2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Saol teşekkürler. Sanada hayırlı olsun. Mide bulantı kötüdür. Benim mide bulantım yok. Ama halsizlik var. ALLAH'ım sağlıklısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Kaç aylık hamilesin

Sağ saglim bebeğini kucağına alırsın inşallah canım bize 2015'e hediye ile girdik çok şükür benim oğlum var şuan cinsiyetini çok merak ediyorum öncelikle sağlıkli ve hayırlı bi evlat olur inşallah,sen cinsiyetini kaç haftalıkken öğrendin

Âmin hepimizin sağlıklı bebekleri olsun. Kabızlık var. Kayısı yemeye başladım. Hasta olmamaya dikkat etmeye çalışıyorum.

bnde oyleyim siteye giriyorum ona bakim buna bakim bos gebelik fln derken kndi kndime kurt dusuruyorum ins.yins.yarin doktora gidicez kalp atislarini dinlicez yarin tam 7 hafta icine giriyoruz ins.dins.duyarim sesini Allahim ona can verir

bendee ocakta hamis kalmisim ocak 29 olmam gerekirken olmadik vee yarindan itibaren 7.haftamizin icine giriyoruz :) ins yarin doktor muaynemiz var kalp sesini duyabilirim kesemizi gorduk 5 haftalikken ama kucuk diye goremedik bebisi..bakalim yarin duyucaz ins...kizlar bnde kabizlik cekiyorum ve buda karin agrisi yapiyo napicam :/ 5.haftada cok karnim belim agriyodu ama bu hafta gecti agrilar smdi kabizlik sorun..mide bulantisi fln hic yok cok sukur

Hayırlı olsun.

Canım kabızlık için gün kurusu varya kayısınin koyu renkli olanı o vitamin bakımından hep daha bol hem kabızlık problemine çare birde sütle incir tüketirsen oda çok iyi geliyor ben bunlarla rahatladım çok sukur

Merhaba bende 4+4 günlük hamileyim 2 hafta sonra kese ve kalp atisi için gitcez bulantilar ne zaman başladı acaba

Merhaba bende 4+4 günlük hamileyim 2 hafta sonra kese ve kalp atisi için gitcez bulantilar ne zaman başladı acaba
Benimki altı haftalıkken başladı ama çıkarmıyorum sadece bulanıyor,istahsizlik var herkesin bünyesi farklı olabiliyor.kimi su içse midesi bulanıyor ,kimi hiç anlamıyor bile özellikle sabah kalkınca biraz kötü oluyor çubuk kraker gerçekten etkili rahatlatiyor insanı inşallah çok keyifli ve rahat bi hamilelik gecirirsin

bnde oyleyim siteye giriyorum ona bakim buna bakim bos gebelik fln derken kndi kndime kurt dusuruyorum ins.yins.yarin doktora gidicez kalp atislarini dinlicez yarin tam 7 hafta icine giriyoruz ins.dins.duyarim sesini Allahim ona can verir
Sen kalbini ferah tut yüce rabbimin gücü herşeye yeter inşaallah duyarsın :)

ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIMA KALP SESINI DUYDUMM NASIL BI MUTLULUK ANLATAMAM GERÇİ O ANDA HEYCANDA PEKTE BİŞEY ANLAMIYORSUN AMA ÇIKTIKTAN SONRA ALLAHIM BU NASIL BI MUCIZDRI CANIMIN İÇİNDE CAN ATIYOR DIYE DÜŞÜNUYOR INSAN İLK ÖNCE ALLAHA SONRA BANA EMANET BEBEGİM :) İSTEYEN HERKESE NASIP ETSIN ALLAHIM...

Canım çok sevindim bebişinde sende sağlıkla gecirirsiniz inşallah bu günleri,bende perşembe günü gidecem görmeyince ve duymayinca insan hamile olduğunu anlamıyor bende çok merak ediyorum ultrasonda kese şeklindemi duruyor yoksa bebek fark edilebiliyormu

teşekkur ederım canımm:) amiin inş hepımız saglıklı bieşekılde kucagımıza alırız bebişlerimizi yok kese şeklınde hala yanıp sönen bı kalp var orda sankı göz kırpıyor sana gıbı ordan anlıyosun kalp atışını :) snra işte doktor yakaladı kalp seslerını dınlıyebıldık...aslında reglıme gore şuan 7 haftalık olmam lazımdı 29 aralık son reglımın ilk gunu...ama doktor tutmuyor dedı muhtemelen gec dollenme olmuş şuan 6+3 duruyor dedı..o yuzden çok küçügüz hala :) ama çook şükür iyi şuan problem yok dedı dıkkat et dogal şeyler yemeye bak dedı ve hergun 6 7 tane badem mutlaka ye dedı...

Çok sevindim canım inşallah hayırlı bi evlat olur sağlık ,sıhhati ile beraber bende duydum badem ve ceviz yenmesi gerektiğini aklında bulunsun cevizi kabuklu alacaksin bagdemide çig kavrulmamis olacak o zaman bütün vitamini ölüyormus durumdan birbirimizi haberdar edelim insanın paylaşacak çok şeyi oluyor

Merhaba ben de geldim:)) 9+2 hamilelik haftam. 6yaşında bir kızım var. Hepimize sağlıklı bir gebelik ve sonrasında sağlıklı evlatlar diliyorum...

Ne güzel yaa bende haftaya Salı gitcemm inşallah kalp atışı için. ..şimdi hiç hamileyim gibi gelmiyor bana

Merhaba ben de geldim:)) 9+2 hamilelik haftam. 6yaşında bir kızım var. Hepimize sağlıklı bir gebelik ve sonrasında sağlıklı evlatlar diliyorum...
Hoşgeldin canım aramıza burda hepimizin haftaları çok yakın hatta aynı olan var çok şükür benim üçüncü olacak inşallah en son 10 sene önce doğum yaptım insan unutuyor bazı duygulari tekrar yaşamak çok güzel.ultrason cihazlari çok değişmis bende sabırsızlikla bekliyorum bebeğimi görmeyi daha dr gidemedim perşembe gidecem inşallah ,siz hangi şehirde oturuyorsunuz ankarada oturan varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…