Folio kullanan varmı aranızda..
kusarken kendinizi çok zorlamayın size zararı var .bebeğe zararı yok .tuzlu çubuk kraker yiyen çok hamileler biraz bulantının azaldığını söylüyor.umarım kurtulursunuz biran önce bulantıdan .Allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsinKızlar ben sürekli çıkarıyorum içimde hiç birşey kalmadı hiç birşey yeyip içemiyorum halsiz bitkinim korkuyorum bebeğe zararı olurmu
kusarken kendinizi çok zorlamayın size zararı var .bebeğe zararı yok .tuzlu çubuk kraker yiyen çok hamileler biraz bulantının azaldığını söylüyor.umarım kurtulursunuz biran önce bulantıdan .Allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin
doktorunuzla görüşürseniz serum önericektir .birde bulantıyı kesecek ilaç yazıyorlarmış .Kızlar ben sürekli çıkarıyorum içimde hiç birşey kalmadı hiç birşey yeyip içemiyorum halsiz bitkinim korkuyorum bebeğe zararı olurmu
Canım bende bulantı var ama çıkarma yok istahsizlik çok fazla iki kilo verdim leblebi ve çubuk kraker iyi geliyor bebeğe bir zararı yok bu çıkarmalarin sadece seni yorgun ve halsiz bırakır iki gündür biraz iyiyim solgar diye markanin balikyagi ve vitamini var onlardan aldım bebeğin gelişmesine ve annenin halsizligine iyi geliyormus bu arada folikaside devam ediyorum mutlaka sende kullan bu hafta kabızlık problemi vardı onuda çözdüm çok şükür inşallah bebişler sağlıkli olsunda hayırlısiylaKızlar ben sürekli çıkarıyorum içimde hiç birşey kalmadı hiç birşey yeyip içemiyorum halsiz bitkinim korkuyorum bebeğe zararı olurmu
Canım bendede vardı altı haftalıkken yedinci haftaya dogru geçiyor vücut gaz yapıyor nasıl oluyorsa sonrada kabızlık oluyor ona dikkat et Kabiz olmamaya çalış bol su iç ilk aylar idrar yolu enfeksiyonu çok sık oluyormus.hasta olmamayada dikkat et çünkü ilk üç ay dolmadan kolay kolay ilaç verilmiyor sağlıkli bebişin olur inşallah Allah gönlüne göre versinBen de 6 haftalık hamileyim. Daha yeni öğrendim. Dün doktora gittim keseyi gördü doktor. Kalp atışını gördüm. Çok farklı bir duygu. Ben tek sorunum karım çok ağrıyor. Nedenini anlıyamadım. Sizde de varmı karın ağrısı. ALLAH hepimize kucağımıza almayı nasip etsin. Sağlıklısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?