• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Simdi geldim kontrolden . Kilosuna bakti kontrol etti iste nst ye soktu sanci varmi die bakti olsaydi alttan muayne etcekti sanci falan yok hic bisi yok keyfini bekliycez sipanin 27 sine kadar geldi geldi gelmedi 27 snden snra 1 hafta daha beklicez gene gelmezse sezeryab
Canim bebeginin kilosu ne kadar olmus peki?

baldamlam baldamlam sag ol canim benim
Dun dr geldi bakti ogluma cok sukur onemli bi rahatsizligi yokmus oglumun
Sadece yuzunde kizartilar vardi benim sutumden kaynaklaniyormus diyet yapiyorum ben de tatli filan daha bi suru seyi yiyemiyorum ama oglum icin deger
Rabbim butun bebekleri korusun ailelerine bagislasin
Sen de saglikla kucagina al inşallah yavrunu canim:KK68:

baldamlam baldamlam sag ol canim benim
Dun dr geldi bakti ogluma cok sukur onemli bi rahatsizligi yokmus oglumun
Sadece yuzunde kizartilar vardi benim sutumden kaynaklaniyormus diyet yapiyorum ben de tatli filan daha bi suru seyi yiyemiyorum ama oglum icin deger
Rabbim butun bebekleri korusun ailelerine bagislasin
Sen de saglikla kucagina al inşallah yavrunu canim:KK68:
Aaa o nasil oluyormus canim, ilk defa duyuyorum o_O

Genekde ultrasondan daha fazla çıkıyor kilolari sanirim canim bende oyle oldu. Bi kac arkadasta da farkettim onu burada. Gerci doktor muayenede karnimi olcup 4 bile olabilir demisti, hakli cikti :)
Yaaa fazlada olmasn 4 kilo cocugu nasil cikarcam :KK48:gerci az da olsa ben kiloyu dert etmiyorum dogduktan snra hizli bir sekilde toparliyorlar saglkli olsndaa kilosu onemli degl bnce:KK16:

Yaaa fazlada olmasn 4 kilo cocugu nasil cikarcam :KK48:gerci az da olsa ben kiloyu dert etmiyorum dogduktan snra hizli bir sekilde toparliyorlar saglkli olsndaa kilosu onemli degl bnce:KK16:
Hahah cikiyormus canim :D aynen saglikli olsun da. 3.5 falan olsaydi belki benim de dikisim olmazdi, 42ye kadar bekleseydik heralde sezeryana alinirdim. Dogru zamanda gelir sizinde melekler insallah :))

Back
X