2015 HAZİRAN ANNELERİ

İst avrp yakasinda olan anne adaylarii:)ikili tarama testlerinizi hangi hast.de yaptiracaksiniz.gittigm ozel hastanede 200liraymis.ozelde yaptirmak mi yoksa egtm arastrma hastanelerndemi yaptrsam.bgn birkac devlet hastanesndede randevulari doluymus bu test icin.

merhaba kizlar size birsey sormak istiyorum 2 3 gundur camasirim nemleniyor terliyormuyum ne oldugunu anlamadim sizede oluyormu boyle birsey

Merhaba kizlar bnde 11 haftalik hamileyim dogum haziran insallah mide bulantilari fena sanki midem bogazima cikiyor parfum deterjan kokulari berbat ediyor beni birde kan sulandirici igne kullaniyorum faktor bes testi yaptirmistik ilk gebeligim dusuk olmamasi icin igne oluyorum bnm gibi olan varmi?

Merhabalar bende 12 haftalik hamileyim bulantilarim geçen haftaya kadar acayip şekildeydi zamanla geçer dedilerseni çok iyi anlıyorum. bu haftadan itibaren azaldı canım geçer insallah seninki de

merhaba
bende 9 haftalıkım
bende hıbor iğne kullanıyorum kan sulandırıcı ayrıca 100 lük aspirin içiyorum
tek sen değilsin

Bende haziran annesi olucam allah izin verirse 2. Ayì bitirdim cinsiyeti ogrenmek icin sabirsizlikla bekliyorum :)

keseyi ultrasonla goruyorlar canim benim 5. Haftada gozukmustu ama cok kucuktu smdi 2.ayi bitirdim kalp atislarinida duydum sabirsizlikla cinsiyetini gostercegi zamani bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…