• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
adet olmadan önce kasıklar sızlar ya öyle sızlıyor kasıklarım...
çok hafif henüz...beklesem mi gitsem mi karar veremedim..keşke tuvalete düşeceğine peçeteye düşseydi ya daha iyi inceler karar verirdim... uf uff

İstersen sancın çoğalınca git, bazıları sancı artana kadar bekliyolar evde,çünkü hastanede rahat edemiyolar.

benim aldığım firma da bir yaşa kdr rahat sığar dedi. gerçi 6 aydan sonra hareketli die tutunup düşebilir. yani ben yanında olmadığım zaman 6. aydan sonra yatırmak için arakatsız park yatak aldım yeni geçtim sipariş hevesle bekliyorum :KK70:
Ben oda yaptım ama yatakodama koyacak bişey almam lazım.. Benim gözüme çok küçük gelmişti chicco, acaba boyutları varmiki bunların yoksa standartmı?

uuf elim ayağıma dolandı zaten...

kocam şimdi gelecek namazdan onu bekliyorum bakalım söyleyeyim ona... gideriz olmadı...

hala sızlıyor kasıklarım... ama öyle bel ağrım vs.yok
Ilik bir dus al canim istersen. Rahatlatir hem dogum basladiysa kolaylastirirmis. Herseyin hazir degil mi telefonunu kimligini vs unutma. Bakalim zulal hanim da geliyor mu :))

Ah benim tembel kiziim :)) zulal de beklemiyor seni bak:D

benim de aklımın bir köşesinde o var...
evim hastaneye yarım saat uzaklıkta...

ben banyoya gireyim şimdi en iyisi...
Sen hazırlıklarını yap, baktın sancın çoğalmıyo, doktorunun numarası varsa ara, söyle akıntı olduğunu ve rengini. Doktorun hemen gel derse gidersin. Çünkü nişandan sonra ne zaman doğacağı belli olmuyo. Ama senin hafif sancılarında varmış. Belki de başlıyo yavaş yavaş. :KK24:

slm kızlar napiyosunuz bakem yarın sabah kontrolümüz var çok heycanlıyım 1 aydır görmüyorum oğluşumu çok özledim inşallah herşey yolundadır bide çatı muayenesi var tabi acaba bu gece bi atraksiyon yapsam bi faydası olurmu ki :oops::oops:

Senin yarın mıydı canım :KK49: diğer günde benim randevu var yani cuma günü bakalım nasıl bizim kuzucuklar , bu arada 37 . Haftadan sonra kocanı kandırmaya bak sen :KK70::KK8:

arkadaşlar acil bir sorum var !!

tuvalete gittim.. af edersiniz büyük tuvaletim var gibiydi , ıkındım biraz... geldi ama çok az... neyse siliniyordum idrarım geldi , tuvaletim alaturka , idrarımı yaptım bir baktım deliğe sümük gibi pembe kırmızı bişey ama deliğin içerisine düşmüş , peçeteyle bakamadım tuvaletin içinde inceledim..

bu nişan mı ????

ne yapayım peki...
kasıklarım inceden sızlıyor , ama düzenli değil , ve nişan olup olmadığından hiç emin değilim... hastaneye gitsem mi ?

Canım hastaneye git nişandır o , bize de haber ver :KK64:

bazı kadınlarda su gelmiyormuş. nişan da gelmediği oluyor diyorlar. neye göre gitcem ben doktora. evde de yalnızım. ne hissedince gitmeliyim doktora

benim arkadaşta öyle olmuş ama sancı çok şiddetli olmuş. gittiğinde açılması varmış dr patlatıyormuş suyu.

Senin yarın mıydı canım :KK49: diğer günde benim randevu var yani cuma günü bakalım nasıl bizim kuzucuklar , bu arada 37 . Haftadan sonra kocanı kandırmaya bak sen :KK70::KK8:

evet cnm yarın sabah bende merak ediyorum boyunu kilosunu ayy bilmiyorum ki en son çare onu düşünüyorum tabi :KK49:ama bana bi garip geliyo ya kocaman göbekle olmuyo :)

Sen hazırlıklarını yap, baktın sancın çoğalmıyo, doktorunun numarası varsa ara, söyle akıntı olduğunu ve rengini. Doktorun hemen gel derse gidersin. Çünkü nişandan sonra ne zaman doğacağı belli olmuyo. Ama senin hafif sancılarında varmış. Belki de başlıyo yavaş yavaş. :KK24:

ayy valla ben heycanlandım haa :KK17:

Hahah eşim az önce doğum hediyesi olarak ne istiyorsun dedi bişey isteyemedim ya aklıma gelmedi :KK70: gönlünden ne koparsa dedim heheh :KK70:

ben de geçen Philips çorbacı gördüm. normal doğurursam isticem dedim. ztn 170-200 fln alalım dedi hevesim kaçtı :D ama doğum hediyesi adı altında hediye düşüneyim acaba ne isteyebilirim. aklıma da bir şey gelmiyor. estetik en mantıklısı :D

Alemsin aynı günüz canım biz ben mi panihim açana herseyi hazırladım:KK49:ev bitti ..kendi ve bebisin çantasını da hazirladim. :pbebeğin besini sevdim tülu hersyi yikandi utulendi:21: e her şey tamam e ben.dogurayim o.zaman:KK70:
:KK70::KK70:Ayy ne guzzell, hazirmissin heran gelebilir bebissinn. Benimki buaralar gelmemeli:KK48:

Back
X