2015 Haziran Bebişlerinin Cicileri :)

kızlar ilk doğduğunda tulum giyecekmi hani yaza denk geliyo yarım kollu çıtçıtlar olur değilmi üşümez pijama uzun kollu gerekiyomu bi de en çok kullanılan zıbın takımmış ilk 3 ay öylemi bende yavaştan başlicam almaya ama ne yapacağım hakkında hiç fikrim yok

ben çok olmamak kaydiyla aldim bi iki tane uzun kollu.. Tabi bulundugunuz yerin mevsiminede bagli bizim buralar hafif serin oluyor bazen..

Canım su kurdele seklindeki saç bantlarını nerden aldınn çok kibar ve hoşlar, ben çok büyük olanları sevmiyorum da
Hepsi çook güzel, sağlıklı günlerde kullanın inşallah

Canım su kurdele seklindeki saç bantlarını nerden aldınn çok kibar ve hoşlar, ben çok büyük olanları sevmiyorum da
Hepsi çook güzel, sağlıklı günlerde kullanın inşallah

Cok tesekkür ederim canim daha iyisi sizin olsun insallah
Haklisin bende sevmiyorum kaba olanlari, bütün saç bantlarini Ebay'den aldim arama kutusuna "hair band baby girl" yazarsan çikar canim mutlaka..

Hepsi cok guzeller gule gule kullanin insallah

çok tesekkür ederim daha iyileri sizin olsun insallah

odanz kuruldu mu hayırlı olsun erken diye benim ki bekliyor

odanz kuruldu mu hayırlı olsun erken diye benim ki bekliyor

Hayir daha kurulmadi resimleri magazada çekmistim. Hatta nisana kadar magazada bekleticez almadik bile tasincagimiz için..

Nisan ortasi/sonu gibi kurulur sanirim insallah, simdiden erken olur daha :)

cok begendim cnm aldiklarini bnde yatagi boyle birsey istiyrm nerden aldin e bebek fln mi?birde bebek arabsinin markasi ne ben henuz karar veremedimde

cok begendim cnm aldiklarini bnde yatagi boyle birsey istiyrm nerden aldin e bebek fln mi?birde bebek arabsinin markasi ne ben henuz karar veremedimde

Tesekkur ederim canim umarim bulursun gönlüne göre sende..

Yurtdisinda yasiyorum o yüzden burdaki magazalardan aldim ebebek degil yani.
Bebek arabasinin markasida Inglesina'nin Quad modeli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…