2015 İzmir Aralık Anneleri =)

Sağol canı m cevabın için

3 lü tarama testim temiz çıktı çok şükür
Ayrıntılı ultrason için dr um suheyla topaloglunun muayenehanesinde baktırıyorum kendisinde 4d ultrason var hamileliğimin başımdan beri hep 4d bakıyor tavsiye ederim

Ayrintili ultrasonu nerde ne kadara yaptirdiniz acaba ogrenebilir miyim?benimde bu hafta var karsiyaka sifa hastanesi alev soytana randevu aldik ama ilk defa gidicem.

canım ben Fuat Akercan'a yaptırdım alsancakta muayenehanesi var ege de prof periontolog gayette memnunum arada gidiyoruz zaten ona

ben gidiyorum canım Doktum Zekeriya tahlil işleri falan çok çabuk hallediliyor muhatabın var ama hala doğumu orda yapıp yapmama konusunda tereddütlerim var
Neden dogum konusunda tedirginsin,medicalde ayrintili yapmiyorlar mi neden fuat beye gittin,ben normalde fuat beyin hastasiyim ama dogum pahali olacagindan bu ara uygun bir yere gecmeyi dusunuyorum.bizim eniste medical parkin sahibini taniyomus,tutturdular orda ol luks,temiz diye.ben cinarli daha tecrubeli diye cinarli istiyorum aslinda

Medical park ve cinarliya giden arkadaslar,doktorunuz her gittiginizde 4d usg goruntusu ve cdsi veriyorlar mi

kızlar ben Kasım anneleri topiğindeyim, İzmir'denim. doğum tarihi 1-2 Aralık ama ben sezaryen düşündüğüm için Kasım sonu doğum olur diye düşünüyorum...
Ben de hastane bakmaya başladım artık...
çok zormuş karar vermek...
internette her hastane ile ilgili iyi yorum da var kötü yorum da var...Çınarlı hakkında genelde iyi şeyler okuyorum, kötü şeyler de okuyorum arada...Orada doğum yapan tanıdıklarım memnun kaldılar. Medical Park hakkında da genelde olumsuz şeyler okudum ama kuzenim orada doğum yaptı memnun kaldı...Ege Saglık Hastanesi maalesef kapandı...Karataş küçük bir de yerini çok beğenmiyorum o yüzden içime sinmiyor...Kent hastanesi çok pahalı...doktorum Su Hospital'a ve Özel Ata'ya da bakabileceğimi yeni hastane olduklarından dolayı fiyatlarının daha düşük olduğunu söyledi...Egepol hakkında internette genelde hep kötü şeyler okudum hatta çok kötü şeyler okudum, çevremde Egepol'de doğuranlar memnun...doktorum Egepol'ün baya yoğun olduğunu, ikincil olarak düşünsem iyi olacağını söyledi...

hıh şimdi çıkın bu işin içinden çıkabilirseniz...

Özel Su'ya gittim baktım hastane yeni, güzel, temizdi...odaları güzeldi...akşam 7-8 arası gittik baya sakindi...sakinliği beni düşündürdü açıkçası...:)herşeye de bir kulp buluyoruz:))

Al benden de o kadar,kime nereye gidecegime karar veremiyorum.herkesin hastanelerden beklentisi farkli oldugundan birinin memnun oldugundan digeri memnun olmayabiliyor.bende izmirdeyim.cok fazla alternatif yok zaten.ben cinarlinin sadece kadin dogum hastanesi oldugu icin daha iyi olabilecegini dusunuyorum

Bu arada ense kalinligi konusunu seninle konusmustuk yanilmiyorsam.nasilsiniz,hersey yolunda mi

Merhabalar. Aralık annesi değilim ama izmir başlığını görünce merak ettim Kent hastanesinde doğum düşünen var mı? Ücretleri ne kadar. Güzel bir hastane özel sağlık sigortam olsa hiç düşünmem oraya giderim ama malesef yok ve çok pahalı diye duydum. Sizlerden orayı düşünen var mı?

Merhaba canım
Ben kentte yapacagım sanırım henüz fiyat konusmadık önünüzdeki hafta görüşmeye gidecegiz burdan bilgi veririm

Sanırım orada yeni doğan acili yok benim için yenidoğan acili olması en güzeli düşündüğün haatanelere gidip gezmen canım çünkü geZdiriyorlar

evet aynen ben de dal hastanesi olduğu için en azından bir dala çalışıyorlar daha iyidir diye düşünüyorum...
çınarlı'nın anestezistleri çok iyiymiş öyle duydum...
doktoruma sorucam eğer Su Hospital'in anestezistleri iyiyse orada doğurabilirim, sanırım daha düşük fiyatlı olacak...
Yakında tekrar kontrolüm var, bu sefer doktorumdan tüm fiyat bilgisini alıcam...

Bu arada ense kalinligi konusunu seninle konusmustuk yanilmiyorsam.nasilsiniz,hersey yolunda mi

evet ense kalınlığı sorunumuz vardı canım. bebeğimizde bir sıkıntı çıkmadı çok şükür...çok kötü bir 5-5 buçuk ay geçirdik ama kuzucum sağlıklı teyzesi...doktoruma müteşekkirim beni en başından beri çok iyi yönlendirdi...ona güvenmeyip acaba hata mı yapıyor diye gittiğim diğer doktorlara güvenmemişim iyi ki...

Sanırım orada yeni doğan acili yok benim için yenidoğan acili olması en güzeli düşündüğün haatanelere gidip gezmen canım çünkü geZdiriyorlar

canım Çınarlı'da yeni doğan acili var, Egepol'de var, Su Hospital'da da varmış canım şimdi baktım internetten (Özel Su Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi, teknik donanım, bilgi, deneyim ve özveri ile yoğun bakım ihtiyacı olan tüm bebeklere gerekli yaşam desteğini sağlamaktadır. kaynak: http://www.ozelsuhospital.com/cocuk-sagligi-ve-hastaliklari)

dediğin gibi en iyisi hastaneleri tek tek gezmek ama anestezistler de önemli unutmayalım kızlar...
ben Çınarlı'ya bakacağım inşallah yakında...biilgi veririm yine size gezdiğim yerler hakkında...
bu arada Su Hospital'da sezaryen 1150 TL idi yanlış hatırlamıyorsam...sormuştum gittiğimde...doktorunuz dışarıdan geliyorse fiyatı doktorunuz veriyor dediler...normal doğum ücretini hatırlamıyorum maalesef...

Sagol cnm detaylı bilgi için gezip bakalım hangisi sinerse artık içlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…