi olsun da minyon olsun napalim canim

Evet canım böyle düşün en azından sağlığı iyi bebişin , onun da yapısı minikmiş biraz .. Yapısından dolayı kilo almıyor bazı bebekler sen ne kadar iyi beslensen de .. O yüzden sakın üzme kendini , strese girme tatlım

Az önce kontrolden geldik plesantamda yaşlanma Başlamış bir haftada nerdeyse hiç kilo almamış kuzum dua edin bize bişey Olmasın bebeğime

canım telaş etme plasentadaki yaşlanmanın başlaması normal haftana göre..
meleğin gelebilir artık zaten her şeyiyle hazır inşaAllah ...

Merhaba arkadaşlar dün gece 11 i geçe geldik eve yazamadım.

Gittim önce tekrar ultrasona girdim sonra nst ye.

Nst yine bozuk çıktı, kalp atışları güzel ama hareket yoktu.

Kocaman bir dondurma, 1 paket meyvesuyu, koca bir çikolata eşliğinde 1 şişe surumla düzene girdi.

Şimdi şükür iyiyim.

Merak eden ve dua eden herkesten Allah razı olsun.

Bebeğin şekeri düşmüş bile olabilirmiş.

Ayrıca bebeğim kanalada başını dayamış her an doğadabilirmiş.

çok merak ettim inan.. iyi olmanıza çok sevindiiim , arada tatlı ye artık :) kızın çok sevmiş tatlıyı belli :)

Selam kızlaarrr ... Bizde hazırlanıyoruz. Memlekete gidicez.. Dua edin bana orda gelmesin meleğimm. :))

dulardasın fıstık :)

Kizlar doktordan ciktim bebegim yine kilo almamis 34 hafta 1 gunluk bgn ama 2 kilo bile olmamis ustelik boynuna kordon dolanmis haftaya bida cagirdi gelismezse alabiliriz dedi :KK61::KK61:

canım benim hayırlısını dile Rabbimden... küvöze de girse sağlıkla büyür hiç merak etme Allahın izniyle...riskli haftaları geçtik elhamdülillah... Rabbim yardımcın olsun ...

kizlar ben dogum yaptim carsamba gunu 9.45 oglumuzu kucagimiza aldik.necburi sezeryan oldu.ancak firaat bulup yazabildim oglusumda bende iyiyim emziriyorum.kuveze girmedik.36+2 de dogdu.bi sikintisi oldagindan sukur gdrek kalmadi.

hayırlı olsun kuzum , bende senden bekliyordum bu haberi ;)
4 cm açılmayla iyi bile dayandı sıpacık.. maaşAllah barekAllah , bol bol emsin de güçlensin , büyüsün erkek :)

sen nasılsıın doğumlar baslamış...

ALLAH razı olsun cnm...

iyiyim çok şükür eveli gün gittik kontrole son randevumuzdu artık...

2686 gr 48 cm di oğluşum

8 gün kaldı teyzesi geri sayımdayız...

badana temizlik derken birde yatıyorum artık ayaklarımın üstüne basamıyorum nerdeyse çok yürümüş yorulmuş gibiyim...

uyku yok sabahlıyoruz oğlusumla sbaha kadar oyuncuk yapıyor veled :)

zaten hepimiz aynı durumdayız bu son haftalar

Rabbim hepimizi selametle kurtarsın insaallah... :KK19:

sürekli aklımdasın.. bakıyorum yazmamışsın , dedim erkenden mi doğum yaptı acaba ...
8 gün kaldı he :)
çok heyecanlı olmalı .. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin tatlım :)
bizde kavuşalım hayırlı zamanda inşaAllaahhh :)
doğum tarihleri aynı olsa da bizim kuzucuk ne zaman gelecek belli değil malum...
hayırlısı inşaAllah :)

kizlar ben dogum yaptim carsamba gunu 9.45 oglumuzu kucagimiza aldik.necburi sezeryan oldu.ancak firaat bulup yazabildim oglusumda bende iyiyim emziriyorum.kuveze girmedik.36+2 de dogdu.bi sikintisi oldagindan sukur gdrek kalmadi.
her habere ayrı bir heyecan duyuyorum. allah analı babalı büyütsün.
forum da Haziran ı bekleyen anne kalmayacak bu gidişle :KK49:

Doğum yapan annelerimiz :KK68:

