- 9 Haziran 2015
- 892
- 346
- 33
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #52.741
Teşekkürler:)Doğduğu günün ertesi 1. Gün oluyor ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler:)Doğduğu günün ertesi 1. Gün oluyor ...
ne denir bilmiyorum umarım kötü çıkmaz sonuçlar. sen genede pozitif düşünmeye çalış güzel olsun inşallah herşeyKizlar hepinize merhaba nasilsiniz benim moralim cok bozuk esimde kanser suphesi var sislikler vardi biyopsi yapildi biri temiz cikti ama yarin da boyun bolgesinden alinip biyopsi olacak kendiside cok korkkuyo evde huzunlu bir hava devamli kizima bakiyo ic cekiyo bende o haline cok uzuluyorum yorgunlugu falan unuttum anlayacaginiz hem kizima tek bakiyorum hemde esime destek olmaya calisiyorum bazen cok kotu olup agliyorum sonra diyorum bende salarsam kizim nolacak esim nolacak dua edin olurmu gurbette yalniz olmakta koyuyo kendi kendime guc vermeye calisiyorum allah sonumuzu hayir eder insallah
Selam kızlar doğum yaptım ve ortadan kayboldum sanmayın.
Kızım 20 günlükken uykudan uyanırken kasıldı ve hastaneye yattık, 12 gün hastanede kaldık. Kasılması bir nevi nöbeti durduruldu kontrol altına alındı ama bu sürede araştırmalara başlandı neden kaynaklandığı hakkında.
Küçücük bedeni ile uykulu emar, 3 kee eeg, çekildi belinden sıvı alındı ve hepsi temiz çıktı ama kasılmaları ara ara devam etti şimdi ilaç tedavisi görüyoruz ama nedeninin araştırılması için hemen hemen 2 günde bir hastanedeyiz genetik ve metabolizma da da takiplerimiz devam ediyor, tahliller verdik onun sonuçlarını bekliyoruz.
Biz zor günler geçirdik ve hala da geçirmeye devam ediyoruz. umarım sizler ve bebekleriniz çok çok iyidir.
Bizim kasılma harici başka sıkıntımız yok şükür, fiziksel ve nörolojik gelişimi çok güzel.
Hepiniz yavrularınızla Allaha emanet olun dualarınızı da bizden esirgemeyin.
valla 2 saat araliklarla on dakka emiyo oynaya oynaayaKac dk emiyo tatlim kac saat aralikla
Amin canim allah razi olsunçok geçmiş olsun canım, Allah size bağışlasın
Umarim canim insallah allah razi olsunne denir bilmiyorum umarım kötü çıkmaz sonuçlar. sen genede pozitif düşünmeye çalış güzel olsun inşallah herşey
Acaba yatmadan iyi mi beslesek sabaha kadar uzun yawvalla 2 saat araliklarla on dakka emiyo oynaya oynaayagece sabaha kadar hic uyanmuyor 12 de yatiyorz biz yatinca oda uyuyo hemen sabah ezaninda yada sabah ezanindan snra kalkiyo emmeye emerkene gene uyuyo 8 de kalkiyorz
![]()
doktor emzir uyut dedi emzirmek icin uyandirma dedi acikinca zaten uyanicak o dedi cunku ben telefnun saatni kurup iki saatte bir kalkip emsiriyordm . smdi kaldrmiyorm sabaha kadar uyuyorAcaba yatmadan iyi mi beslesek sabaha kadar uzun yaw![]()
7 8 miCanım ben günde 7 8 kez sağıyorum bazen ikisinden toplamda 80 çıkıyor bazen 150. Benim de soldan daha az çıkıyor
7 8 misakliyomusun
Sevindim ise yaramasina:)Kızlarrr burda bi arkadaşın dediği sayfayı inceledim bayıldım :)
BEBEK YAPIM BAKIM ONARIM sayfanın adı, Tomrisin emzirme notlarını okuyun.. Okadar bilinçlendim ve etkilendim ki sabahtan beri sürekli emişiyoruz oğlumla :)) sütüm az vs diyenlere de çook faydalı olcak bi sayfa, bayanın kendisi doktormuş, ilk ikizlerinde 6 ay mama kullanmak zorunda kalsa da azim etmiş, 27 ay emzirmişmutlaka gö atın derim
)
Kizlar bu arada bugun doktordaydik sagarak werdigimi bebegimin emmedigini en fazla7 dk emdigini soyledim. Olsun zaten ilk 5 dk icerisinde gogusteki sutun %80 ini aliyo hic uzme kendini sagip werme sana yazik birak nekadar emiyosa dedi. Bilginiz olsun az emince doymuyo zannediyodum ama hem sik hem az emse daha iyi oyle 30 dk goguste kalmasi iyi degil fazla gazli olur dedi
Selam kızlar doğum yaptım ve ortadan kayboldum sanmayın.
