2015 HAZİRAN ANNELERİ

Arkadaşlar öncelikle hepinizin hamileliginizi tebrik ederim. Insallah sonuna dek sorunsuz.gider hersey ve.saglicakla kavuşursunuz bebislerinize. Ben de 2014 haziran annesiyim. Şimdi bu topigi gorunce o günlere geri dondum. Kiymetini bilin ve bildirtin. Ne heyecanli ve guzeldi. Hele benek alisvetiso. Her seyi alin. Hic bir sey iconizde kalmasin. Lohusa taclari hecelikler oda susleri herseyi yain. Çünkü h bu kolay kolay yasanmiyor degerini bilin. Ve benim iconde yaşayın hamileliginizi. Dolerim esleriniz de.sizin kiymetinizo bilir ve bildirir. Sevgiyle kalın

benim beta hcg kıslar geçen hafta pasartesi 29du.çarsamba 95 oldu.bu pasartesi 746 oldu.çarsambadan pasartesiye iki katı artmamıs neden? gebelik iyice olustuktan adet geçtikten sonra mı iki katı artması gerek? sata göre 5 haftalıgım bugun

Merhaba ben yeni katıldım aranıza suan 6 hafta 3 günlük hamileyim 3 yıl bekledikten sonra çok şükür Rabbime :) haziran 2015 annesi olacağım bende inşallah :):)

Son düzenleme:
Herkese selamlar
Benim 25 aylik bir oglum var.ikinciye hamileyim inşallah yavrularimizi saglik ve sihhat ile kucağımiza aliriz.

Bende haziran annesi olucam inş. Burdan hamilelik süresince birbirimize destek olup bilgilerimizi paylaşalım mesela ben buara nası beslenmemiz gerekiyor onu araştırıyorum bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
Bende varım kızlar. .. bu liste olayı nasıl oluyor fikri olan bilen varmı. .. öpüyorum sevgiler :)

Mıde bulantısı çok fecı 7. Haftadayım hıc bır sey yıyemıyorum neredeyse su bıle zor ıcıyorum hersey kokuyor

Anlaşılan bulantilar herkeste başlamış allah kolaylik versin hepimize bendede sabah bulantilari var oglumdada öyle olmustu. Hayirlisi

Bayanlar aranızda bir ben bulantı yaşamıyorum galiba :) 6 haftalığız ama 7 24 açız bebişimle

Mrblar arkadaslar.allah nasip ederse haziran annesiyim:)bulanti kusmalarim istahsizligim var.birkac gundur iyiyim ama bugun aksamda karin kasik bel agrim vardoktor normal demisti 3gun once gittigimde.ama icim rahat degil.nettede 2.adet donemine denk geldiginden olabilir yaziyordu.sizinde agrilariniz var mi.hepinize hayirli olsn allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

C
Cnm kanama olmadığı sürece Dr lar normal olarak değerlendiriyor hem stres yapmamaya çalış en hayırlısı ve önemlisi bu zaten... hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli doğumlardan ve bebişleriii nasip olsun inşallah :)

Agri oluncada strese giriyorum olmayincada:)daha once kotu seyler yasadik cunku.dile getrmek bile istemiyorum ama bilincalti maalesf.allah herkesn bebegini kucagina almayi nasip etdin.dogum tarihimz ayni gorunuyor:)

Agri oluncada strese giriyorum olmayincada:)daha once kotu seyler yasadik cunku.dile getrmek bile istemiyorum ama bilincalti maalesf.allah herkesn bebegini kucagina almayi nasip etdin.dogum tarihimz ayni gorunuyor:)
Evet bende ilk olarak düşük yaşadım. Bu ikinci hamileligim... ne korkular la ve duygularla şu noktaya geldim anlatamam.bu nedenle seni çok iyi anlıyorum canım :) lütfen mümkün olduğunca dinlenmeye çalış. Yat sadece yat.. ilk 3 ay sürekli dahi kussan problem yok. serum ile hallediliyor .. Kanama olmamasi+dinlenme

Evet yatiyorum genel olarak.disari cikmazsam evin icinde dolaniyorum:)hic bir testte yaptirmadim doktr kromozm anomlsi ilk gebelikte normal vs dedi.birazda oyuzden tedrgnm aslnda.allah sagsalim kucagimiza almayi nasip etsn.kalp atisini duyuncaya kadar ne stresler icndeydm:)cok sukur duyunca rahatladk biraz daha

Şükürler olsun ki duyduk. Aynı hisleri yaşamışız yaa ... inşallah güzel gidiçe canım ya sağlıklı özürsüzzz kusursuz :) dua edelim birbirimizede. Bakalım aynı gün mu doğum yapıcaz tadını da çıkarmak lazım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…