2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

arkadaşlar bu arada bişe takıldı aklıma ama doktorun verıdıgı folık asıt magnezyum bıde dun verdı kabızlık sorunum için NTbiotic diye ilaç gıda takvıyesıdr yazıyo uzerınde bunların bunların üçüde sabah tok karnına bı defa alınması lazım ben ard arda içtim hepsını ama bişey olmaz degılmı.. bak ben şimdı takılırım buna :S

Hanımlar hamilelik nasıl gidiyor bebişler nasıl.ben ilk kez bugün başımı kaldırdım yastıkdan serum verdi doktor hastanede kaldık çok fenalaştım idrarda mikrop varmış ilaç verdi.bugün kendimi iyi hissediyorum ölüyorum sandım çok zor günlerdi.birde tuzlu leblebi çok iyi geldi

Gecmis olsun canim ben 8. Haftadayim ama hicbisey yok bende ne bulanti ne bas donmesi uyku ihtiyaci var sadece

Gözün aydın canım :)

geçmiş olsun cnm

ben de 8 haftalık hamileyim. Tamamen sürpriz oldu benim için. Hiçbir belirti yoktu. reglim gecikince test yaptım pozitif çıktı. Hemen randevu alıp Dr. gittim 6+1 hamilesin dedi ve hemen keseyi de bebeği de gördüm. 8 yaşında kızım var, hayırlısı olur inşallah hakkımızda. Yeni bir heyecan, içim kıpır kıpır

Ben ilk hamileliğimde de sorun yaşamamıştım Allah'a şükür. O zaman sadece.4 ayla 5. ay arası mide bulantım oldu oda toplasan 3-4 kez çıkarmışımdır. Bu hamileliğim de öyle tek farkı bunda şimdilerde sabahları hafif bulantım oluyor o kadar. Maşallah diyeyim de kendime nazar değdirmeyeyim bari:)) Ama ilk öğrendiğimde bana 5,5- haftalık gebesin ama bebek görünmüyor boş gebelik olabilir kürtaj gerekli dediler. 2 hafta bekledim 7+5 günlükken tekrar başka doktora gittim ama arada yaşadığım stres de az değildi hani.. diğer doktor bebeği gösterdi kalp atışlarını da dinletti ama hala içimde korku var. Devamı gelecek mi? Sağ salim doğurabilecek miyim diye... Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Ben ilk hamileliğimde de sorun yaşamamıştım Allah'a şükür. O zaman sadece.4 ayla 5. ay arası mide bulantım oldu oda toplasan 3-4 kez çıkarmışımdır. Bu hamileliğim de öyle tek farkı bunda şimdilerde sabahları hafif bulantım oluyor o kadar. Maşallah diyeyim de kendime nazar değdirmeyeyim bari:)) Ama ilk öğrendiğimde bana 5,5- haftalık gebesin ama bebek görünmüyor boş gebelik olabilir kürtaj gerekli dediler. 2 hafta bekledim 7+5 günlükken tekrar başka doktora gittim ama arada yaşadığım stres de az değildi hani.. diğer doktor bebeği gösterdi kalp atışlarını da dinletti ama hala içimde korku var. Devamı gelecek mi? Sağ salim doğurabilecek miyim diye... Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Kusura bakmayın lütfen. Mesaj gitmedi görünüyordu şimdi iki kez gitmiş:) Bu arada diğer sayfada sorulmuştu hangi ildesiniz diye ben İstanbuldayım Eyüp Alibeyköy

Birşey danışmak istiyorum. Eşim ısırgan otu almış yemeğini yapmayı düşünüyorum hamilelikte bir zararı olmaz değil mi? Hani cilde temas ettiğinde kızartıyor felan ya ne bileyim aklıma takıldı saçma bir soru ama fikrinizi almak istedim işte:))

selam kızlar bende 5 haftalık hamileyim ilk gebeliğim çok mutluyum allah hepimizin bebişlerini kucağımıza almayı nasip etsin.billdiklerimizi lütfen paylaşalım birbirimize destek olalım bu arada aman aman bir belirti yaşamıyorum örneğin mide bulantım yok ancak göbeğim çok ağrıyor ve çok sık idrarra çıkıyorum. bazı tarama testllerim yapıldı sonuç bekliyorum. tek sıkıntım sigarayı tam olarak bırakamamam en azından 1 tanede olsa içmek istiyorum hala midemde bulanmadı ki

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, bende 31 ocakta tam regl günümün akşamında öğrendim bebişimi şu an 6+3 . gecen hafta kesemizi gördük 11.4mm 'di haftaya da kalp atışını dinlemeye gitcez. Benim bel ve kasık ağrılarım geçti , uyku hali hafifledi ama son bir haftadır bulantı başladı şu an tek belirtim ama sanırım en kötüsüymüş Meleklerimiz için her şeye değer yine de.İnşallah hepimiz sağlıkla, mutlulukla ve hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza...

Yapman gerekeni yapmışsın. Tok karnına olması önemli, mideler zaten hassas. Arda Arda içilmesinde bir sorun olsa Dr. söylerdi zaten, şu kadar saat arayla için diye...

Maaşallah hiç bulantı olmaz umarım banada dedi doktor boş gebelik olabilir diye bir hafta bekledik ama ben her saat agladım o hafta sonunda gördük çok şükür.doktorlarda insanı korkutuyor zaten psikolojimiz dağılmış allaha emanet bebeiklerimiz allahın izniyle doğsunlar inşallah

Merhaba bende 5 haftalik hamileyim ve bulantim yok karin agrisi ve idrara cikma var bendede..keseyi gordunmu sen ben haftaya gitcem doktora..bi de dogal yolla mi tup bebekmi

Merhaba bende 5 haftalik hamileyim ve bulantim yok karin agrisi ve idrara cikma var bendede..keseyi gordunmu sen ben haftaya gitcem doktora..bi de dogal yolla mi tup bebekmi

Keseyi gorduk ama henuz kucucuk normal yolla oldu cok sukur canim.... ya kizlar ben bazi testler yaptirdim sonuclari takip e diyorum rubella igg 50 pozitif yaziyor digerleri negatif bu konuda bilgisi olan varmi

R
Keseyi gorduk ama henuz kucucuk normal yolla oldu cok sukur canim.... ya kizlar ben bazi testler yaptirdim sonuclari takip e diyorum rubella igg 50 pozitif yaziyor digerleri negatif bu konuda bilgisi olan varmi
Rubella igg pozitif olmasi daha önce bu hastalığı geçirip bagisiklik kazanmissin demek kızamık gibi...igm negatif olmasi da su an da bu hastalık yok demek..bildiğim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…