- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi blueflower
-
Evime çok yakın olduğu halde olumsuz duyduğum şeylerden dolayı hamileliğimde hiç gitmedim oraya canım. Çınarlıya gidiyorum ben.Kızlar merhabalar acaba izmirde medical parka giden var mı aranızda varsa hangi doktora gidiyorsunuz ve memnun musunuz.
Giden arkadaslar oldu en fazla iki kez gittiler sonra doktor değiştirdiler. Olumduz seyler duydum bendeKızlar merhabalar acaba izmirde medical parka giden var mı aranızda varsa hangi doktora gidiyorsunuz ve memnun musunuz.
Evime çok yakın olduğu halde olumsuz duyduğum şeylerden dolayı hamileliğimde hiç gitmedim oraya canım. Çınarlıya gidiyorum ben.[/QUOTE
Cinarlida reşat bey çok iyimis bana da tavsiye ettiler ama gitmedim ben dogumuda nakit 1550 TL normal.sezeryan farketmiyomus
Evet canım Reşat beye gidiyorum ve cidden çok memnunum kendisinden. Fiyatta 2016 ya kadar değişiklik olmazsa normal/sezeryan 1550 dediler bana da.
Giden arkadaslar oldu en fazla iki kez gittiler sonra doktor değiştirdiler. Olumduz seyler duydum bende
Canım merhabaof ya valla çok kararsızım ben ne yapacağım hala bilmiyorumne gibi olumsuzluklardan bahsettiler acaba
Canım merhaba
Ben ekim ayında hamile kalmıştım ve medical parkta vedat bey e gittim ama bebek karnımda 2 aylıkken öldü ve orda kürtaj oldum kürtaj operasyonu cok basarılı yaptı
Canım ben çınarlı için bütün netteki yorumları okudum. Örneğin 100 tane olumlu yorum varsa 1 tane belki olumsuz okumuşumdur. Eğer sen kendi drundan memnunsan başka dr düşünme zaten derim.ya ben de ilk kontrol için öylesine gittim ama sonra bırakamadım zekeriya beye gidiyorum ama aklımda hep ya kötü olursa diye çınarlı için de hem iyi hem kötü konuşanlar var çok kararsız kaldım açıkçası zamanda gittikçe azalıyor hala karar veremedim
İnsanları kobay olarak kullandıklarını düşünüyorum. Bir arkadasıma mol gebelik oldugunu söyledi kız 3 gün kendini yedi sonra baska doktora gitti hersey normal cıktı. Orda hemen kürtaja alalım demişler. Başka bir arkadasın anlattıgı ise bebeğinin ikili taramsında sorun oldugunu kesinlikle down sendromu oldugunu söylemişler. Allaha şükür bebek doğdu gayet sağlıklı söylendiği gibi bişi çıkmadı. Bu sizin kararınız doktorlar aynı mıdır bilemem ama hastane politikası yanlış sadece kadın doğum kısmı değil.of ya valla çok kararsızım ben ne yapacağım hala bilmiyorumne gibi olumsuzluklardan bahsettiler acaba
Sonra nisanda tekrar hamile kaldım ve basında çok şiddetli diş agrısı çektim tedavi için onay almak üzere yine kendisine gittim o sırada muayene de oldum bana mol gebelik bu sanırım deyip yrdımcı hemşirelerini başına çagırıp onlara da gösterdi benim ilk bebegimi kaybettiğimi biliyordu ve zaten acılar içinde aglayarak gittiğim halde emin olmadıgı sey hakkında konusup morallerimi alt üst etti aglaya aglaya kan verdim sonuc iki saate çıkıcaktı ama kendisi hastanede olmayacagı için yarın ara dedi ... Ben eve dondum içim içimi yiyerek yasadıgım üzüntünün tarifi yok sonra yakınlarım ara ne olacak baksın cevap versin dr un senin ilgilenmek zorunda dediler zar zor ulastım degerleri telde söyledm bana test sonucuna yok oyle bişey galiba dedi ama sabah tekrar arayın dedi ben tatmin ve emin olamadıgım için çok kötü bir gece geçirdim .Ertesi sabah eşim aradıgında yokmuş öyle birşey demiş eşimde sinirlenmiş nasıl emin olmadığınız şey hakkında eşime konuşup morallerini bozarsınız diye çıkışmış ve derhal onunla bağlantımızı kestik...Suan suheyla topaloğlu na gidiyorum kendisi çınarlı ile anlaşmalı tavsiye ederim .Kendisi medical park ın anestezi ekibini begenmediği için oraya kesinlikle gelmem dedi.Ben doğumumu inşallah Kent Hastanesinde yapacagım
Bana kötü olan belki başkasına iyi olabilir ama paylaşmak istedim
Canım ben çınarlı için bütün netteki yorumları okudum. Örneğin 100 tane olumlu yorum varsa 1 tane belki olumsuz okumuşumdur. Eğer sen kendi drundan memnunsan başka dr düşünme zaten derim.
