- 14 Ekim 2014
- 150
- 123
- 48
- 41
Merhaba kizlar bnde 11 haftalik hamileyim dogum haziran insallah mide bulantilari fena sanki midem bogazima cikiyor parfum deterjan kokulari berbat ediyor beni birde kan sulandirici igne kullaniyorum faktor bes testi yaptirmistik ilk gebeligim dusuk olmamasi icin igne oluyorum bnm gibi olan varmi?
Merhaba kizlar bnde 11 haftalik hamileyim dogum haziran insallah mide bulantilari fena sanki midem bogazima cikiyor parfum deterjan kokulari berbat ediyor beni birde kan sulandirici igne kullaniyorum faktor bes testi yaptirmistik ilk gebeligim dusuk olmamasi icin igne oluyorum bnm gibi olan varmi?
Anladim cnm corasprin iciyorum birde hersey bebegimiz icinmerhaba
bende 9 haftalıkım
bende hıbor iğne kullanıyorum kan sulandırıcı ayrıca 100 lük aspirin içiyorum
tek sen değilsin
keseyi ultrasonla goruyorlar canim benim 5. Haftada gozukmustu ama cok kucuktu smdi 2.ayi bitirdim kalp atislarinida duydum sabirsizlikla cinsiyetini gostercegi zamani bekliyorum :)keseyi görmek için sadece normal karından ultrasonla bakarlar alttan bakmazlar değil mi çünkü ben henüz gitmek istediğim dr a gitmedim henüz tahlil için gittiğim devlet hastanesindeki genç bir bey birde tanıdık biraz rahat edemiyorum pek
en iyisi bayram bitimi direkt diğer dr a gideyim en iyisi
Gececek insallah.benmde kotuydu 6-7.haftalar .kahvalti meyve disinda bsy yemiyrdum.bu aralar biraz daha yemeye basladm ama sivi sabun deterjan parfm kokulari rahtsz edio uzak durmaya calisiyrm.sende nelerden rahtsz oluosan yaklasma uzak dur.yat hatta yattigm yerde kraker leblebi falan yedgm oluyot kalkinca bulaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?