- 2 Ocak 2015
- 64
- 21
- 48
- 39
Saol teşekkürler. Sanada hayırlı olsun. Mide bulantı kötüdür. Benim mide bulantım yok. Ama halsizlik var. ALLAH'ım sağlıklısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Kaç aylık hamilesinHayırlı olsun.vucüt büyük bir değişim geçiriyor normaldir herhalde karın ağrısıda bende çok nadiren kasılıyor hemen geçiyor ama bu miğde bulantısı beni benden aldı sürekli burnumda değişik kokular herşeye kusuyorum resmen toplum içine çıkacak gibi değilim
Sağ saglim bebeğini kucağına alırsın inşallah canım bize 2015'e hediye ile girdik çok şükür benim oğlum var şuan cinsiyetini çok merak ediyorum öncelikle sağlıkli ve hayırlı bi evlat olur inşallah,sen cinsiyetini kaç haftalıkken öğrendinmerhaba kızlar bizde 22 haftamıza girdik eylül ayında öğrendim prensesimi 31 ağustosta evlendim ve hemen hamile kalmışımnasip olursa haziranda alıcaz kucagımıza şimdi burda yazdıklarınızı okuyunca ilk hamile kaldığım günlerim geçti gözümün önünden :) Allahım hepinizin bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallallah size bi tavsiyem sakın benim gibi sitede bulunan boş gebelikmiş düşükmüş kalp durmasıymış falan merak edipte bakmayın ben bu hatayı çoook yaptım ve hep korkuyla yaşadım hamileliğimi ama şimdi tekmeleri yiyince anladım boş kuruntular yaptığımı çok pişman oldum hepimizi Allah kurtarsın diyorum sizleri öpüyorum
Âmin hepimizin sağlıklı bebekleri olsun. Kabızlık var. Kayısı yemeye başladım. Hasta olmamaya dikkat etmeye çalışıyorum.Canım bendede vardı altı haftalıkken yedinci haftaya dogru geçiyor vücut gaz yapıyor nasıl oluyorsa sonrada kabızlık oluyor ona dikkat et Kabiz olmamaya çalış bol su iç ilk aylar idrar yolu enfeksiyonu çok sık oluyormus.hasta olmamayada dikkat et çünkü ilk üç ay dolmadan kolay kolay ilaç verilmiyor sağlıkli bebişin olur inşallah Allah gönlüne göre versin
bnde oyleyim siteye giriyorum ona bakim buna bakim bos gebelik fln derken kndi kndime kurt dusuruyorum ins.yins.yarin doktora gidicez kalp atislarini dinlicez yarin tam 7 hafta icine giriyoruz ins.dins.duyarim sesini Allahim ona can verirmerhaba kızlar bizde 22 haftamıza girdik eylül ayında öğrendim prensesimi 31 ağustosta evlendim ve hemen hamile kalmışımnasip olursa haziranda alıcaz kucagımıza şimdi burda yazdıklarınızı okuyunca ilk hamile kaldığım günlerim geçti gözümün önünden :) Allahım hepinizin bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallallah size bi tavsiyem sakın benim gibi sitede bulunan boş gebelikmiş düşükmüş kalp durmasıymış falan merak edipte bakmayın ben bu hatayı çoook yaptım ve hep korkuyla yaşadım hamileliğimi ama şimdi tekmeleri yiyince anladım boş kuruntular yaptığımı çok pişman oldum hepimizi Allah kurtarsın diyorum sizleri öpüyorum
Hayırlı olsun.Merhaba bayanlar bende 6+2 günlük hamileyim dün kalp atışı ve bebegımı gordum ne hos bı mutluluk allah herkese nasıp etsın.. Suan ıcın kasık agrısından baska bı sıkayetım yok oda ufak bi agrı.. :)
bendee ocakta hamis kalmisim ocak 29 olmam gerekirken olmadik vee yarindan itibaren 7.haftamizin icine giriyoruz :) ins yarin doktor muaynemiz var kalp sesini duyabilirim kesemizi gorduk 5 haftalikken ama kucuk diye goremedik bebisi..bakalim yarin duyucaz ins...kizlar bnde kabizlik cekiyorum ve buda karin agrisi yapiyo napicam :/ 5.haftada cok karnim belim agriyodu ama bu hafta gecti agrilar smdi kabizlik sorun..mide bulantisi fln hi. Bende senin gibiyim karın ağrısından bazen duramuyorum. Bende 6 haftadayım. Sabahları 3-4 adet kayısı ye aç karnı. Bol bol su iç
Canım kabızlık için gün kurusu varya kayısınin koyu renkli olanı o vitamin bakımından hep daha bol hem kabızlık problemine çare birde sütle incir tüketirsen oda çok iyi geliyor ben bunlarla rahatladım çok sukurbendee ocakta hamis kalmisim ocak 29 olmam gerekirken olmadik vee yarindan itibaren 7.haftamizin icine giriyoruz :) ins yarin doktor muaynemiz var kalp sesini duyabilirim kesemizi gorduk 5 haftalikken ama kucuk diye goremedik bebisi..bakalim yarin duyucaz ins...kizlar bnde kabizlik cekiyorum ve buda karin agrisi yapiyo napicam :/ 5.haftada cok karnim belim agriyodu ama bu hafta gecti agrilar smdi kabizlik sorun..mide bulantisi fln hic yok cok sukur
