- 27 Ekim 2012
- 459
- 299
- 83
Bende varım kızlar. .. bu liste olayı nasıl oluyor fikri olan bilen varmı. .. öpüyorum sevgiler :)Bende haziran annesi olucam inş. Burdan hamilelik süresince birbirimize destek olup bilgilerimizi paylaşalım mesela ben buara nası beslenmemiz gerekiyor onu araştırıyorum bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
merhaba mzkozlm bebişlerimiz aynı tarihh görünüyor allahım sağ salim elimize almayı nasip etsin...Bende varım mm
Amin canım inşallah :)merhaba mzkozlm bebişlerimiz aynı tarihh görünüyor allahım sağ salim elimize almayı nasip etsin...
Cnm kanama olmadığı sürece Dr lar normal olarak değerlendiriyor hem stres yapmamaya çalış en hayırlısı ve önemlisi bu zaten... hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli doğumlardan ve bebişleriii nasip olsun inşallah :)Mrblar arkadaslar.allah nasip ederse haziran annesiyim:)bulanti kusmalarim istahsizligim var.birkac gundur iyiyim ama bugun aksamda karin kasik bel agrim vardoktor normal demisti 3gun once gittigimde.ama icim rahat degil.nettede 2.adet donemine denk geldiginden olabilir yaziyordu.sizinde agrilariniz var mi.hepinize hayirli olsn allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Agri oluncada strese giriyorum olmayincada:)daha once kotu seyler yasadik cunku.dile getrmek bile istemiyorum ama bilincalti maalesf.allah herkesn bebegini kucagina almayi nasip etdin.dogum tarihimz ayni gorunuyor:)C
Cnm kanama olmadığı sürece Dr lar normal olarak değerlendiriyor hem stres yapmamaya çalış en hayırlısı ve önemlisi bu zaten... hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli doğumlardan ve bebişleriii nasip olsun inşallah :)
Evet bende ilk olarak düşük yaşadım. Bu ikinci hamileligim... ne korkular la ve duygularla şu noktaya geldim anlatamam.bu nedenle seni çok iyi anlıyorum canım :) lütfen mümkün olduğunca dinlenmeye çalış. Yat sadece yat.. ilk 3 ay sürekli dahi kussan problem yok. serum ile hallediliyor .. Kanama olmamasi+dinlenmeAgri oluncada strese giriyorum olmayincada:)daha once kotu seyler yasadik cunku.dile getrmek bile istemiyorum ama bilincalti maalesf.allah herkesn bebegini kucagina almayi nasip etdin.dogum tarihimz ayni gorunuyor:)
Evet yatiyorum genel olarak.disari cikmazsam evin icinde dolaniyorum:)hic bir testte yaptirmadim doktr kromozm anomlsi ilk gebelikte normal vs dedi.birazda oyuzden tedrgnm aslnda.allah sagsalim kucagimiza almayi nasip etsn.kalp atisini duyuncaya kadar ne stresler icndeydm:)cok sukur duyunca rahatladk biraz dahaEvet bende ilk olarak düşük yaşadım. Bu ikinci hamileligim... ne korkular la ve duygularla şu noktaya geldim anlatamam.bu nedenle seni çok iyi anlıyorum canım :) lütfen mümkün olduğunca dinlenmeye çalış. Yat sadece yat.. ilk 3 ay sürekli dahi kussan problem yok. serum ile hallediliyor .. Kanama olmamasi+dinlenme
Şükürler olsun ki duyduk. Aynı hisleri yaşamışız yaa ... inşallah güzel gidiçe canım ya sağlıklı özürsüzzz kusursuz :) dua edelim birbirimizede. Bakalım aynı gün mu doğum yapıcazEvet yatiyorum genel olarak.disari cikmazsam evin icinde dolaniyorum:)hic bir testte yaptirmadim doktr kromozm anomlsi ilk gebelikte normal vs dedi.birazda oyuzden tedrgnm aslnda.allah sagsalim kucagimiza almayi nasip etsn.kalp atisini duyuncaya kadar ne stresler icndeydm:)cok sukur duyunca rahatladk biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?