Canım senin birebir tanıdığın bir arkadaşın mı peki ?? Bende burada kkda okumuştum o yazıyı.canım çınarlı da bir ay önce bi arkadaşım doğum yaptı doktor ile ilgili değil de hastane ile ilgili hiç iyi şeyler anlatmadı hiç memnun kalmamış temizliğini de hiç beğenmemiş doğumdan sonra acil bi durum gelişince de bebeği başka hastaneye sevk etmişler baya bi uğraşmışlar o yüzden çınarlı için biraz negatifim açıkcası
Canım bence git ne olacak ki ? Giderken çikolata tüket, hareketli olsun bebişin. Yine göstermezse ablan gelirken ara renklerden alırKızlar dün kontrolüm vardı cinsiyet için çok heveslenmiştim ama bizim sıpa yine bağdaş kurdu bacaklarını bir türlü açmadı yine öğrenemedik. Evime çok yakın bir hastane bar yarın oraya gitsem görebilir miyim acaba. Doktora ne desem ki sadece cinsiyet öğrenmeye mi geldim desem? Kendi doktoruma gitmeye utandım tekrar bir ay sonra öğrenirsin acele etme dedi. Acele etmemin sebebi ablam yurtdısında yasıyor ordan siparişlerim olacak 10 gün sonra gelecek Türkiyeye. Bir an önce öğrenip ona göre alışveriş yapmam lazım. Sizce yarın doktora gideyim mi?
Gidicem eşim çok istiyor yapıcak bişi yok. Göstermezse yine dediğin gibi ara renkler alıcazCanım bence git ne olacak ki ? Giderken çikolata tüket, hareketli olsun bebişin. Yine göstermezse ablan gelirken ara renklerden alır
Bizim de dün kesinleşti, %90 kız dedi drumuz.
Benim de sabah 10 daydı dün randevum, denk getiririz birgün belkiGidicem eşim çok istiyor yapıcak bişi yok. Göstermezse yine dediğin gibi ara renkler alıcazbende dün reşet beyin yanındaydım öğleden sonra gittim. Hayırlı olsun canım kızın sağlıkla kucağımıza alalım inşallah meleklerimizi.
Canım gözün aydınn, sağlıkla gelsin prensesinKızlar doktora gittim bugün. Kızım olacakmış çok mutluyum allah sağlık versin gerisi önemli değil. Ama biraz kafamı karıstırdı. Ekstra folik asit kullanmıyorum kendi doktorum karısık vitamin önermişti onu kullanıyorum. İlla kullanılması lazım dedi. Bir de ikili tarama yeterli değil diğer testleride yapmak getekir dedi. Ben zaten hiç bir sonucumu doktora göstermedim yanımda değil dedim. İkili temiz cıktı dedeme ragmen bu bir seri test 3 lü de 4 lü de yaptırmanda fayda var dedi. Bence gerek yok. Allah korusunda öyle bir teşhis konsa bile yavrumuza kıyacak değilim.
Canım senin birebir tanıdığın bir arkadaşın mı peki ?? Bende burada kkda okumuştum o yazıyı.
Bende medikal için negatifim, eşim basit bir ameliyat oldu kışın. Koluna taktıkları kataterin vanasını açık unutmuş hemşire. Yataktan aşağıya kanları aktı hep. Eşimi neredeyse kaybediyordum orada, uyku haline geçmişti çünkü. Neredeyse hastaneyle mahkemelik olacaktık ama daha sonra çalışanlar hakkında yaptırım yaptılar. Benim birebir yaşadığım bir olay bu. Diğer yazımda dediğim gibi eğer druna güveniyorsan hiç değiştirme, ben çınarlıdan ve drumdan memnunum canım. İnşallah hepimiz sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?