Kızım 20 günlükken uykudan uyanırken kasıldı ve hastaneye yattık, 12 gün hastanede kaldık. Kasılması bir nevi nöbeti durduruldu kontrol altına alındı ama bu sürede araştırmalara başlandı neden kaynaklandığı hakkında.
Küçücük bedeni ile uykulu emar, 3 kee eeg, çekildi belinden sıvı alındı ve hepsi temiz çıktı ama kasılmaları ara ara devam etti şimdi ilaç tedavisi görüyoruz ama nedeninin araştırılması için hemen hemen 2 günde bir hastanedeyiz genetik ve metabolizma da da takiplerimiz devam ediyor, tahliller verdik onun sonuçlarını bekliyoruz.
Biz zor günler geçirdik ve hala da geçirmeye devam ediyoruz. umarım sizler ve bebekleriniz çok çok iyidir.
Bizim kasılma harici başka sıkıntımız yok şükür, fiziksel ve nörolojik gelişimi çok güzel.
Hepiniz yavrularınızla Allaha emanet olun dualarınızı da bizden esirgemeyin.
Bebegin emfikten sonra mi sagiyosun canim. Emme araligi nekadarbana da yeni doğumda en az yirmi dk demişti. doğduğundan beri en fazla on dk mememde. manuel pompayla sağıyorum bazen ztn beş dk da el pompaso bile gögsü boşaltıyor. tabi pompa tam boşaltamıyor. öyle olunca çocuk on dk da ztn bir şey bırakmıyordur diye düşünüp kafama takmamaya başlamıştım ben de
hiç bakmadım canım saate ama ki saat falandır. gece 9 da yatıp 6 da kalkıyor o arada 12 ve 3 gb uyanıyor. 6 da emince bazen gene uyuyor 7-8 gb ama gece uykusu gb derin olmuyor ses fln olsa kalkıyor.Bebegin emfikten sonra mi sagiyosun canim. Emme araligi nekadar
Bende bugun sabahladim. Sol gogusumu tutmuyo ciglik atiyo. Gece 11:30 da emdi. Sabah 6 ya kadar ugrastim solum icin yine almadi dayanamadim acliktan ici gecti yawrumin agliyo ama almiyo saat 7 de sagimi verdim 9 dk emsi onuda kustu. Basim agriyo suanda. Napicagimi sasirdim sol gogusumjde sagdim.kasinti tuttu. Doktoru dinlemekle iyi mi yapiyorum kotumu bilmiyorum. Esimle gittik diye oda biberon werdirmiyo. Bana kalsa sagip weririm byle daha stresli hem az emdigi icin yine sagiyorum.hiç bakmadım canım saate ama ki saat falandır. gece 9 da yatıp 6 da kalkıyor o arada 12 ve 3 gb uyanıyor. 6 da emince bazen gene uyuyor 7-8 gb ama gece uykusu gb derin olmuyor ses fln olsa kalkıyor.
sağma olayını bir yere gideceksem önceki gün bolken yapıyorum gece kalkınca veya sabah. çocuk emerken makinanın gücüyle çekecek bi süt bırakmıyor.
önceden sağmadıysam dışarıda sağacaksam çocuk huysuzlanınca sağdım ztn çocuğa veremediğim için o ara süt çıkıyor gögüsten.
Oy caniim bence ilac tak odaya bebegin diger odadayken. Ben oyle yapiyorum sineklerin mikrobundan iyidir ilac diye dusunuyorm. Bebisini getrdiginde cikarirsin etkisi oluyo cok. Dilleride yok diyemiyolarki ya canim aciyo yada aciktimkızlar ya bizim evde çol sivrisinek yok diye önemsemedim. makinalar ilaçlarda çocuğa zararlı diye almadım. ama sbh kalktım bacaklarını çok yemiş. 10-15 yerden.
kaşınıyomu acaba durup durup tepişiyo hafif bi ağlaması varuyutuyom bacakları tepiştirip uyanıyı