NoAnnemizBDTHaftasıDTBebeğimiz
1 maral26 maral26 05.06.20153025.03.2015Musab Hamza
2 ElaBilge16 ElaBilge16 12.06.20153428.04.2015ikiz erkek
3 B Begummgull 01.06.20153705.05.2015Erkek
4 hafizzeyneb hafizzeyneb 08.06.20153713.05.2015 Yusuf Çınar
5 Mya34 Mya34 06.06.20153714.05.2015Ömer Buğra
6 9661 9661 14.06.20153615.05.2015 Kız
7 @denizkizi_esra 01.06.20153815.05.2015Tan Ersan

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-haziran-anneleri-dogum-hikayeleri.808996/

Cnm uzulme bnde ayni durumdaydim sikintidan geceleri uyuyamiyordum agliyordum doktordan ciktikca. Doktor surekli bebegin kilo almiyor haftaya alalim diyordu bi sure takip etti durumu degismedi. bizde dun dogumuna karar verdik suan iyi cok sukur 2500gr 45cm dogdu. Solunumu duzelsin die asagida aksama yanima cikacak Ins. Beni emiyor ama sutum yogun gelmiyor suan normalmis bugun yrn gelir insallah sutumde. O yuzden bebegini bekleterek riske atma. gunlerce stresle bekleyecegine dogur biran once dogsun buyusun...
Hayırlı olsun canım bebeğin demek aynı durumdu seninkinde tam olarak kaçıncı haftada doğmuş oldu bebeğin?kaçıncı haftada çıktı sende bu yaşlanma?biraz daha bahsedebilirmisin bana çok endişeliyim Allah'ım bianönce bebeğine sağlık sıhhat versin inşallah sanada çok geçmiş olsun

istersen farklı bir dr a daha görün. ben olsam içim rahat etmezdi. makinada ki ölçümler bile değişken. Dr un bilgisi çok önemli bence.
Bende sağlık çalışanıyım canım hastanede biçok Dr lada görüştüm bir hafta bekliycez bakalım nolcak 37+1 şimdi bebeğim Hayırlısı olsun Hakkımızda

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-haziran-anneleri-dogum-hikayeleri.808996/

Maşallah daha mayısın ortasındayız, bebişler gelmeye başladı :)

Al
canım telaş etme plasentadaki yaşlanmanın başlaması normal haftana göre..
meleğin gelebilir artık zaten her şeyiyle hazır inşaAllah ...

çok merak ettim inan.. iyi olmanıza çok sevindiiim , arada tatlı ye artık :) kızın çok sevmiş tatlıyı belli :)

dulardasın fıstık :)

canım benim hayırlısını dile Rabbimden... küvöze de girse sağlıkla büyür hiç merak etme Allahın izniyle...riskli haftaları geçtik elhamdülillah... Rabbim yardımcın olsun ...

hayırlı olsun kuzum , bende senden bekliyordum bu haberi :KK66:
4 cm açılmayla iyi bile dayandı sıpacık.. maaşAllah barekAllah , bol bol emsin de güçlensin , büyüsün erkek :)

sürekli aklımdasın.. bakıyorum yazmamışsın , dedim erkenden mi doğum yaptı acaba ...
8 gün kaldı he :)
çok heyecanlı olmalı .. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin tatlım :)
bizde kavuşalım hayırlı zamanda inşaAllaahhh :)
doğum tarihleri aynı olsa da bizim kuzucuk ne zaman gelecek belli değil malum...
hayırlısı inşaAllah :)
Allah razi olsun canim insallah 2bucugu bulsa raziyim dualarinizdan beni de eksik etmeyin

İyi akşamlar kızlar. Benim karnım günden güne küçülüyor mu yoksa ben paranoyak mı oluyorum?!:KK57: Suyumuz idrara çıktığımız zamanlarda geliyorsa ve farketmiyorsak.. Böyle bişey olabilir mi?

İyi akşamlar kızlar. Benim karnım günden güne küçülüyor mu yoksa ben paranoyak mı oluyorum?!:KK57: Suyumuz idrara çıktığımız zamanlarda geliyorsa ve farketmiyorsak.. Böyle bişey olabilir mi?
Bnm arkadas doguma yakin karnin kuculdugunu soylemsti. Nekadar dogru bilemem cnm. Bide auyun gelse cocuk olsa anlar cnm merak etme. Bnm gelmisti de ordan biliyorum.

darisi basimiza kizlar :)

Back
X