- 25 Eylül 2014
- 314
- 397
- 63
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #49.241
sütun artmasina yardımcı oluyormuş cnmCnm bu ne için kaçırdım ben orasını :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sütun artmasina yardımcı oluyormuş cnmCnm bu ne için kaçırdım ben orasını :)
O otu sicak suya mi koydunMerhabalar teyzeleri :) gelelim bizim kızımla buluşma hikayemize uzun zamandır karnımda ağrı vardı ptesi doktor kontrolümde dr daha inmemiş zamanı var dedi o gün karın ağrım arttı gecesine 3 gibi sancı da başladı sabah 8 e kadar bekledim 4 dkya inmişti hastaneye gidince sancim hafifledi sanırım stresten. nişan falan gelmedi. açıklığım 2 cmdi doktor suni sancı falan dogurturuz seni dedi biraz kendi sancımı çektim ögleden sonra serumla suni sanci verdiler kolumu çok tepistirdigimden pek akmamis o da suni sanci almadim gibi bsy oldu sancim da o kadar çok çikmadi nstde ama Allah tarafından açikligim artti ve 15:30da kizima kavustum. 3150 g 50 cm doğdu kuzucuk. Ebeler falan o kadar sancıyla iyi açılman oldu dediler Fatmaana eli otunu suyuna koydurmuştum onun etkisi oldu sanırım.Rabbim herkese bu duyguyu yasatsin gercekten bambaska bi duyguymus pek bakamıyorum yeni doğum yapanların da gözü aydın olsun Allah analı babalı büyütsün hepimizinkileri :) Bekleyenlere de hayırlı doğumlar nasip etsin
o zaman riske atma dediğin gibi canım sonuçta herkes normal istiyor ama nasip işte olacağı varsa oluyor doktorum her muayenemde sen normal doğurursun diyordu zaten normal doğum taraftarı diye seçmiştim ama olamayınca olmuyor malesefpeki sana geceden aç kalacaksın filan dedi mi keşke daha erkene alsalardı seni çünkü ameliyattan sonra da bi süre bişey yiyip içmiyormuşuz sanırım
Gözün aydın olsun canim beniiimm:)Merhaba guzel anneler
Ben de dogum yaptim oglumu kucagima aldim cok sukur @pimpirikus @mecik
Ben de anlatayim
8 haziran 40 haftam doldu ve hasteneye yatisim yapildi suni sanci denenmicekti cunki drm 2 gune dogar dedi
O gece hastenede tansiyonum 160 yukseldi birden bire hemen yogun bakima alindim 2 gun boyunca 1 ton serum takildi cok sukur tansiyon normale dondu
Ve 10 haziran gunu sabah bana 5 dk da bir sanci gelmeye basladi belden kasiga dogru
Dr bakti 4 sm aciklik var dedi dogum baslamis suyumu patlatti ve lavman yapildi
Dogumhaneye girdim ve epidural normal dogum yaptim ve cok kisa surdu dogumum
Oglum 10haziran saat 13:00 da 3.250 kg 53 sm dogdu fakat kafasi buyuk oldugu icin epizyotomi yapildi bi suru de dikisim var oturup kalkamiyorum cok fena sizliyor
Epidural sonrasi ne bas agrisi filan ne de baska bi yan etki olmadi iyiki de yaptirdim sancilara dayanamazdim zaten yirtik yirtik oldum
Gecmisi okuyamadim 200 kusur sayfa vardi butun dogum yapanlarin gozu aydin olsun saglikla buyutelim bebisleri insallah
Dun eve ciktik simdi vakit buldum yazdim
Oglum simdi emdi uyuyor bir az huysuz da benim oglus ilk gece hic ememedi sarilik oldu oglum cok sukur azaldi ama hala var bir az sik sik emziriyorum eve geldimgimden beri sukur sutum de iyi dua edin canlarim sariligi tamamen atlatalim
Evet canim magnezyum kullaniyorum hala gecen hafta 2700grdi cok tsk ederim moral verdigin icin sanirim seninde persembe olabilirmis belki ayni gun gelir bizim bebisler senin icinde hayirlisi olsun ins37haftasini doldurunca korkma canim. Kilosu falan nasil iyi mi? Magnezyum kullaniyo musun?
Insallah canim. Kilosuda yerinde o gune kadar biraz daha alir Allah izin verirse. Miss gibi bakariz yawrularimiza. Benimki ya persembe olcak yada persembe kesinlesicek muayeneden sonraEvet canim magnezyum kullaniyorum hala gecen hafta 2700grdi cok tsk ederim moral verdigin icin sanirim seninde persembe olabilirmis belki ayni gun gelir bizim bebisler senin icinde hayirlisi olsun ins
Allah razı olsun canım benim, çok teşekkürler.Pofuduk Bebeğin için tebrik ettim mi hatırlamıyorum ama Allah analı babalı büyütsün inşaallah çok meşakkat çektin ama sonunda Allah kucağına almayı nasip etti çok şükür, inşaallah bunu da atlatacaksın iri bebeklerde bunun olması normalmiş bende ebe bir arkadaşım var ondan duymuştum canını hiç Sıkma Rabbim en kısa zamanda sağlığına kavuşturacak inşaallah duacıyız bizde
Canım dun yaptırdık tahlili, 12.50 den 12.80e çıkmış. Yarın bidaha gidicez doktora bakalım.Pofuduktan haberijiz var mi gecmise bakamiyorum uzun surecek, bilgisi olan yazip bni de etiketler mi aceba?
Kızım iyi görünüyor teyzesi hep deldiler kızımın ellerini kan almak için
Ins canim seninde guzel melegin hayirlisi ne zamansa o zaman gelsin insInsallah canim. Kilosuda yerinde o gune kadar biraz daha alir Allah izin verirse. Miss gibi bakariz yawrularimiza. Benimki ya persembe olcak yada persembe kesinlesicek muayeneden sonra![]()
Oy yawruum Allah sifa wersin canim beniim. Iyilesicek Rabb imin izniyle. Kendini cok uzme sutun etkilenmesin bitanemKızım iyi görünüyor teyzesi hep deldiler kızımın ellerini kan almak içinyarın bi daha alacaklar
![]()
Gozun aydin caniim, masallah melegine. Allah bagislasinnKızlarrr 12 haziran akşamı 21.04 itibariyle Umay Sare'mizi kucağımıza aldık.. Normal doğumla 3.420gr 52cm doğdu melek kızım.. 12 saat sürdü toplamda suyum geldikten sonra.. Detayları anlatıcam.. Bir kaç dikişim var sızlıyor tabi ama geçicek inşallah.. Hepinizi çok öpüyorum..
aynen benimde 12 den sonra bişey yiyip içmicem senin doğum ne zaman?
Aynen ben de de var o uyku haliBen bu aralar çok uyur oldummm yaaa nereye uzansam direk uyuyorum nedendir acaba![]()
canımgecmısolsun nasıl oldu kızın ırı bebek dıye dıkkat etmesı gerektı doktorunİri bebek olduğu için olabilir dedi doktor. 10-15 Güne geçer dedi ama yine içim rahat değil işte.
İnşallah canım benim, Allah razı olsun. ..