• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım o kadar yormasaydın yaa kendini , bende yaptım bugün ama hepsini tek güne sığdırmıyorum :KK76:enerjini çok kullanma kontrole en son ne zaman gittin peki :anneadayı: yada gidiceksin
Persembe gunu gittim canim 16tisina gene cagrdi ama 20snde gidicem ben . Persembe gunu 2800du kilosu iyimi sence ?

Kızlar bugün öğleden beri belim çok kötü ağrıyor , öyle sancı şeklinde değil :110: ayağımı yere basamıyorum kemiğim ağrıyor sırtımın alt tarafında ki kemikler yani .. umarım anlatabilmişimdir ..

Mahvoldum yaa niye böyle oluyor sizce ayağımı yere bastıkça sızlıyor :KK43:

Canım benim de sırtım son günlerde çok fena, ben de geceleri sırt ağrısından çok zor uyuyorum. Bu arada bugün detaylı ultrasona girdim.benim beklenen doğum tarihim aslında 4 temmuzdu. Şimdiye kadar bebeğimin gelişimi hep bir hafta öndeydi, yani 27 hazirandı. Ama bugün 9 temmuz çıktı. Sinirlerim bozuldu:(( bende biran önce gelmesini istiyordum, ama şimdi kalmasımı iyi gelmesi mi bilmiyorum:(

Canim her hafta cagirmasi gerekmiyor mu bundan sonra ben gecen sali gittim bu sali bida cagirdi ben cars gidecem yarin isim var onda bile huzursuzum :KK64:
Valla bilmemki nst ye soktu bir sorn yok dedi 16tsnda gel dedi bnde 20sinde gtmeyi dusundum cokmu aralk varki hem ne olablrki gec gtsem ilk cock yaa cahilim onemlimi her hafta gtmek :KK64:

Canım benim de sırtım son günlerde çok fena, ben de geceleri sırt ağrısından çok zor uyuyorum. Bu arada bugün detaylı ultrasona girdim.benim beklenen doğum tarihim aslında 4 temmuzdu. Şimdiye kadar bebeğimin gelişimi hep bir hafta öndeydi, yani 27 hazirandı. Ama bugün 9 temmuz çıktı. Sinirlerim bozuldu:KK43:( bende biran önce gelmesini istiyordum, ama şimdi kalmasımı iyi gelmesi mi bilmiyorum:KK43:
Allah allah sonradan degisiyormuki yaaa bnimkide temmuza kaliyorms faalann off tribe grdm smdi:KK64:

Sekeri cok dusuktu doğduğunda. Sekerli su veriliyor serumla besleniyor kurban olduğumun minicik elini delmisler serum icin :KK43: bi de solunumda ufak sikintilari var. Dün emzirmek icinn yanina aldilar 5dk.ligina. allahim bu nasil bir duygudur onu kucagima alisim.... emmeyi beceremedi minigim. Ufak alistirmalar yapti ins bugun emer annesini. Şimdilik bizden bukadar kizlar. Dua esin lütfen. Bu arada kizim 2760gr.olarak dünyaya geldi.
ahh canim benim Allah acil sifalar versin kuzuna umarim en yakin zamanda toparlar kendini dualarim senin minigin ve tum ihtiyac duyan bebekler icin.sen uzme kendini sutun icin cok onemli moralli olmalisin

Canım benim de sırtım son günlerde çok fena, ben de geceleri sırt ağrısından çok zor uyuyorum. Bu arada bugün detaylı ultrasona girdim.benim beklenen doğum tarihim aslında 4 temmuzdu. Şimdiye kadar bebeğimin gelişimi hep bir hafta öndeydi, yani 27 hazirandı. Ama bugün 9 temmuz çıktı. Sinirlerim bozuldu:KK43:( bende biran önce gelmesini istiyordum, ama şimdi kalmasımı iyi gelmesi mi bilmiyorum:KK43:

Oyy kuzum yaa üzülme plesenta' da yaşlanma falan mı başlamış acaba , son zamanlarda yaşlanma olduğu zaman bebekte az kilo almaya başlıyor doktorun bişe dedi mi :KK64: bu arada benim kemiğim batıyor sırtıma sanki:110: bebek ağırlaştıkça kemiklere baskı yapıyormuş bu yüzdenmiş ağrının sebebi ve artık rahat da yatamıyorum yatakta sabaha kadar dönüyorum yatağın içinde:KK43:

Valla bilmemki nst ye soktu bir sorn yok dedi 16tsnda gel dedi bnde 20sinde gtmeyi dusundum cokmu aralk varki hem ne olablrki gec gtsem ilk cock yaa cahilim onemlimi her hafta gtmek :KK64:
Yok canim sorun yoktur zaten de yine de suyuna falan bakilmasi gerekmiyo mu bilmem belki ben pimpirikliyim ama doktorlar 36 haftadan sonra her hafta cagiriyolar

Back
X