- 13 Ekim 2014
- 148
- 85
- 23
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #49.261
eşim izin vermedi canm mecbur kladım cıkmayacanım neden çıktın ki? Taa geçen hafta gitsem suniyle doğurturlar mı acaba diyodun. Bence risk alma canım ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim izin vermedi canm mecbur kladım cıkmayacanım neden çıktın ki? Taa geçen hafta gitsem suniyle doğurturlar mı acaba diyodun. Bence risk alma canım ya
Sağol canım benim. Kızım biraz daha iyi ama hastalıklarımız devam ediyor. Çok zor uyandırıyorum. Gece yorgunluktan uyanamıyorun bazen. O da hiç uyanmıyor... İnşallah kendine gelecek. Yarın bi daha kontrolümüz var. Yine kan alacaklarslm kizlar
herkes iyidir ins.ben sali gunu sezeryan oluyrm.dr.umla epey konustuktan snr sezeryana karar verdim hayrlisi artik.
pofuduk18 canim yeni aciyrm kac gundur yoktum.bebegin daha iyidir ins. gecmisler olsun.
Canım doktor girmedi doğuma, ebe girdi. Bilmiyorum yanlışlıkla biz de yapmış olabiliriz belki... Olacağı varmış, dikkat ediyoruz artık inşallah geçecek...canımgecmısolsun nasıl oldu kızın ırı bebek dıye dıkkat etmesı gerektı doktorun
Sag ol canim benimGözün aydın olsun canim beniiimm:)
O dikisler can yakıyor..üstüne oturamiyorsun gerçekten.. 10 gün olacak daha yeni yeni oturabiliyorum..ama geçip gidecekler Allahın izniyle..:)
O otu sicak suya mi koydun
geneli sen mi istedin canım doktorun mu tavsiye etti?Genel anesteziyle olcam ben canim. Dr bisey yeme icme demedi oeesembe gunu gel.muayeneye gore hareket edicem dedi. Hakkimizda hayirlisi![]()
aynen canım hayırlısı olsun ne yapalım bence de hiç riske atma bende riske atmak istemiyorum bebeğim ters diye dönmesini beklemicem malesef cuma gidince önce ultrasona alacak dönmüşse sezeryanı iptal edecek zatenAynen öyle canım,
Sağlıkla doğsunlarda normal-sezaryen farketmez. Her zaman istediğimiz gibi olmuyor malesef.
Bide benim 2 düşüğüm olduğu için hiç riske atmak istemedim, umarım doğru kararı vermişimdir.
Canım dr.um ameliyattan sonra sıvı alımına hemen baslıyorsun dedi.
Sabah gelirkende çok hafif bi kahvaltı yaparsın, meyve suyunu falan içip gelirsin dedi ama ben yarın gittiğimde tekrar sorcam bu durumu.
Sana ne dediler bu konuda?
Doktor tavsiye etti canim. Epiduralde olabilirsin ama bana sorarsan genel yapalim cunku biraz paniksin dedigeneli sen mi istedin canım doktorun mu tavsiye etti?
ayy çok heyecanlı inşallah kolay geçer doğumun Allah yardımcın olsun canım..Yarın canım , saatler var artık![]()
anladım tatlım olsun ikisi de aynı şey sonuçta belki de genel spinalden daha iyidir daha önce hiç doğurmadım ki bilmiyorum o yüzdenDoktor tavsiye etti canim. Epiduralde olabilirsin ama bana sorarsan genel yapalim cunku biraz paniksin dedi![]()
ayy çok heyecanlı inşallah kolay geçer doğumun Allah yardımcın olsun canım..
Kızım iyi görünüyor teyzesi hep deldiler kızımın ellerini kan almak içinyarın bi daha alacaklar
![]()
Amin canim, insallah...Canım çok geçmiş olsun tez zaman da iyileşir inşaAllah , Allah Şafi ismi ile şifa versin .. Aminn
Kızlarrr 12 haziran akşamı 21.04 itibariyle Umay Sare'mizi kucağımıza aldık.. Normal doğumla 3.420gr 52cm doğdu melek kızım.. 12 saat sürdü toplamda suyum geldikten sonra.. Detayları anlatıcam.. Bir kaç dikişim var sızlıyor tabi ama geçicek inşallah.. Hepinizi çok öpüyorum..
Benimde ayniiiiSelam kızlar bizim doğuma az kaldı ama hala bizde hiç belirti yok yalancı sancımız bile yok sadece 2 gundur magnezyumu bıraktık kasıklarıma ağrı giriyor gece gündüz doğum biraz gecikcek gibi :|