- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi blueflower
-
Gözün aydın canım :)Arkadaşlar geldim ayrıntılıdan.Deniz Lara'mız 500gr, 28 cm olmuş.Şükür herşeyimiz olması gerektiği gibi.
Bize gülücükler attı prensesim =) 22 eylülde şeker yüklemesine kadar bekleyeceğim artık.
Başka dr yaptı, uzman dr yapıyor ayrıntılıyı. Yarım saatten fazla gördük bebişimizi. Hepimiz sağlıkla alalım inş. canım.Gözün aydın canım :)
Başka doktor mu yaptı ayrıntılıyı ,reşat bey mi? Sağlıkla kucağına alırsın inşallah güzel kızını :)
Oyy oyy maşallah adaşım Deniz Lara bebişeArkadaşlar geldim ayrıntılıdan.Deniz Lara'mız 500gr, 28 cm olmuş.Şükür herşeyimiz olması gerektiği gibi.
Bize gülücükler attı prensesim =) 22 eylülde şeker yüklemesine kadar bekleyeceğim artık.
Evet teyzesi şükürOyy oyy maşallah adaşım Deniz Lara bebişeçok sevindimm şükür her şey yolunda
Canım gözünaydın maşallah prensese kıyamam ne güzel gülmüş. 40-45 dk sürüyor demişti reşat bey. 150 tl haricinde bir ücret ödedin mi? Benimde bir hafta var ayrıntılı için. Şimdi senin prensesi görünce heyecanlandım yine. Rabbim nazardan sakınsın hepimizin melekleriniArkadaşlar geldim ayrıntılıdan.Deniz Lara'mız 500gr, 28 cm olmuş.Şükür herşeyimiz olması gerektiği gibi.
Teşekkürler canım darısı sizin başınıza. Çok keyifliydi inan. Ayrıntılıyı yapan dr da çok tatlı çok pozitifti. Yaklaşık 40 dakika sürdü, başka bir ücret ödemedik. Ayrıntılı bitince Reşat beye ayak üstü gösterdim. Bir sorun yok normal kontrol zamanında gelebilirsin dedi.Canım gözünaydın maşallah prensese kıyamam ne güzel gülmüş. 40-45 dk sürüyor demişti reşat bey. 150 tl haricinde bir ücret ödedin mi? Benimde bir hafta var ayrıntılı için. Şimdi senin prensesi görünce heyecanlandım yine. Rabbim nazardan sakınsın hepimizin meleklerini
Bende Kent falan derken ATA ya karar verdim.. Doktorum iyi olduğunu söyledi.. Eğer gidersen bilgi verir misin.. Biz ancak 5 eylül de gidebileceğiz...kızlar selamlar...
doğum konusunda hastaneye karar verebilen var mı?
ben doktorumla tekrar konuştum doğum ücretini ve hastaneyi...
3500-4000 tl olacak doğum, hastane olarak yeni hastaneleri tavsiye ediyor. Çınarlı'da istediğimiz odaları ayarlayamıyoruz bazen çünkü küçük bir hastane dedi. Su Hospital'ı söyledi yine, Özel Ata Sağlık'ı söyledi, Egepol'ü ve diğer tum hastaneleri saydı nerede istersen yapabiliriz sonuçta bizim için kolay bir ameliyat beyin ya da kalp ameliyatı olmadığından istediğin heryeri seçebilirsin dedi. Su Hospital'ın hemşirelerini anestezistlerini sordum nasıl diye, çok iyi olduklarını söyledi. şimdi Özel Ata Sağlık'in topiğine baktım, bir arkadaş memnun kaldığını yazmış, ona bir kaç soru sordum bakalım ne diyecek...Ben Çınarlı'nın odaları pek güzele benzemiyor sanırım orası beğeneceğim bir hastane değil:)
Bende Kent falan derken ATA ya karar verdim.. Doktorum iyi olduğunu söyledi.. Eğer gidersen bilgi verir misin.. Biz ancak 5 eylül de gidebileceğiz...
Doktorum Bornova da Hüseyin Ceyberi.. Ben Kuşadası ndan geleceğim. Doktorum tamamen kendi ekibiyle giriyor doğuma.tabii ki bilgi veririm yazarım mutlaka gidersem...ama haftadan önce gidemem sanırım...
peki İzmir'in neresinde oturuyorsun? ben doğuma Çeşme'den geleceğim, şuan için ya Su Hospital ya da Ata Sağlık diyorum, gerçi Ata Sağlık'ı henüz görmedim. Ata Sağlık ters olur mu acaba onu düşünüyorum...Peki senin Ata Sağlık'ı seçme düşüncen nasıl gerçekleşti? neden Ata? duyduğun bildiğin bir şeyler varsa öğrenmek isterim...Doktorun kim ve hangi hastaneleri tavsiye etti, biraz sen de bilgi verebilir misin?
Doktorum Bornova da Hüseyin Ceyberi.. Ben Kuşadası ndan geleceğim. Doktorum tamamen kendi ekibiyle giriyor doğuma.
