- Konu Sahibi SirriEyvan
- #44.501
Ay sorma doktorum bir de genetik dir diyor ablam da hiç yokHiç çatlamayanlar var nasıl kıskanıyorum.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay sorma doktorum bir de genetik dir diyor ablam da hiç yokHiç çatlamayanlar var nasıl kıskanıyorum.![]()
Yaparsın canım. Neden yapamayasin ben de ordan.burdan netten baka baka yapıyorum kopya çekiyorum oluveriyorOy oy cok tatli olmuslarr, becerikli annee. Ellerine sagliikk. Zor mu bende bsyler yapmak istiyorumda![]()
aman hic takmiyrm bn kilolari zaten sonuna gelmisiz veririz dogumdan snr hemencecik.onemli olan sut gelsin yanlis beslenmemek iste o kilolari vermek zorAmiiin caniim inşallahdaha cok bize yariyor ama
![]()
mor daha guzel sanki ya da bn mor rengi sevdigimden:)Kızlar meleğimin uyku seti için sipariş veriyorum da kararsız kaldım şu ikisi arasındasizce hangisi kedicikli olan mı yoksa kız resimli olan mı ?
Eki Görüntüle 1539031 Eki Görüntüle 1539032
ay tam mor diilmisya oKızlar meleğimin uyku seti için sipariş veriyorum da kararsız kaldım şu ikisi arasındasizce hangisi kedicikli olan mı yoksa kız resimli olan mı ?
Kızlar meleğimin uyku seti için sipariş veriyorum da kararsız kaldım şu ikisi arasındasizce hangisi kedicikli olan mı yoksa kız resimli olan mı ?
Ben de hiç çatlamadım. Bu 2. hamileliğim. Doktor ne sürersen sür çatlıycaksan hiç biri işe yaramıyo demişti. Hiç bişey sürmedim.Hiç çatlamayanlar var nasıl kıskanıyorum.![]()
ay tam mor diilmisya o![]()
Canim kiz resimli olani begendim ben ama senin icine hangisi siniyosa onu siparis wer ikiside cok sirinKızlar meleğimin uyku seti için sipariş veriyorum da kararsız kaldım şu ikisi arasındasizce hangisi kedicikli olan mı yoksa kız resimli olan mı ?
Aynen öyle. Erken doğcak die korkumdan 1 haftadır çıkmadım evden, yattım çoğunlukla, şimdi de doğsun artık istiyom. Yürümeye başlayım ben en iyisi.maşşalah paşaya kilosu çok iyi sıktın kendini bu zamana kadar şimdide gelesi yok miniğin :):)
Lila gibi canım bende aslında kedicikli olanı beğendim de , diğeri de hoşuma gittiCivilim.com'dan veriyorum siparişi canım %25 indirim var çok uygun fiyatı bende kaçırmak istemedim
kapıda ödemesi de var 1 gün sonra kargoya veriliyor
Civil kargoyu bazen aksatıyo, 1 haftada gönderiyo.
Ne güzel düşünüyorsun canım bravohiç alttan baktırmadım ki ister istemez bi tedirginlik var ama yinede çok korkmuyorum sonuçta normal doğum istiyorum ve olması gerekende bu
valla şu döneme kadar hamilelik depresyonuna girmedim hatta eşim normalden çok daha iyi oldun diyor (gerçi başta sinirlenince kasık ağrım oluyor çocuk rahatsız ediyordu ben de sakin olmayı öğrendimAy bugun sabahki sinirimden mi ne cok huysuzum. Hic hoşlanmıyorum soylenen halimden ama elimde olmadan bit bit bit konusuyorum. Ayy kendimi kesicem.
Kedi diyorum :)Kızlar meleğimin uyku seti için sipariş veriyorum da kararsız kaldım şu ikisi arasındasizce hangisi kedicikli olan mı yoksa kız resimli olan mı ?
Oluyor canım. Ben de tedirgin oluyorum oğlum hıçkırdıkça ama internette yazdığına göre normalmiş.Ya bu kızı her gün hıçkırık tutuyo nerdeyse 5 dk geçmiyo. Karnım zıp zıp. Sizde de oluyor mı?
Ne sürdün dicem de kremle alakası yok genetik bi olay. Ama bi umut işte ne kullanıyorsunben varııımmm![]()