IMG_20150205_135740.jpg bu resimde tulum ince mi nasıl yazın olacak ya bebişler bende bakıyorm netten ellemeden cesaret edemedim.Ekleyemediğim cicilerimiz
Kalın canım bu kışın olur diye düşündüm.Netten almadım bende bunu. Yazın da penye battaniye falan örterizIMG_20150205_135740.jpg bu resimde tulum ince mi nasıl yazın olacak ya bebişler bende bakıyorm netten ellemeden cesaret edemedim.
Oda almasak bebeğin eşyalarını nereye koyacağız ki? Ben de park yatak almayı düşünüyorum ama odayı da bebek odası değil de çocuk odası şeklinde düşünüyorum.bende öyle düşündümde teşekkürler.Ben daha kış kıyafeti almadım almayı da düşünmüyorum.O zamana boyu kilosu nasıl olur kestiremiyorum. Bugün bir arkadaşta bebek odası alma dedi.Taşınabilen beşiklerden al dedi aklım karıştı ama.Büyük ihtimal ile alacağım.
canım çok güzeller, güle güle kullanın. sen mi ördün bunları?
Teşekkür ederim canım ben ördüm. Sarı olan patiği annem ördü ben süslemesini yaptım :)canım çok güzeller, güle güle kullanın. sen mi ördün bunları?
maşallah canım sana, becerikliymişsin :)Teşekkür ederim canım ben ördüm. Sarı olan patiği annem ördü ben süslemesini yaptım :)
Teşekkür ederim canım :) Aslında örgü biliyordum ama böyle şeyler yapmamıştım daha önce. İnternetten bakarak yapmaya çalışıyorum.maşallah canım sana, becerikliymişsin :)
düz örgü dışında maalesef örgü bilmiyorumTeşekkür ederim canım :) Aslında örgü biliyordum ama böyle şeyler yapmamıştım daha önce. İnternetten bakarak yapmaya çalışıyorum.
canım ben pembiş bir oda ve bir duvarda duvar kağıdı istiyorum şimdilik.Oda rengini ne yapacaksınız kızlar karar verdiniz mi?
canım ben pembiş bir oda ve bir duvarda duvar kağıdı istiyorum şimdilik.
yarısı beyaz yarısı çok desenli olmayan mavi duvar kağıdı olabilir. sanırım ben duvar kağıdı seviyorum :)Benim bebeğim erkek, yapacağımı< odanın kendi rengi mavi aslında. bilmiyorum ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?