Selam kizlar arada bakiyorum cikiyorum tam biseye yorum yazicam benim oglan basliyo tepişmeye

hemen al altina bak emzir uyut derken unutup gidiyorum konuyu

kizlar emzik kullaniyo musunuz? Benim oglum almiyo tiksiniyo emzikten de biberondan da cok sukur soguttum

Umarim hepinizin keyfi yerindedir, bebisini bekleyen herkese su gibi akan kolay dogumlar , bebeginin ya da kendisinin rahatsizligi olanlara da acil sifa nasib etsin rabbim .

Bu arada dun dogum gunumdu. Ama kucuk kiz kardesim haric herkes unuttu. Annem rahatsiz cok kalkamiyo yerinden beli tutulmus yazik kiyamam ya kadin benle beraber dogurdu resmen ne yasadiysam yasadi o da bi de yazlik yapiyolar pazar gunu de oraya gitmis temizlik bilmem ne terlemistir dikkat etmez ben gibi o da, tamam ona lafim yok ama babam, erkek kardesim, ablam, halam, esim herkes unuttu beni

esim dun gece ne ozurler ozurler diledi neler yasadik bi haftada kafa kalmadi felan dedi bizim bebegimizde kilo kaybi vardi 200 gr kadar, yattik biz fazladan bi gece daha onlar da disarda perisan oldu onu diyo, neyse ben beni unuttunuz dedim agladim o da agladi benle beraber sen bizim herseyimizsin oyle dusunme falan filan bi ton sey dedi ama ben zaten hediye kutlama isteyen biri degilim ki. İyi ki dogmussun iyi ki hayatimizdasin deseler yeterdi