2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Kızlar nasılsınız.ben bugün keçi sutunden yoğurt yaptım bi zararı olmaz demi.mama yaparkende o sutu kullancam.bi köyden getırttık.market sutu değil.kullanan var mı.@emili98 çorba yapıyorum tarhana ve brokolıyı çok sevdi.şekerli seylerı sevmiyo bana çekmiş.bebe biskuvisini asla yemiyor.kıyma be et suyuna ne zaman gececeğiz. Kızlar.

Canım keçi sutu çok faydalı kullanabilirsin benim oğlanda yemek türü şeyleri daha çok seviyor ben et suyu veriyorum fakat kıyma biraz daha az kullandık. koyun kiyması daha iyi oluyor diye duydum bazen yemeklerin içinden veriyorum yiyor sıpa sende azar azar dene istersen.

Bugun kontrolumuz ve aşımız vardı 68cm boyu 9150 gr kilomuz .gelişimi vuzel dedi kemik suyua gecebolırsın dedi ebe benimkide maşallah herseyı yıyor.boyu kısamı acaba sızınkıler nasıl gerçi her bebek farklı ama çizelgeye göre normalmiş.

Canım bence gayet güzel gelişimi,benim oğlan geçen ay 68 cm idi bu ay kaç gelir bilmiyorum bu pazartesi genede sağlık ocağına gidip baktiracam aylık olarak kaydediyorum gelişimini

Canım bence gayet güzel gelişimi,benim oğlan geçen ay 68 cm idi bu ay kaç gelir bilmiyorum bu pazartesi genede sağlık ocağına gidip baktiracam aylık olarak kaydediyorum gelişimini
Bende gelışımını gösteren çizelgenin çıktısını isedım ebe şaşırdı ilk defa biri istedi ne kadar ilgilisiniz dedi.takıp etmek önemli bencede maşallh prense çok tatlı ınstagramdan takıp ediyorum paşayı op benim için.

Arkadaslar Merhaba. Ben bişey şey sormak sizlere. Gerçi hersey için çok geç ama.. bebegim tam 4 aylik ve biz bugün rota aşısi yaptirdik sizce geç mi doktor yaptırabilirsiniz dedi ikinci dozda 6. Ayda olcak bi işe yaramaz mi yoksa 4 aylıkken yaptiran var mı sorun olurmu

Arkadaslar nasilsiniz umarim herkes iyidir kuzucuklar nasil.artik kendime bile vakit ayiramaz durumdayim kuzumla ugrasmakdan merak ettim disler ciktimi bizim hala cikmadi salya kasinti var ama cikmadi artık buyudu degisik huylar edindi sagligimiz yerinde cok sukur

Biz iyiyiz şükür canım bizim de iyice kabardı parmakları hep ağzında ama çıkmadı daha.

Biz iyiyiz şükür canım bizim de iyice kabardı parmakları hep ağzında ama çıkmadı daha.
Selam kızlar bizim paşanında hala çıkmadı bırkaç gundur ateşleniyor çok huysuz sürekli kulağını çekiyor birazda nezle gibi dişten olabılır dıyorlar ama bakalım şuan bişey yok.sevgiler...

Merhaba kızlar eylül un bir dişi büyüdü ikinciyi de patlattı çok şükür ama ishal bizi çok yordu bebisleri merak ettim foto gönderelim birer

Kızlar kuzucuğum çok hasta hiçbişey yemiyor bulanıyor hemen.dünden beri ateşli kafası yanıyor ama beden ısısı normal çokta huysuz acaba dişmi gelecek herkes öyle diyor yarında aynı olursa dr götüreceğim.sizler nasılsınız bebişler nasıl

Canım benim çok geçmiş olsun dişten de olabiliyor inşallah çabuk anlatırsınız ya

Hala dişimiz çıkmadı .bebeğim yıne hasta boğazda enfeksiyon varmış 9ay aşısı yaptırdık o günden beri tadı yok hiçbişey yemiyor sadece beni emiyor.ıkı gundur sabaha karşı beş buçukta yatıyor ve sureklı huysuz ağlıyor.komşular bıle duymuş sesıni ilk defa böyle ağladı.napcam bilmiyorum inş biran önce ıyıleşir.sızler nasılsınız

Çok geçmiş olsun canım benim çocuk büyütmek çok zor aynı zamanda çok güzel.bir de dillerini anlayabilsek

Kızlar nerelerdesiniz bebişler büyüdü mü yürüyorlardı mı benimki yürüyor artık sizde durumlar nas
Benim yaramazda bır yaşına gırdı bır hafta sonra yurumeye başladı arada duşuyor ama evde tur atmaya başladı.zaten meraktan ölüyordu yürüyen çocukları gördükçe heveslenıyodu.şimdi de hiç oturmuyor.perde manyagı oldu acaıp şekılde perdelerle oynuyor.eskiden aktıf olurdu sayfadakıler ama şimdi kimseler yok.oysa beraber doğum yapmıştık ozledım o günleri ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…