Ben sana bekle demiyorum canım yanlış anlama, yanlış yönlendirmek istemem.
Doğum derse kabul etmekten başka şansın yok ama suni sancı ile doğum başlatma imkanımız yok mu diye sor.
Geçen hafta nst de benim bebeğimin hareketleri hissedilmedi, doktorum 8 de bol çikolata ye tekrar gel bebek sıkıntıda ve sıkıntının nedenini öğrenmemiz lazım dedi.
Eeee akşamda bozuk olursa ne olacak dedim (bebek sağlıklı ama hareketsizdi) sezeryan dedi. Bende suni sancı ile doğum başlatılmaz mı dedim bana mantıklı bir şekilde bebek sıkıntıda sıkıntıda olan bebeğe suni sancı verip bizde sıkıntıya sokamayız ablacım ama bunları konuşmadan önce nedeni öğrenmemiz lazım dedi.
Gece 8 deki nöbetçi doktora tekrar nst notu yazdı, 8 de de hareketsiz çıktı, nöbetçi doktora sordum oda aynısını söyledi suni sancı sıkıntıdaki bebeğe verilmez dedi.
1 şişe serum bol tatlı ile 2 saat sonraki nst düzene girdi (meğerse bebeğin şekeri düşmüş) sonra evime gönderdiler.
Yani 2 ayrı doktor da aynısını söyledi, bana sezeryan deseler çok kolay normal doğum yapmama rağmen kabul edecektim çünkü hem mantıklı açıklamaları vardı hem gözümle gördüm nst sonucunu, hem araştırdım, hemde iki ayrı doktordan duydum.