- 3 Ocak 2014
- 517
- 743
- 53
- Konu Sahibi blueflower
-
Evet senden öğrenecek çok şey var:)ilk doğum senin ki.. Umarım bebiş gelince zaman bulabilirsin..bence de acele etmeye gerek yok, gelebildikçe merak ettiğin hastanelere gelip bakarsın, doğum katındaki odaları gezersin hemşirelerden bilgi alırsın...
henüz vaktimiz var:)
ben bilgi edindikçe yine sizle paylaşırım...hatta ben Kasım'da doğum yapıcam siz Aralık'ta...nasip olursa doğurduğum hastaneden memnun kalıp kalmadığımı da yazarım size...
İyiyiz canım şükür, dombili dombili geziyoruzKızlar nasıl gidiyor?kimseden ses seda yok
İyiyiz canım bizde çok şükür. Bende yıkadım ütüleyemedim daha Bizim oda işi tamam bi kaç eksigimiz kaldı. Allh nasip ederse dogum tarihini belirledi dün Reat bey 16 aralık. Senin belli oldumu?İyiyiz canım şükür, dombili dombili geziyoruzSen nasılsın, meleğin nasıl ?
Bebişin kıyafetleri yıkandı ütülendi dolabına yerleştirdim. 2 hafta sonra da yatağı gelecek inşallah. Ufak tefek eksiklikler var, onları da dışarı çıktıkça halletmeye çalışıyorum.
Canım sen mi istedin sezeryan olmayı yoksa tıbbi bir gereklilik mi var?İyiyiz canım bizde çok şükür. Bende yıkadım ütüleyemedim daha Bizim oda işi tamam bi kaç eksigimiz kaldı. Allh nasip ederse dogum tarihini belirledi dün Reat bey 16 aralık. Senin belli oldumu?
Ben istedim. Vajinismus yasadım tam 1 yıl tedavi gördüm. Normal dogumdan da korkuyorum. Resat bey nasıl istiyorsun diye sordu epidural sezaryan dedim. Neden diye sormadı bile.Canım sen mi istedin sezeryan olmayı yoksa tıbbi bir gereklilik mi var?
Merhaba kent hastanesinde doğum yaparsanız fırsat bulursanız tabii:) bizi de bilgilendirin lütfen bize de fikir olurMerhabalar
Kent Hastanesinin ücretini soran bikaç kişi olmuştu.Gecen hafta görüşmeye gittik 2500 tl (dr ücreti hariç ) + 1 gece standart oda kalış ücreti dahil fiyat aldık.Standart odalar eski ben vip odaları begendim onun için ekstra ücret alınıyormuş.Şeker yüklemesi yaptırdım sonuç olumlu çıktı çok şükür ama inanılmaz bir kilo aldım şuan 15 kg almış durumdayım hergün yediklerimi not ediyorum 5 ekimde dr randevum var kendisine gösterip bundan sonraki kilo kontrolunu saglayacagız inşallah
Herkese sevgiler
Anladım canımBen istedim. Vajinismus yasadım tam 1 yıl tedavi gördüm. Normal dogumdan da korkuyorum. Resat bey nasıl istiyorsun diye sordu epidural sezaryan dedim. Neden diye sormadı bile.
Amin canım tesekkür ederimAnladım canım
Az kalmış doğumuna
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
Bizim de 14 ya da 15 aralık dedi. 6 kasımda nst için gideceğim. 15 aralık olsun diyeceğim. Ablam gelecek refakatçi olarak yanıma Ankaradan. 15 i olursa bizim için daha uygun olacak.İyiyiz canım bizde çok şükür. Bende yıkadım ütüleyemedim daha Bizim oda işi tamam bi kaç eksigimiz kaldı. Allh nasip ederse dogum tarihini belirledi dün Reat bey 16 aralık. Senin belli oldumu?
Bir kaç gün arayla meleklerimize kavuşacagız inşallah. Benimde 15 kasımda nst. Senin istedigin tarihte yapar büyük ihtimalle. Günler geçmek bilmiyor sanki Rabbim yüzlerini görmeyi nasip etsinQUOTE="blueflower, post: 43309769, member: 142741"]Bizim de 14 ya da 15 aralık dedi. 6 kasımda nst için gideceğim. 15 aralık olsun diyeceğim. Ablam gelecek refakatçi olarak yanıma Ankaradan. 15 i olursa bizim için daha uygun olacak.
Tamam canım doğum 31 aralık görünüyor hayırlısı ıle gelsin bebegim görüşlerimi paylaşırım hastane ile ilgili olarak sevgilerMerhaba kent hastanesinde doğum yaparsanız fırsat bulursanız tabii:) bizi de bilgilendirin lütfen bize de fikir olur
Benimkide artık sert hateketler sürekli dönmeler peşindeKızlar merhaba
Ben de bebek odası işini ve beşiği hallettim odamız 19 kasım da teslim olacak ondan sonra eşyaları yılayıp yerleştirecegiz .9 kasım da dr randevum var kızım çok hareketli çok sert tekmeler atıyor videoya alıyorum süreklibebek alışverişi yaptım ama kendi alışverişlerimi bitiremedim istediğim gibi lohusa geceliği bulamıyorum alanlar nerden aldığını paylaşabilir mi benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?