2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

slm lati lokumum evet bebekler büyüdükçe forma girme işi bitmiş herkeste girdikçe yazalım bari. bende işe başladım 2 ay oldu inan evde girmeye fırsatım olmuyordu şimdi daha rahatladım vallahi iş ortamında dinleniyorum eve gidince yine koşturmaca.. kızımın teog telaşı oğlumun tam yaramazlık zamanı baya baya maratondayım yani

Merhaba arkadaşlar benim adet tarihime göre 7+3 günlük hamile olmam gerekyo ama doktor bebeğin gelişmeyip 1 hafta geride olduğnu söyledi. Bebeğin boyu 5.45 mm. Kese ise 22 mm. Kalp atışı karından ultrason ile duyulmadı. Böyle olupta 1 hafta snra bebeği gelişen ve kalp atışı duyulan var mı acaba ?

Kübra merhaba. Bu grup cok eskide kalmış. İster topik ac burdan cok dönüş olmayabilir. Kendi kanım cok yeni biraz bekle. İnsallah hersey yolundadır

Slm kizlar nasilsiniz.o eski halimden eser yok simdi buraya girmeyeli aylar oldu.kizim 2 yasinda cok sukur iyiyiz herkes nasil ne durumda

Canimmm nasilsinnn

Canım bence gayet güzel gelişimi,benim oğlan geçen ay 68 cm idi bu ay kaç gelir bilmiyorum bu pazartesi genede sağlık ocağına gidip baktiracam aylık olarak kaydediyorum gelişimini
Emilicim nasilsin cocuklarin nasil herkes iyimi

Buraya girmeyeli unutmuşum yazmayı sizler nasılsınız bebişler nasıl benim kuzuda büyüdü ablaları

Kizlar iki senedir görmüyordum sifremi falan unutmuştum bir anda bi sifre denedim ve açıldı nasılsınız çocuklar nasıl yeniden hamile olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…