2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

İyiyim canlarım sizler nasılsınız biz de grip atlattıktan çok kötü oldu bebeğin öksürük ten çok şükür geçti kızlar benim de saçların çok aşırı dökülüyor ya elimi saçına dokundurduğumuzda bir avuç saç geliyor elime.kötü bi şey mi var diye çok korkuyordum ben de

Canım malesef doğumdan sonra saç dökülmesi mutlaka yaşanıyor ama bunu azaltmanın yolu var çinko vitamin alın mutlaka çok iyi geliyor hem emzirirkende bebeğe faydalı

Kızlar slm nasılsınız.şu kış bi bitse, güneşi görünce çıkıyoruz hastalanıyoruz hemen bebekleri allahın izniyle büyüttük hiç olmamaış gibi özlüyorum hamile günlerimi.bi ilk 3ay bulantıdan bide lohusalıktan korkuyorum rabbim izzin vei verirse hemen 2yıl gecsin 2.yi istiyorum inşallah olur sonrada işimr gücüme dönmek istiyırum evde oturmak bana göre değilmiş çok sıkıldım

Evet canım bi yaz gelsede soyardik bebişleri atardık güneşin altına ikinciyi dusunmen çok güzel valla benim bu ay adet gecikti şuan hiç düşünemiyorun kalma ihtimali yok ama stres oldum

Evet canım bi yaz gelsede soyardik bebişleri atardık güneşin altına ikinciyi dusunmen çok güzel valla benim bu ay adet gecikti şuan hiç düşünemiyorun kalma ihtimali yok ama stres oldum
gözüm korkuyorda mecbur hissedeiyorum bencillik gibi geliyor bi kardeşi olsun hayat boyu destek olsun. Daha cok isterimde hem bedenimin gücü yok hemde herseylerine tam yetebilmek istiyorum maddi manevi.ben kalabalık aile severim maaşallah sen cok sanslısın sen istesen daha doğurursun maaşallah yetersin tecrübelisin sende anaclık var benim kendime hiç güvenim yok su bir tane yi doğurdum ya sasırıyorum kendime

İnşallah gönlüne göre olsun canım önemli olan hayırlı evlat olsunlar kardeş gibisi varmi sırdaş,arkadaş ama Allah kardeşinde hayırlısini versin ben kalabalık aileyi çok seviyorum

Kizlar slm kimse kalmadi bende pek girmiyorum artik.benim kizimda büyüyor cok sukur iyiyiz 6 ay bitince ben iyice kendimi ek gidaya verdim degisik seyler deniyorum☺

Kizlar slm kimse kalmadi bende pek girmiyorum artik.benim kizimda büyüyor cok sukur iyiyiz 6 ay bitince ben iyice kendimi ek gidaya verdim degisik seyler deniyorum☺
Aynen büyüdü bebişler değişik neler veriyorsun canım bende denerim oğlana

Selam kızlar nasılsınız epeydır gırmıyordum.minnoşumla yoğun geçiyor zamanım.bende yavaş yavaş ek gıdaya başladım kendimce.yogurt verıyorum bazen pekmezli bazen meyveli çoğu zaman sade.bugunde meyve puresı ile bebe bisküvisi verdım çok sevdi.un çorbası yaptım onuda sevdı ama patates gavuc kabak haşlayıp suzgeçten geçirdım bulandı yemedi siz neler veriyorsunuz.yumurta sarısı bisküvi pekmez bunuda sabahları verıyorum.

Bizlerde iyiyiz canım okul,bebek,iş derken kosturmaca ile geçiyor benim günümde biz ek gıdaya çoktan başladık elma ve muzu çok seviyor mercimek çorbasınida bazen eline börekte veriyorum alussin diye dişimuz halen çıkmadı biraz o bunalttı patladı patlayacak inşallah

Bende hergun oglen tarhana corbasi veriyorum sabah yunurta sarisi peynir ikindin bebe biskuvisi meyve.bi muhallebi var onu cok seviyor 1 yemek kasigi irmik bir cay bardagi suyla kaynayana kadar pisirip altini kapatinca sicagiyla icine muz yada armut koyup uzerine cok az pekmez ama ben seker attim cok az.cok lezzetli oluyor.evde yogurt yapip veriyorum.patates haslayip az kabak kizartmasiyla karistirip yogurtlayip veriyorum.hadi canim dis cikiyormu cikinca yaz mutlaka bizde yok birsey.

Benimkine de dr kabarmış dedi herşey ağzında bi gorseniz öyle çenemi kemiriyor.kaç gündür çok hastaydı sabahlara kadar ıkımızde uyumadık.oksurukten kurtulana kadar ölduk çok şukur bugun daha ıyı pekmez verdım acaba omu ıyı geldı bilemiyorum.ben ne yedursem bazen karar veremiyorum tecrubelıler hadı bakalım bize yardımcı olun emiliciğim ozellıkle sen.6ayı doldurduk ayın 16 sında o yüzden biraz korkuyom ama ne versemde yıyor maşalllah kuzum.hepinizin bwbişlerini opuyorum.

Canım yiyen çocuk iyidir hiç korkma, mevsim sebzelerinden çorba yap brokoli,havuç,patates biraz kereviz çok az pirinç ben bunlardan çorba yapıyorum çok seviyor.benim oğlan yerde yuvarlanmalara başladı ama geri geri gidiyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…