- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi blueflower
-
Allah korusun canım. Aman dikkat et kendine ve bebişine. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ralik-anneleri.804051/page-2227#post-41555866 grupta arkadaşlara sor istersen bakalım bilgisi olan varmı. En kısa sürede düzelirsin canım inşallah.Amin tesekkür ederim. Ankaradayım çok sancım ve biraz lekelenmem oldu bugun. Bebeğimi kaybediyorum sandım. Hastaneye gittim böbrek taşıymış ölüyorum ağrıdan sancıdan ilaç veremıyorlar. Hiç bi şekilde ağrı hafiflemıyor. Bu ara çok şanssız bi dönemdeyim sanırım hersey beni buluyor. Daha önce yaşayan varmı bunu? Ben daha önce çok taş düşürdüm ama gebe olmak korkutuyor. Gebelikte düşüren var mı? İlaç alamadıgım için 3-4 günde düşürürmüşüm bu sancıya nasıl dayancam
cok gecmis olsun canim,benim yillardir agrimayan 5 tane tas var bobreklerimde agriyacaklar diye cok korkuyorum.hamile kalmadan gidip sordum urologa bebek buyudukce baski yaparsa agriyabilir demisti.cok korkuyorum.nasil olacak bilmiyorum ilacda icilmiyor.Allah yardimcimiz olsunAmin tesekkür ederim. Ankaradayım çok sancım ve biraz lekelenmem oldu bugun. Bebeğimi kaybediyorum sandım. Hastaneye gittim böbrek taşıymış ölüyorum ağrıdan sancıdan ilaç veremıyorlar. Hiç bi şekilde ağrı hafiflemıyor. Bu ara çok şanssız bi dönemdeyim sanırım hersey beni buluyor. Daha önce yaşayan varmı bunu? Ben daha önce çok taş düşürdüm ama gebe olmak korkutuyor. Gebelikte düşüren var mı? İlaç alamadıgım için 3-4 günde düşürürmüşüm bu sancıya nasıl dayancam
başınız sağ olsun çok üzücü bir süreç olmuş senin açındanCanım pazartesi dedemi kaybettik giremedim 1 ay içinde iki cenazemiz oldu o yüzden aktif olamıyorum
çok çok geçmiş olsun böbrek ağrısı kötüdür derler umarım biran önce atlatırsınAmin tesekkür ederim. Ankaradayım çok sancım ve biraz lekelenmem oldu bugun. Bebeğimi kaybediyorum sandım. Hastaneye gittim böbrek taşıymış ölüyorum ağrıdan sancıdan ilaç veremıyorlar. Hiç bi şekilde ağrı hafiflemıyor. Bu ara çok şanssız bi dönemdeyim sanırım hersey beni buluyor. Daha önce yaşayan varmı bunu? Ben daha önce çok taş düşürdüm ama gebe olmak korkutuyor. Gebelikte düşüren var mı? İlaç alamadıgım için 3-4 günde düşürürmüşüm bu sancıya nasıl dayancam
allah korusun canım sağlıkla atlatırız bu süreci umarım hiç ağrımazcok gecmis olsun canim,benim yillardir agrimayan 5 tane tas var bobreklerimde agriyacaklar diye cok korkuyorum.hamile kalmadan gidip sordum urologa bebek buyudukce baski yaparsa agriyabilir demisti.cok korkuyorum.nasil olacak bilmiyorum ilacda icilmiyor.Allah yardimcimiz olsun
Merhaba canım.ikili test için ne kadar ödedin acaba?ben de gidicem önümüzdeki günlerde.ona göre nakit bulundurayım yanımda ☺Ben Reşat beye gidiyorum zaten canım, kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada hayırlı olsun tayininiz.
50 muayene, 45 lira da testti canım.Merhaba canım.ikili test için ne kadar ödedin acaba?ben de gidicem önümüzdeki günlerde.ona göre nakit bulundurayım yanımda ☺
Çok teşekkür ederim :)50 muayene, 45 lira da testti canım.
Ben resat beye gidiyorum çok memnunum tavsiye ederimBende 2.ci bir doktor arayisina giricem,aslinda doktorumdan memnunum ama dogum cok pahaliya mal olacak.o yuzden detaylilarimdan ve tehlikeli donemlerimden sonra baska bir doktora geceyim diyorum.cinarlida resat beyi cok methediyorlar ona gitmeyi dusunuyorum
çok geçmiş olsun ben gittim kızım olucak her şey yolundaymış darısı senin başına umarım bir daha öyle ağrılar yaşamazsınGeçmiş olsun diyen herkese tesekkür ederim. 3 tane taşı bol yanma ve sancıyla düşürdüm. Kabus gibi 1 hafta boyunca sancı cektım. Rabbim kimseye yasatmasın hele ki hamileyken. İlerleyen aylarda bu sancılar erken doğuma neden oluyormuş. Doğuma kadar bende umarım bir daha yaşamam hala vücudumda taş mevcut. Çarşamba günü Reşat beyde kontrolüm var bebişimin cinsiyetinide öğrenirim inşallah. Sizlerde yakın zamanda giden oldu mu doktora
Amin canım Allah sana da sağlık versinçok geçmiş olsun ben gittim kızım olucak her şey yolundaymış darısı senin başına umarım bir daha öyle ağrılar yaşamazsın
Başın sağolsun canımHerkese merhaba
Ben de cuma günü 29 yasında yakın ark kaybettim iki gün çok fenaydım cok agladım pzt doktorum arayıp cagırdı durumu bildiği için bebeğim saglıklıydı sanırım kızım olucak netlik bayram sonrası kazanıcak ama kız olabilir dedi
Çok teşekkürler canımBaşın sağolsun canım
Basın sağolsun.Herkese merhaba
Ben de cuma günü 29 yasında yakın ark kaybettim iki gün çok fenaydım cok agladım pzt doktorum arayıp cagırdı durumu bildiği için bebeğim saglıklıydı sanırım kızım olucak netlik bayram sonrası kazanıcak ama kız olabilir dedi
Başınız sağolsunHerkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?