2015 İzmir Aralık Anneleri =)

Evet senden öğrenecek çok şey var:)ilk doğum senin ki.. Umarım bebiş gelince zaman bulabilirsin..

Merhaba kızlar. Ben de izmire eşimin işi dolayısıyla haziranda taşındım. Çok araştırdım ve medical park vedat uluğ ile ilgili hep güzel yorumlar gördüm. Hiç şikayet görmedim. Bu sebeple kendisine gidiyorum. İnanılmaz ilgili. Her zaman cebinden ulaşılabiliyor ve çok ilgili ve rahat bir doktor. Hastane yeni ve tertemiz. İlgilerinden memnunum. Daha önce istanbuldaydım. Orada da medical parka gidiyordum. Doğumla ilgili henüz konuşmadık. 6. Ay muayeneme gidicem bu cumartesi ve şeker yüklemem var. Doğum için bu gidişimde konuşmak uygun mudur?? Bir de aranızda epidural normal doğum düşünen var mı kızlar?? Ben yaklaşık 4 kilo aldım ama 46kiloyla başladım. Şuan 50 oldum. Doğum biraz korkutuyor beni. Epiduralla daha rahat olur diyorum. Sizin fikirleriniz neler??

Merhabalar
Kent Hastanesinin ücretini soran bikaç kişi olmuştu.Gecen hafta görüşmeye gittik 2500 tl (dr ücreti hariç ) + 1 gece standart oda kalış ücreti dahil fiyat aldık.Standart odalar eski ben vip odaları begendim onun için ekstra ücret alınıyormuş.Şeker yüklemesi yaptırdım sonuç olumlu çıktı çok şükür ama inanılmaz bir kilo aldım şuan 15 kg almış durumdayım hergün yediklerimi not ediyorum 5 ekimde dr randevum var kendisine gösterip bundan sonraki kilo kontrolunu saglayacagız inşallah

Herkese sevgiler

BENDE 28 HAFTALIK HAMİLEYİM. ŞU ANDA EGE ÜNİVERSİTESİNDE DOÇENT AHMET ÖZGÜR YENİAL GİDİYORUM. NORMALDE ÖDEMİŞ DEVLET HASTANESİ OĞUZ ÖLMEZ E GİDİYORUM.
DOÇENT ÖZGÜR BEY DOĞUMA GİRECEK OLURSA EGE ÜNİVERSİTESİNDE YAPMAK İSTİYORUM. GİRMEYECEK OLURSA BORNOVA ŞİFA ÜNİVERSİTE HASTANESİNİ DÜŞÜNÜYORUM. BORNOVA ŞİFA DA DOĞUM YAPAN VAR MI ? NASIL TAVSİYE EDER MİSİNİZ?

Kızlar nasıl gidiyor?kimseden ses seda yok
İyiyiz canım şükür, dombili dombili geziyoruz Sen nasılsın, meleğin nasıl ?
Bebişin kıyafetleri yıkandı ütülendi dolabına yerleştirdim. 2 hafta sonra da yatağı gelecek inşallah. Ufak tefek eksiklikler var, onları da dışarı çıktıkça halletmeye çalışıyorum.

İyiyiz canım bizde çok şükür. Bende yıkadım ütüleyemedim daha Bizim oda işi tamam bi kaç eksigimiz kaldı. Allh nasip ederse dogum tarihini belirledi dün Reat bey 16 aralık. Senin belli oldumu?

İyiyiz canım bizde çok şükür. Bende yıkadım ütüleyemedim daha Bizim oda işi tamam bi kaç eksigimiz kaldı. Allh nasip ederse dogum tarihini belirledi dün Reat bey 16 aralık. Senin belli oldumu?
Canım sen mi istedin sezeryan olmayı yoksa tıbbi bir gereklilik mi var?

Canım sen mi istedin sezeryan olmayı yoksa tıbbi bir gereklilik mi var?
Ben istedim. Vajinismus yasadım tam 1 yıl tedavi gördüm. Normal dogumdan da korkuyorum. Resat bey nasıl istiyorsun diye sordu epidural sezaryan dedim. Neden diye sormadı bile.

Merhaba kent hastanesinde doğum yaparsanız fırsat bulursanız tabii:) bizi de bilgilendirin lütfen bize de fikir olur

Ben istedim. Vajinismus yasadım tam 1 yıl tedavi gördüm. Normal dogumdan da korkuyorum. Resat bey nasıl istiyorsun diye sordu epidural sezaryan dedim. Neden diye sormadı bile.
Anladım canım
Az kalmış doğumuna
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

Bizim de 14 ya da 15 aralık dedi. 6 kasımda nst için gideceğim. 15 aralık olsun diyeceğim. Ablam gelecek refakatçi olarak yanıma Ankaradan. 15 i olursa bizim için daha uygun olacak.

QUOTE="blueflower, post: 43309769, member: 142741"]Bizim de 14 ya da 15 aralık dedi. 6 kasımda nst için gideceğim. 15 aralık olsun diyeceğim. Ablam gelecek refakatçi olarak yanıma Ankaradan. 15 i olursa bizim için daha uygun olacak.[/QUOTE]
Bir kaç gün arayla meleklerimize kavuşacagız inşallah. Benimde 15 kasımda nst. Senin istedigin tarihte yapar büyük ihtimalle. Günler geçmek bilmiyor sanki Rabbim yüzlerini görmeyi nasip etsin

Bir kaç gün arayla meleklerimize kavuşacagız inşallah. Benimde 15 kasımda nst. Senin istedigin tarihte yapar büyük ihtimalle. Günler geçmek bilmiyor sanki Rabbim yüzlerini görmeyi nasip etsin[/QUOTE]
Amin canım inşallah

Merhaba kent hastanesinde doğum yaparsanız fırsat bulursanız tabii:) bizi de bilgilendirin lütfen bize de fikir olur
Tamam canım doğum 31 aralık görünüyor hayırlısı ıle gelsin bebegim görüşlerimi paylaşırım hastane ile ilgili olarak sevgiler

Kızlar merhaba
Ben de bebek odası işini ve beşiği hallettim odamız 19 kasım da teslim olacak ondan sonra eşyaları yılayıp yerleştirecegiz .9 kasım da dr randevum var kızım çok hareketli çok sert tekmeler atıyor videoya alıyorum sürekli bebek alışverişi yaptım ama kendi alışverişlerimi bitiremedim istediğim gibi lohusa geceliği bulamıyorum alanlar nerden aldığını paylaşabilir mi benimle

Benimkide artık sert hateketler sürekli dönmeler peşinde Bende gecelik ve pijama içime sinen bulamadım. Alanlar cevap yazarsa bende çok sevinirim. En güzelide eşyaları yıkayıp ütüleyip yerleştirmek insana ayrı bir heyecan basıyor.

Ben gecelikle oğlumda rahat edemedim. Sezeryan sonrası da fazlasıyla üşümüştüm. Bu nedenle pijama benim için daha uygundu. Bu sefer 3 tane pijamam var. Birisini Loya'dan aldım kırmızı, ince penye. Bebek mevlüdünde de giyerim dedim. Bir tane defactodan aldım kedi baskılı =) Önü düğmeli değil ama zaten emzirmeye alışınca evde direkt sıyırıp emziriyorsunuz 3.sünü de ablam dagiden almış hediye olarak, o da pembe renk ve düğmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…