2015 İzmir Aralık Anneleri =)

Amin canım öok tesekkür ederim. Bende aynı hapı kullanıyorum. Bende balık yiyemiyorum söylemyi unuttum. Gerçi ara ara yiyorumda hamile kalmadan önce haftada bir yiyordum. İyi aklıma getirdin bende sorayım. Aynen banada gerek yok dedi başka teste Reşat beye güveniyorum diger doktora sadece cinsiyet için gittim zaten.

Gerçekten zor. Allah yardımcın olsun. Her hastane için kötü hikayeler var. İçine sinen bi tane bulursun inşallah

Herkese merhaba
Ben bugun dr kontrolune gittim bebegim kız olacak 3 lü tarama testi için kan verdim 10 gün sonra sonuc alacagım

Herkese sevgiler
Hayırlı olsun Allah sağsalim kucagına almayı nasip etsin. İkiliyi yaptırdın mı? 3 lüyü yaptırmandaki sebep ne? Doktorum benden istemedi o yüzden soruyorum. Gerekli midir diye

Hayırlı olsun Allah sağsalim kucagına almayı nasip etsin. İkiliyi yaptırdın mı? 3 lüyü yaptırmandaki sebep ne? Doktorum benden istemedi o yüzden soruyorum. Gerekli midir diye
Tesekkurler cnm
İkili yapıldı temiz çıktı üçlü için de dr um ultrasonda dört boyutlu baktı aslında bu kontrolde ve hersey yolunda görünüyor dedi ancak bazen ultrasonda görünmeyen gözden kaçan detaylar olabilir o yızden üçlü test istiyorum dedi.Biraz saglama almak için yaptı ben evhamlıyım çok o yuzden cnm

Anladım canım iyi yapmıssın için rahat etsin. Aslında bu testlerin yüzde yüz güvenilirliği yok Allah bebebişlerimize sağlık versin. 9 ay çok uzunmuş hamileyken anladım

Anladım canım iyi yapmıssın için rahat etsin. Aslında bu testlerin yüzde yüz güvenilirliği yok Allah bebebişlerimize sağlık versin. 9 ay çok uzunmuş hamileyken anladım
Evet bir an önce gecsin istiyorum ama sonrada dogum korkusu sarıyor

Merhaba herkese
Reşat bey e gidenler ikilisi iyi çıkıp üçlü ve dörtlü testi istedi mi acaba? İstemediyse yine de başka bir yerde yaptırmayı düşünüyor musunuz?

Merhaba herkese
Reşat bey e gidenler ikilisi iyi çıkıp üçlü ve dörtlü testi istedi mi acaba? İstemediyse yine de başka bir yerde yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Merhaba canım.
Benim de ikili test temiz çıkmıştı. Ultrasonda da herşey yolunda şükür. Drumuz gerek görmediği için ben de istemedim doğal olarak. 11 ağustosta kontrolümüz var. Sabırsızlıkla o günü bekliyorum

Canım çok sevindim ikilinin iyi çıkmasına.benimki de iyi çıktı çok şükür.ben henüz cinsiyetini öğrenemedim.sabırsızlıkla bekliyorum ben de

Merhaba herkese
Benimde ikili iyi çıktı ultrasonda sıkıntı görmediği için diğerlerine gerek duymadı. Başka bi yerde yaptırmayı düşünmüyorum. Zaten bu testler 100%100 güvenilir değil. Kafamı bulandırmasını istemiyorum herhangi olumsuz bir seyin. Yıpratıcı oluyor o süreç. Temizse doktor gerek görmediyse ,yaptırmanı tavsiye etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…