Biz hangi hastaneleri tavsiye edersiniz dedik Kent ve Ata yı tavsiye etti. İkisi arasında doktoruma göre hiç bir fark yok.İkisi de çok iyi diyor.
Kent biraz daha pahalı sadece. İnternetten ATA yı gezdim haftaya cumartesi de gidip yerinde göreceğiz kesin kararımızı vereceğiz. Fakat benim içime ATA sindi gibi.
Çok teşekkür ederim canım eğer senden önce gidebilirsem seni bilgilendiririm.. Zor bir karar , hepimiz için hayırlısı olsun..Kent zaten gereksiz şekilde pahalı...Ata'yı tercih et eğer beğenirsen...doktorun birbirinden farkları yok dediyse güven o zaman...ayy şimdi ben de çok merak ettim Ata'yı ya inşallah kısa zamanda görmeye gidebilirim...
şimdiden seçiminde hayırlısı olsunn
Çok teşekkür ederim canım eğer senden önce gidebilirsem seni bilgilendiririm.. Zor bir karar , hepimiz için hayırlısı olsun..
Su da fiyatlar nasilcanım teşekkür ederim...
ben kararımı vermıs gıbıyım sanırım...
ınternetten tekrar baktım Ata Saglık'ın ve Su Hospital'ın odalarına, Su Hospital'ın odalarını daha cok begendım. sanırım Su'da dogurucam...
yıne de hala araştırıyorum bakalım...
Su da fiyatlar nasil
Bende ozel doktora gidiyorum ama dogumu en az 5000den basliyor,bende hastanede bir doktora gecmeyi dusunuyorum.suyu hic dusunmemistim.benim icin lux olmasi onemli degil ama sadece kadin dogum hastanesi oldugu icin buyuk ihtimal cinarliyi secicem.dal hastanelerinin daha iyi olacagini dusunuyorum.canım benım doktorum dısardan gelecek...3500-4000 cıvarı olacak...
doktorunuz ozel degılse hastane fiyatlarını bu topikte 1-2 sayfa once bır yorumumda yazmıştım suan inan aklımda degıl...
1150 idi yanlış hatırlamıyorsam (sezaryen), 2 gece yatış. süsleme yok, karışmıyorlar sız yapıyor ya da yaptırıyorsunuz. odalar çok güzel. ınternet sıtesıne gırıp ''sanal tur''tan bakabılırsınız hastanelere, baya fıkır verıyor...ben gıttım gordum odaları aynı sanal turdaki gıbı, iç açıcı oyle bembeyaz boya değil...mor-pembe renk hakim:)))) içime fenalık getırmez dıye düşünüyorum, hıc sevmem hastaneleri de...
Ata Saglık süsleme yapıyor mu acaba?
Bende ozel doktora gidiyorum ama dogumu en az 5000den basliyor,bende hastanede bir doktora gecmeyi dusunuyorum.suyu hic dusunmemistim.benim icin lux olmasi onemli degil ama sadece kadin dogum hastanesi oldugu icin buyuk ihtimal cinarliyi secicem.dal hastanelerinin daha iyi olacagini dusunuyorum.
Bende aynı şekilde ayda 1-2 ancak gidebiliyorum. Ama hastane konusunda aceleci de davranmak istemiyorum. Bakalım bu cumartesi Ata ya gidebilirsek gideceğiz... Kent i zaten biliyorum.. Eşim orada ameliyat oldu geçen sene güzel bir hastane..ben de oyle düşünüyordum...ama fikrimi değiştirdim...
bir de Çınarlı'nın anestezistleri ve hemşirelerine hep çok iyi dendiğinden Çınarlı'da dogururum dıyordum...ama konfor ve yenilik te önemli, odalar da önemli...ben sıkılgan daralgan bırıyım Çınarlı'nın odalarında o psikolojiyle daralırım stress olurum gibi geliyor...
doktoruma danıştım istediğin her hastanede yapabiliriz bizim için kolay ameliyat bunlar ama yeni hastaneleri tavsiye ederim dedi...Kent'ten Karataş'tan tut Medikal'den Çınarlı'ya kadar hepsini sordum...Egepol cok yoğun oluyor dedi, Çınarlı da kucuk bır hastane olduğu ıcın hastalarımıza her zaman ıstedıgımız odayı ayarlayamayabılıyoruz dedi...Anestezistler önemli olduğu ıcın Su'yun anestezistlerini sordum hemsırelerını sordum, cok ıyı dedi...e odalar da güzel hastane yenı...Kent ve Medical Park daha pahalı olur diye es geciyorum zaten...eski bir hastaneye kıyasla tercıh edicem sanırım yenilerden birini...
ama yine de ben doğurana kadar merak ettıgım hastanelere gıdıp bakmaya calısıcam, şehir içinde olsam giderim ama İzmir dışında yasıyorum ıste gıdemıyorum sık sık...
Bende aynı şekilde ayda 1-2 ancak gidebiliyorum. Ama hastane konusunda aceleci de davranmak istemiyorum. Bakalım bu cumartesi Ata ya gidebilirsek gideceğiz... Kent i zaten biliyorum.. Eşim orada ameliyat oldu geçen sene güzel bir hastane..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?