2015 İzmir Aralık Anneleri =)

Herkese merhaba
Aslında bende aralık annesi değilim ama İzmirde doğum yapacağım. Yazdıklarınızı okuyunca kafam iyice karıştı.
Ben Kent Hastanesi düşünüyordum ama fiyatlar gerçekten pahalı. Sünnet falan derken 10.000 i bulur diyorlar.
2 ay önce arkadaşımız orada doğum yaptı tam fiyat vermedi ama yaklaşık o civarlarda imiş.Tabi doktor ücreti sünnet herşey içinde..
Konuşan olursa lütfen bilgi verirse sevinirim
 
Herkese merhaba kızlar... Allah yardımcımız olsun sıcaklarda hamilelik daha zormuş.. Umarım hepimiz sağlıkla doğumlarımızı yaparız tabiii Aralıkta:)))
 
blueflower bu hafta konrolün vardı nasıl geçti?
Canım geçen hafta salı günüydü kontrolüm çok teşekkürler. Kızım 350 gr. 23 cm olmuştu. Herşey yolunda şükür. 24-25 ağustos gibi ayrıntılımız olacak. Siz nasılsınız bebişinle ?
Sıcaklar beni de çok zorluyor. Havada yeterli oksijen yokmuş gibi geliyor.
 
Maşallah kızına ayrıntılıyı çınarlıda yapıyorlar dimi? Şeker yüklemesi ne zaman yapılcak bilgin var mu? Benim kontrol 19 una kaldı randevular doluydu. Valla bizde iyi sayılırız sıcaklar harıcınde. Bi kaç haftadır hareketlerini hissetmeye basladım. Bazı günler pek hissetmiyorum panik oluyorum böyle böyle geçiyor günlerimiz
 
Evet canım başka bir dr yapıyor. Randevu alacağım önümüzdeki hafta için. 150 tl miş fiyatı. 26-27 haftalıkken de şeker yüklemesi olacak. İlk haftalar ben de bazen hissediyordum ama şimdi fıldır fıldır içerde
 
Bakalım ben yarın gidicem ne dicek yine çok heyecanlıyımbide sana aşıyı sorucam sağlık ocaklarında yapılan tetanoz aşısını yaptırdın mı? Kaçıncı haftada yapılıyor?
 

Bakalım ben yarın gidicem ne dicek yine çok heyecanlıyımbide sana aşıyı sorucam sağlık ocaklarında yapılan tetanoz aşısını yaptırdın mı? Kaçıncı haftada yapılıyor?
Aşının ilk dozunu oldum ben, 3 ağustosta. 3 Eylülde 2. doz yapılacak. Sağlık ocağına kayıt yaptırdıysan hemşire seni bilgilendiriyor canım. Yarın güzel haberlerini bekliyorum inşallah
 
Aşının ilk dozunu oldum ben, 3 ağustosta. 3 Eylülde 2. doz yapılacak. Sağlık ocağına kayıt yaptırdıysan hemşire seni bilgilendiriyor canım. Yarın güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Canım gittik bugün hersey normalmiş 400 gr olmuş bizim kızben hiç kilo almadım daha doktor çok iyi dedi. Ayrıntılı için randevu aldım 31 agustosta yapılcak. Bir dahaki normal randevum 30 eylülde olcak 6 hafta sonra gelsen olur dedi. Şeker yüklemesi o zaman yapılcak sanırım aç gel dedi. Sen aldın mı ayrıntılı için randevu?
 
Maşallah hem kuzuna hem de sana canım. Ne güzel hiç kilo almamışsın, benim 7 buçuk kilo oldu bile =)
Yarın sabah ayrıntılı için randevu alacağım. Haftaya salı günü olur muhtemelen. Normal kontrol 22 eylülde. Aynen o zaman aç gideceğiz, şeker yüklemesi olacak.
 
Canım alabildin mi randevu ayrıntılı için
 
Merhaba arkadaşlar bende İzmirdeyim 24 haftalık hamileyim ve hala dr uma karar veremedim
Çınarlı kadın doğumda Reşat Bozoklar var benim doktorum çok memnunun burda bir çok arkadas aynı doktora gıdıyor. İstesen bir araştır. Pişman olmazsın. Bir an önce karar verırsın inşallah
 
Canım kilo almamayı nasıl bsşardın?
Ben şimdiden 3 kilo aldım
Bulantıların mı vardı?
 
Canım kilo almamayı nasıl bsşardın?
Ben şimdiden 3 kilo aldım
Bulantıların mı vardı?
Valla bulantım ilk haftalarda vardı. Progestan kullanıyordum o yüzdenmiş. İlacı kesince doktor bulantımda kalmadı. Zaten kilolu hamile kaldım dikkat ediyorum. Tatlı yemiyorum ekmek çok az yiyorum tuz kullanmıyorm ödem olmasın diye. Abur cubur yok yürüyüş yapıyorum. Bu aydan sonra alırsın diyo herkes. Tek avantajım hamile kalmadan önce de tatlıyla aram yoktu ve tuzu 3 yıldır kullanmıyorum. Umarım bu aydan sonrada çok almadan ayda 1 kilo alarak tamamlarım hamileliği.
 
Arkadaşlar geldim ayrıntılıdan.Deniz Lara'mız 500gr, 28 cm olmuş. Şükür herşeyimiz olması gerektiği gibi.
Bize gülücükler attı prensesim =) 22 eylülde şeker yüklemesine kadar bekleyeceğim artık.
 

Eklentiler

  • 11903551_10153545452489719_324460623_n.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 62
  • 11930691_10153545452419719_1842684647_n.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…