güle güle kullan canım. benimde aklımda bir iki model var. onlara bakacağım tekrar
Ben de bunu aldım kızlar sizlere de fikir olsun. Eminönünden 650TL ye aldım.
Bunlar da benim bebeşimin cicileri..........
Ben de karar veremedim bi türlüben bebek odasına bir karar versem
Teşekkür ederim.Doğuma 3 ay var ama ben neredeyse alışverişi bitirdim. abartmayım diyorum ama insan dayanamıyor.lcw'de de güzel indirimler vardı çıtçıtlı badilerde.Almak ayrı zevk giydirmek ayrı olsa gerek.inşallah bebeklerimize güzel günlerde giydirmek nasip olur.canım kıyafetleriniz çok güzelmiş çok beğendim, sağlıklı günlerde kullanırsınız inş.
bu bebeğe bir şey olur mu korkusundan.ama şurası bir gerçek olacağı varsa 8. ayda da olur.Allaha emanet.bebek alışverişi yapmak bu süreci zevkli yapıyor.bana kalırsa cinsiyetini öğrendikten sonra yavaş yavaş bir şeyler alınabilir.Güzel düşünelim ki hamileliğimiz de güzel geçsin.Bir şeyler almak ta bana iyi geliyor bilmiyorum.sadece ve sadece 3 body aldım
işten vakit bulamadım ki... odayı yapayım mı diye düşündüm...karar veremedim... ne yapıcam onu da bilmiyorum.. kimileri 7. aydan önce hazırlık yapma diyor.. kimileri 5. ayda odasını hazırlamış çocuğun...
işte böyle kızlar
bu bebeğe bir şey olur mu korkusundan.ama şurası bir gerçek olacağı varsa 8. ayda da olur.Allaha emanet.bebek alışverişi yapmak bu süreci zevkli yapıyor.bana kalırsa cinsiyetini öğrendikten sonra yavaş yavaş bir şeyler alınabilir.Güzel düşünelim ki hamileliğimiz de güzel geçsin.Bir şeyler almak ta bana iyi geliyor bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?