- 24 Nisan 2013
- 154
- 73
- 98
- Konu Sahibi blueflower
-
Amin canım öok tesekkür ederim. Bende aynı hapı kullanıyorum. Bende balık yiyemiyorum söylemyi unuttum. Gerçi ara ara yiyorumda hamile kalmadan önce haftada bir yiyordum. İyi aklıma getirdin bende sorayım. Aynen banada gerek yok dedi başka teste Reşat beye güveniyorum diger doktora sadece cinsiyet için gittim zaten.Canım gözün aydınn, sağlıkla gelsin prensesin
Bu tarz testler için kesinlikle kendi druna güven derim. Reşat bey ikili test iyi çıktığı ve ultrasonda herşey normal olduğu için diğer testlere gerek olmadığını söyledi. Gyno ferro sanol hapını 12. haftadan beri içiyorum. Pazartesi gittiğimde yaz olduğu için balık pek yiyemediğimi söyleyince balık yağı hapı(iMom) verdi.
Sen dinleme başka dru, her dr kendince bir yol izliyor. Gönlünü ferah tut.
Gerçekten zor. Allah yardımcın olsun. Her hastane için kötü hikayeler var. İçine sinen bi tane bulursun inşallahcanım çok geçmiş olsun öncelikle çınarlıda arkadaşımın bebeği enfeksiyon kaptı benim malesef oraya güvenim yok yakın arkadaşlarımdan duyduğum hikayeler hiç iç açıcı değil ama medical için de internette hiç iyi şeyler duymuyorum ne zor şeymiş bunlar ya
Kızlar nasılsınız kimseden ses çıkmıyor
Hayırlı olsun Allah sağsalim kucagına almayı nasip etsin. İkiliyi yaptırdın mı? 3 lüyü yaptırmandaki sebep ne? Doktorum benden istemedi o yüzden soruyorum. Gerekli midir diyeHerkese merhaba
Ben bugun dr kontrolune gittim bebegim kız olacak3 lü tarama testi için kan verdim 10 gün sonra sonuc alacagım
Herkese sevgiler
Gözün aydın canım. Bizimde ayrıntılıya az kaldı heyecan artıyor git gideBen de dün ayrıntılı ultrasonu yaptırdım şükür her şey iyiymiş :)
Canım ayrıntılıyı nerde yaptıracaksın? Reşat bey yspıyor mu ?Gözün aydın canım. Bizimde ayrıntılıya az kaldı heyecan artıyor git gide
Tesekkurler cnmHayırlı olsun Allah sağsalim kucagına almayı nasip etsin. İkiliyi yaptırdın mı? 3 lüyü yaptırmandaki sebep ne? Doktorum benden istemedi o yüzden soruyorum. Gerekli midir diye
Valla konuşmadık hiç Reşat beyle bende bilmiyorum. Başka bi yere yönlendiriyor olabilir mi? Daha önce çınarlıda ayrıntılı yaptıran arkadaslar var mı?Canım ayrıntılıyı nerde yaptıracaksın? Reşat bey yspıyor mu ?
Anladım canım iyi yapmıssın için rahat etsin. Aslında bu testlerin yüzde yüz güvenilirliği yok Allah bebebişlerimize sağlık versin. 9 ay çok uzunmuş hamileyken anladımTesekkurler cnm
İkili yapıldı temiz çıktı üçlü için de dr um ultrasonda dört boyutlu baktı aslında bu kontrolde ve hersey yolunda görünüyor dedi ancak bazen ultrasonda görünmeyen gözden kaçan detaylar olabilir o yızden üçlü test istiyorum dedi.Biraz saglama almak için yaptı ben evhamlıyım çok o yuzden cnm
Ben de sormadım hiç.bir ay geriden geliyorum ben senden inşallah yapıyodur.Valla konuşmadık hiç Reşat beyle bende bilmiyorum. Başka bi yere yönlendiriyor olabilir mi? Daha önce çınarlıda ayrıntılı yaptıran arkadaslar var mı?
Evet bir an önce gecsin istiyorum ama sonrada dogum korkusu sarıyorAnladım canım iyi yapmıssın için rahat etsin. Aslında bu testlerin yüzde yüz güvenilirliği yok Allah bebebişlerimize sağlık versin. 9 ay çok uzunmuş hamileyken anladım
Yapıyorsa ben öğrenip yazarım burdanBen de sormadım hiç.bir ay geriden geliyorum ben senden inşallah yapıyodur.
Merhaba canım.Merhaba herkese
Reşat bey e gidenler ikilisi iyi çıkıp üçlü ve dörtlü testi istedi mi acaba? İstemediyse yine de başka bir yerde yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Canım çok sevindim ikilinin iyi çıkmasına.benimki de iyi çıktı çok şükür.ben henüz cinsiyetini öğrenemedim.sabırsızlıkla bekliyorum ben deMerhaba canım.
Benim de ikili test temiz çıkmıştı. Ultrasonda da herşey yolunda şükür. Drumuz gerek görmediği için ben de istemedim doğal olarak. 11 ağustosta kontrolümüz var. Sabırsızlıkla o günü bekliyorum
Çok şükür canım, senin de iyi çıkmış maşallah. Bir sonraki kontrolünde söyler bence cinsiyetini.Canım çok sevindim ikilinin iyi çıkmasına.benimki de iyi çıktı çok şükür.ben henüz cinsiyetini öğrenemedim.sabırsızlıkla bekliyorum ben de
Benimde ikili iyi çıktı ultrasonda sıkıntı görmediği için diğerlerine gerek duymadı. Başka bi yerde yaptırmayı düşünmüyorum. Zaten bu testler 100%100 güvenilir değil. Kafamı bulandırmasını istemiyorum herhangi olumsuz bir seyin. Yıpratıcı oluyor o süreç. Temizse doktor gerek görmediyse ,yaptırmanı tavsiye etmem.Merhaba herkese
Reşat bey e gidenler ikilisi iyi çıkıp üçlü ve dörtlü testi istedi mi acaba? İstemediyse yine de başka bir yerde yaptırmayı düşünüyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?