• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ay sorma tatlım bu haftasonu annemler gelecek iple çekiyorum vallahi. Adam gibi yemek yiyemiyorum. Kendime bakamıyorum. Şöyle güzel bi banyo keyfi yapmayı çok özledim. Hemencecik apar topar girip çıkıyorum. Bebişler çok yoruyorlar bizi :)
Gelsinler kuaföre gidip baştan ayağa bakım yaptırıcam kendime :)
ben de geçen kardeşimle netten görüşüyordum gaza geldim saçıma yağ ile bakım yaptım. yıkamak için vakit zor buldum ama değişiklik iyi geliyor. kardeşim karın kasını yapmış valla kız gaza getirdi beni. tr ye bir kaç aya geliyor artık onla son kgları veririz inş. amacım bu ay 65 e düşmek

Hayır emmiyo canım sorun o zaten ilk günden beri çok zor emiyodu göğsümün ucu yok kalkan aldım neler neler denemedim yok emmedi yara oldu uğraşmaktan emsin diye ama hiçbiri işe yaramadı varmı aranızda benim gibi olan emziremeyen bebeğini?
kim hatırlamıyorum da kaynanası üsttemin şekerli su dökmüş o sıra meme vermeye çalışmışlar.
ben emizriyorum sade dışarı çıkarken yanıma sağıp alıyorum. bebek biberonun rahatlığından sonra nazlanıyor

Mamaylada büyür değilmi bebeğim kızlar bağışıklık sistemi güçlü olurmu ki?önce normal doğurucam dedim olmadı sonra kızımı sadece emziricem dedim oda olmadı neden herşey böyle ters olduki çok korkuyorum anne sütü sadece 2 ay almış olucak ya sağlığıyla ilgili problem yaşarsak ilerde offff...

ilk hafta dr bana mamipower yazmıştı sabah akşam.
unnado da kampanyası olacak 24 lü alıp günde 3 tane dene bence. sütün kesilme riskine karşı hızlı önlem olur. humana çay da söylemişti.
alıp hemen başla bence. bnm bi gün az geldi de dehşet yüklendik.
sütlaç, soğan, semizotumuydu
yüklen bakalım bir iki güne belli olur. uyu bide dinlen

Erken gebelik testi aldim kizlar iliskiden 7 gun sonra belli oluyomus 7 gun gecmesini beklycem artik ne zormus bu stres ya. Bi yanim bosa kuruntu yapiyosun diyo bi yanim ya varsa diyo. Kuzucugumla ilgilenemez oldum dusunmekten

Merhaba kızlar yazılarınızı hep takip ediyorum ama yazma fırsatı bulamıyorum.sütü azalan arkadaşları görünce yazmak istedim.ben hergun 2bardak rezene çayı yapip iciyorum bulgur yoğurt ceviz badem hurma çok tuketiyorum.birde irmik bol süt yapıyor o yüzden kendime incirli irmik tatlısı yapıyorum ve ara öğünde aciktikca onu yiyorum ve çok şükür sutum iyi göğüs pedleri doluyo günde 2_3 kez degistiriyorum bence sizde böyle yapabilirsiniz.haa birde bol bol su icilmeli suyun yerini hiçbirşey tutmuyor...incir hosafida icebilirsiniz​

yaa ben saglik ocagina gittim asi icin kadin tartti 4 bucuk dedi ayni gun hastanyede gtm kalca cikigi icin ordada muaynmz vardi saglk ocagndki kadn yanls tartmsti 4500 degl 4800 megerse nasl snrm bozldu tekrar saglk ocagna gdip kadina soyledm 300 gr cokmu onemli diyor bana gerizekali
Yaaa demekyanlışçıkabiliyor sevindim

2ay asimizi olduk cok şükür. Asiya gelen 6kg olmus bebekleri görünce (masallah ) kizim icin uzuldum açıkçası. Çünkü beniim kiz sadece 3570 gram idi....
Canim benim abim 1800 gram dogmus suan boyu 187 kilosuda 85 fitness antrenoru. Kimse inanmiyo 1800 dogduguna kizarkadasimda 2300 dogmus simdi 70 kilo ve boyu 175 . Uzme kendini canim benim buyuyunce iyi olcak Allah izin werirse

2ay asimizi olduk cok şükür. Asiya gelen 6kg olmus bebekleri görünce (masallah ) kizim icin uzuldum açıkçası. Çünkü beniim kiz sadece 3570 gram idi....
kg yu sorun etme cnm sağlıklı olsun da. bnm kininde kg su yüksek doğdu hadi neyse 4 kg gene iyiymiş kg aldıkça kaldır koy beni çok yoruyor. gönül ister gezdirim hoplatim evde sürekli ama feci yoruyor enerjim yetmiyor. hele gece emzirmeye uyandığımda. anne yanı beşiğim var sade uykulu al koy derken çocuğu inciticem elimden kayacak die koynumda yatırıyorum.

yaa ben saglik ocagina gittim asi icin kadin tartti 4 bucuk dedi ayni gun hastanyede gtm kalca cikigi icin ordada muaynmz vardi saglk ocagndki kadn yanls tartmsti 4500 degl 4800 megerse nasl snrm bozldu tekrar saglk ocagna gdip kadina soyledm 300 gr cokmu onemli diyor bana gerizekali
darayı mı almamış acaba. evde kucaıma alıp tartıya çıkıyorum ben. ne kdr eksil fazla tartar bilmiyorum ama fikir oluyor

Hehheee bizim de dogum fotograflarimiz geldi slayt yapmslar aciyorum tv den kendini izliyo :-) bi dikkatli bakiyo gormen lazim
tanıyo gb. bende video çektiysem gelince babası bakıyor telefonumdan baya gözle takip değil kafasını çevirip bakıyor. hele seste varsa kayıtta.
ben bu anı hatırlıyorum sanki triplerinde :D

Nezaman gittin canim 1. Ayinda mi

Back
X