• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
doğru diyorsun başta daha çok geziyordum bu ara sıcak diye evden çıkmıyorum. tesettürlüyüm çok zor geliyor sıcaklarda çıkmak. yarın gene dolanıp dışarıda bir çay poça yiyip döneyim.
evde takılma sebebimde çocuk az dururken evi toplim derdi. bittiği de yok:KK12:
Ayy canım seninle konuşunca kanguruyu bay kafaya koymuştum, eşim boşa mı bebek arabası aldık, ben takmam onu, sen de tesettürlüsün kıyafetlerinde hoş durmaz diye vazgeçirdi beni :( bak şimdi senin de tesettürlü olduğunu öğrenince geri heveslendim :) int de bile aradım kanguru takan tesettürlüler die, bulamadım :) eğer bi sakıncası yoksa kangurulu ve tesettür kıyafetli bi foto paylaşımısın, lütfen :) yüzünü kesebilirsin tabi ;)

Kızlaaarr , kuzumun kakası yeşil ve sümüksü idi dün akşam çok panik yaptık ateşi 37.1 daha fazla yükselmedi biraz huzursuzdu ama uyudu hemen 3 saatte bir uyandırıp emzirdim henüz bi daha kaka yapmadı ama keyfi yerinde ekstrem bir sıkıntısı varmış gibi durmuyor.. Sizde de var mı yeşil kaka durumu?

Ayy canım seninle konuşunca kanguruyu bay kafaya koymuştum, eşim boşa mı bebek arabası aldık, ben takmam onu, sen de tesettürlüsün kıyafetlerinde hoş durmaz diye vazgeçirdi beni :KK43: bak şimdi senin de tesettürlü olduğunu öğrenince geri heveslendim :) int de bile aradım kanguru takan tesettürlüler die, bulamadım :) eğer bi sakıncası yoksa kangurulu ve tesettür kıyafetli bi foto paylaşımısın, lütfen :) yüzünü kesebilirsin tabi :KK66:
gezerken yok ama evde terasta bile kullanıyorum https://instagram.com/p/5yclKwkXtM/
#momfortbaby veya #boba4g die arat instagramda kapalı takan çok kişi var. ben takıp tuniği üstünden giyiyorum. hamilelik tuniğim kanguruyu içine alıp kapanabiliyor bile :D

Kızlaaarr , kuzumun kakası yeşil ve sümüksü idi dün akşam çok panik yaptık ateşi 37.1 daha fazla yükselmedi biraz huzursuzdu ama uyudu hemen 3 saatte bir uyandırıp emzirdim henüz bi daha kaka yapmadı ama keyfi yerinde ekstrem bir sıkıntısı varmış gibi durmuyor.. Sizde de var mı yeşil kaka durumu?
dr lar genelde sıvı olması normal yeşilse önemli fln diyor. dr a göster istersen. hatta ara kaka örneği lazımsa örnek götürürsün. idrar için uarım saat içinde bize ulaştırın diyorlar

Ay hic sormaa, gece sabaha kadae inledi yawrum saat 7de biraz uyur gibi oldu en sonunda saat 8oldu esime dedim bakarmisin diye hemen diger odaya kactim 1 saat kestirdim iyi geldi. Benim oglusta hic istemiyo alti kapansin. Hakli yawrucsklar bu sicakta bide bezi cekiyolar kucucuk.wucudlariyla oy kiyamam:KK68:

Bende sábah à
Canım bebişler kalabalıkta huysuz oluyolar biraz. Çocuklara da çok dikkat etmelisiniz. Annesi çok ilgilenirse seninkiyle kıskanır zarar vermek isteyebilir.
Ama bir gün elbet dışarı çıkacaksınız bi yerden başlamak lazım :)
Bende simdiye kadar sadece hastane icin disari ciktim hava sicak disarisi icin alisveris merkezleride cesitli mikroplara gebe cokmu pimpirikliyim ciksammi diyorum bu defada esim karsi cikiyo burdada yabanciyiz ev ziyareti yapacak sadece bir arkadasim var araba lazim esim aksam 7de yorgun geliyo onada hadi bizi gotur diyemiyorum ama cok pis gaza geldim bebis az buyusun araba kullanmayi ogrenip rahat rahat cikacam esime gebe olmadan

Aynen oylee canim ben bile 4gun adet olunca pedden fenalim geliyo kuzucuklar napsin koca bezle bence bebek olmak cok zor
kizlar isitme testi neatif cikan oldumu ..seslere irkiliyor...degisik seslerde cikartiyor...korkuyorummm...
Canim testi ne zaman yaptirdin bilmiyorum ama erken yaptirilinca hata payi oluyomus o yuzden biz bir aylikken yaptirdik ordaki gorevlide bazen kulaktaki ufak kir bile testi etkiliyo demisti

Bende sábah à

Bende simdiye kadar sadece hastane icin disari ciktim hava sicak disarisi icin alisveris merkezleride cesitli mikroplara gebe cokmu pimpirikliyim ciksammi diyorum bu defada esim karsi cikiyo burdada yabanciyiz ev ziyareti yapacak sadece bir arkadasim var araba lazim esim aksam 7de yorgun geliyo onada hadi bizi gotur diyemiyorum ama cok pis gaza geldim bebis az buyusun araba kullanmayi ogrenip rahat rahat cikacam esime gebe olmadan
Al bendende okdr. Ehliyet yatiyo kenarda, zaman olsa hemen pratk yapicam arabayla Alissam alicaz banada nezmn aaliscam ben Allah bilir. Araba kullansak atariz istedgmiz yere giderz walla

@Nehir Baran canim ilk rahatsizlik mesajini gordum arada durum ne oldu bilmiyorum yine de cok cok cok gecmis olsun rabbim minik melegine sifa versin..

Hakikaten acaba nasil oldu yavrucak kizlar haber alan varmi insallah guz el haberlerini aliriz
Bencede kızlar biran önce öğrenin.büyük rahatlık.kızımı kontrole aşıya veya bişeye ihtiyacımız olduğunda ben götürüyorum.kocaları beklerseniz işiniz yaş:))şaka biryana cidden rahat edersiniz....Bizde artık 50 günlük olduk.artık kızımla konuştuğumda gülmeye başladı prensesim:)kısa süreli gülüyor ama çok tatlııı.agu larda başladı azar azar.gün gün büyüdüklerini görmek çok güzel.allahım hepsine uzun ömürler versin.

3 gun once ayni seyi yasadik.atesi daha yuksekti.doktora goturduk.kulagini filan muayene etti.bi sikintisi yok dedi.bizimkinin keyfi de yerindeydi zaten.3 aydan kucuk cocuklarda olur bazen boyle.eger yukselirse, bebekte anormal tavirlar, kusma vb olursa getirin kan testi filan yapalimdedi.bizimkinin kakasi da yesil e donmustu.doktor onemsemedi.p sonra duzeldi zAten bizimki.cokk sukurrr:

gezerken yok ama evde terasta bile kullanıyorum https://instagram.com/p/5yclKwkXtM/
#momfortbaby veya #boba4g die arat instagramda kapalı takan çok kişi var. ben takıp tuniği üstünden giyiyorum. hamilelik tuniğim kanguruyu içine alıp kapanabiliyor bile :KK70:
Süpersin tatlım maşallah :) momfortbaby Dr çok iyiymiş bu arada, çok da uygun hiç duymamıştım saol ;)

Back
X