Ne güzel yaa bende haftaya Salı gitcemm inşallah kalp atışı için. ..şimdi hiç hamileyim gibi gelmiyor bana[/Q
inş. hayırlısıyla duyarsın canımmozaman evet içimde bı kalp daha atıyor dıye düşünuyor ınsan :)
Hanımlar hamilelik nasıl gidiyor bebişler nasıl.ben ilk kez bugün başımı kaldırdım yastıkdan serum verdi doktor hastanede kaldık çok fenalaştım idrarda mikrop varmış ilaç verdi.bugün kendimi iyi hissediyorum ölüyorum sandım çok zor günlerdi.birde tuzlu leblebi çok iyi geldi
Gözün aydın canım :)ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIMA KALP SESINI DUYDUMMNASIL BI MUTLULUK ANLATAMAM GERÇİ O ANDA HEYCANDA PEKTE BİŞEY ANLAMIYORSUN AMA ÇIKTIKTAN SONRA ALLAHIM BU NASIL BI MUCIZDRI CANIMIN İÇİNDE CAN ATIYOR DIYE DÜŞÜNUYOR INSAN İLK ÖNCE ALLAHA SONRA BANA EMANET BEBEGİM :) İSTEYEN HERKESE NASIP ETSIN ALLAHIM...
geçmiş olsun cnmHanımlar hamilelik nasıl gidiyor bebişler nasıl.ben ilk kez bugün başımı kaldırdım yastıkdan serum verdi doktor hastanede kaldık çok fenalaştım idrarda mikrop varmış ilaç verdi.bugün kendimi iyi hissediyorum ölüyorum sandım çok zor günlerdi.birde tuzlu leblebi çok iyi geldi
Yapman gerekeni yapmışsın. Tok karnına olması önemli, mideler zaten hassas. Arda Arda içilmesinde bir sorun olsa Dr. söylerdi zaten, şu kadar saat arayla için diye...arkadaşlar bu arada bişe takıldı aklıma ama doktorun verıdıgı folık asıt magnezyum bıde dun verdı kabızlık sorunum için NTbiotic diye ilaç gıda takvıyesıdr yazıyo uzerınde bunların bunların üçüde sabah tok karnına bı defa alınması lazım ben ard arda içtim hepsını ama bişey olmaz degılmı..bak ben şimdı takılırım buna :S
Merhaba bende 5 haftalik hamileyim ve bulantim yok karin agrisi ve idrara cikma var bendede..keseyi gordunmu sen ben haftaya gitcem doktora..bi de dogal yolla mi tup bebekmiselam kızlar bende 5 haftalık hamileyim ilk gebeliğim çok mutluyum allah hepimizin bebişlerini kucağımıza almayı nasip etsin.billdiklerimizi lütfen paylaşalım birbirimize destek olalımbu arada aman aman bir belirti yaşamıyorum örneğin mide bulantım yok ancak göbeğim çok ağrıyor ve çok sık idrarra çıkıyorum. bazı tarama testllerim yapıldı sonuç bekliyorum. tek sıkıntım sigarayı tam olarak bırakamamam en azından 1 tanede olsa içmek istiyorum hala midemde bulanmadı ki
Merhaba bende 5 haftalik hamileyim ve bulantim yok karin agrisi ve idrara cikma var bendede..keseyi gordunmu sen ben haftaya gitcem doktora..bi de dogal yolla mi tup bebekmi
Rubella igg pozitif olmasi daha önce bu hastalığı geçirip bagisiklik kazanmissin demek kızamık gibi...igm negatif olmasi da su an da bu hastalık yok demek..bildiğim buKeseyi gorduk ama henuz kucucuknormal yolla oldu cok sukur canim.... ya kizlar ben bazi testler yaptirdim sonuclari takip e diyorum rubella igg 50 pozitif yaziyor digerleri negatif bu konuda bilgisi olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?