Benimki altı haftalıkken başladı ama çıkarmıyorum sadece bulanıyor,istahsizlik var herkesin bünyesi farklı olabiliyor.kimi su içse midesi bulanıyor ,kimi hiç anlamıyor bile özellikle sabah kalkınca biraz kötü oluyor çubuk kraker gerçekten etkili rahatlatiyor insanı inşallah çok keyifli ve rahat bi hamilelik gecirirsinMerhaba bende 4+4 günlük hamileyim 2 hafta sonra kese ve kalp atisi için gitcez bulantilar ne zaman başladı acaba
Sen kalbini ferah tut yüce rabbimin gücü herşeye yeter inşaallah duyarsın :)bnde oyleyim siteye giriyorum ona bakim buna bakim bos gebelik fln derken kndi kndime kurt dusuruyorum ins.yins.yarin doktora gidicez kalp atislarini dinlicez yarin tam 7 hafta icine giriyoruz ins.dins.duyarim sesini Allahim ona can verir
Benimki altı haftalıkken başladı ama çıkarmıyorum sadece bulanıyor,istahsizlik var herkesin bünyesi farklı olabiliyor.kimi su içse midesi bulanıyor ,kimi hiç anlamıyor bile özellikle sabah kalkınca biraz kötü oluyor çubuk kraker gerçekten etkili rahatlatiyor insanı inşallah çok keyifli ve rahat bi hamilelik gecirirsin[/QUOTE
Sağol canım hep beraber güzel bi hamilelik geçirelim inş. Bende henüz bulantı yok sadece Kasiklarimda ağrı var bi de akıntı var şu gibi ..
Canım çok sevindim bebişinde sende sağlıkla gecirirsiniz inşallah bu günleri,bende perşembe günü gidecem görmeyince ve duymayinca insan hamile olduğunu anlamıyor bende çok merak ediyorum ultrasonda kese şeklindemi duruyor yoksa bebek fark edilebiliyormuÇOK ŞÜKÜR ALLAHIMA KALP SESINI DUYDUMMNASIL BI MUTLULUK ANLATAMAM GERÇİ O ANDA HEYCANDA PEKTE BİŞEY ANLAMIYORSUN AMA ÇIKTIKTAN SONRA ALLAHIM BU NASIL BI MUCIZDRI CANIMIN İÇİNDE CAN ATIYOR DIYE DÜŞÜNUYOR INSAN İLK ÖNCE ALLAHA SONRA BANA EMANET BEBEGİM :) İSTEYEN HERKESE NASIP ETSIN ALLAHIM...
Çok sevindim canım inşallah hayırlı bi evlat olur sağlık ,sıhhati ile beraber bende duydum badem ve ceviz yenmesi gerektiğini aklında bulunsun cevizi kabuklu alacaksin bagdemide çig kavrulmamis olacak o zaman bütün vitamini ölüyormus durumdan birbirimizi haberdar edelim insanın paylaşacak çok şeyi oluyorteşekkur ederım canımm:) amiin inş hepımız saglıklı bieşekılde kucagımıza alırız bebişlerimizi yok kese şeklınde hala yanıp sönen bı kalp var orda sankı göz kırpıyor sana gıbı ordan anlıyosun kalp atışını :) snra işte doktor yakaladı kalp seslerını dınlıyebıldık...aslında reglıme gore şuan 7 haftalık olmam lazımdı 29 aralık son reglımın ilk gunu...ama doktor tutmuyor dedı muhtemelen gec dollenme olmuş şuan 6+3 duruyor dedı..o yuzden çok küçügüz hala :) ama çook şükür iyi şuan problem yok dedı dıkkat et dogal şeyler yemeye bak dedı ve hergun 6 7 tane badem mutlaka ye dedı...
Hayırlı olsun tatlım hamiş anneler burayakızlar bende 7+6 haftalık hamıleyım
Ne güzel yaa bende haftaya Salı gitcemm inşallah kalp atışı için. ..şimdi hiç hamileyim gibi gelmiyor banaÇOK ŞÜKÜR ALLAHIMA KALP SESINI DUYDUMMNASIL BI MUTLULUK ANLATAMAM GERÇİ O ANDA HEYCANDA PEKTE BİŞEY ANLAMIYORSUN AMA ÇIKTIKTAN SONRA ALLAHIM BU NASIL BI MUCIZDRI CANIMIN İÇİNDE CAN ATIYOR DIYE DÜŞÜNUYOR INSAN İLK ÖNCE ALLAHA SONRA BANA EMANET BEBEGİM :) İSTEYEN HERKESE NASIP ETSIN ALLAHIM...
Hoşgeldin canım aramıza burda hepimizin haftaları çok yakın hatta aynı olan var çok şükür benim üçüncü olacak inşallah en son 10 sene önce doğum yaptım insan unutuyor bazı duygulari tekrar yaşamak çok güzel.ultrason cihazlari çok değişmis bende sabırsızlikla bekliyorum bebeğimi görmeyi daha dr gidemedim perşembe gidecem inşallah ,siz hangi şehirde oturuyorsunuz ankarada oturan varmı acabaMerhaba ben de geldim:)) 9+2 hamilelik haftam. 6yaşında bir kızım var. Hepimize sağlıklı bir gebelik ve sonrasında sağlıklı evlatlar diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?