- 28 Şubat 2012
- 119
- 42
- 298
- Konu Sahibi blueflower
-
Sagol canım bu haftasonu bakayım dediğin yerlereBen gecelikle oğlumda rahat edemedim. Sezeryan sonrası da fazlasıyla üşümüştüm. Bu nedenle pijama benim için daha uygundu. Bu sefer 3 tane pijamam var. Birisini Loya'dan aldım kırmızı, ince penye. Bebek mevlüdünde de giyerim dedim. Bir tane defactodan aldım kedi baskılı =) Önü düğmeli değil ama zaten emzirmeye alışınca evde direkt sıyırıp emziriyorsunuz3.sünü de ablam dagiden almış hediye olarak, o da pembe renk ve düğmeli.
Evet sezaryen olduğu için. Normal doğum için kimse tarih veremez.merhabalar günaydınlar kızlar. Öncelikle birincisi reşat bey sezeryan içinmi gün veriyor bana hiçbir hastama gün veremem dedi.Acaba ben normal istiyorum dediğim içinmi öyle dedi? İkincisi kızlar geceliğimi ben AQUA dan aldım hem çok güzel kaliteli hemde şu an indirimde tavsiye ederim.
Amin canım, hepimizin inşallahBende öyle tahmin etmiştim aksi biraz tuhaf olurdu :) Bu arada buraya bakınca aynı haftada olduğumuzu gördüm. Allah yardımcımız olsun cnm.
Benim de ünv. hastanesi hakkında bilgim yok canım.Selam kizlar..ege univeristesinde mete hocaya gidiyorum bende.daha önceki 2 dogumumu da özel hastanede yaptgim icin u iversite ortamiyla ilgili hic bir bilgim yok.dogum ücreti vs bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Benim de 21 kasımda kontrolüm. Hem de tekrar nst bakılacak. Sezaryen tarihim belli oldu 15 Aralık.Merhaba arkadaslar
Pzt gunu dr a gittim 32+3 tüm bebeğin başı aşağı dönmemişti aralık başı tekrar dr a gideceğiz o zaman tekrar pozisyonuna bakılacak.Dr henuz donmemiş olabilir dedi ama acaba beni korkutmamak için mi böyle söyledi bilmiyorum.56 kiloyla hamile kaldım suan 74 kiloyum sadece kilomu problem etti rahat doğum yapamaZsın artık en fazla 2 kg alabilirsin dediBeni gören herkes de asırı kilo almış bir görüntüde omadığımı söylüyor endişeliyim böyle dediği için bu günlerde...
Aynen kilo dert degil vallahi bir şekilde veririm onu hiç problem etmiyorum bile saglıkla alalım da kucaklarımıza benim dr dominant idealist o yuzden bana böyle sert çıkıyor bebek döner inş hayırlısı neyse o olsun bakalımBenim de ünv. hastanesi hakkında bilgim yok canım.
Benim de 21 kasımda kontrolüm. Hem de tekrar nst bakılacak. Sezaryen tarihim belli oldu 15 Aralık.
Hep duyduğumuz son haftalarda bile bebek dönebiliyormuş canım. Kilo ise 60 ile hamile kaldım 75 im şu anda. Ama hiç yorum yapmadı drum. Oğlumda 20 kilo almıştım. 5-6 ay sürmedi hepsini vermiştim. Bu hamileliğimde aynı senin dediğin gibi herkes çok kilo almamışsın diyor. Umarım bu kilolar da çabuk gider. Önemli olan minik kuzularımızın sağlıklı olması.
Maalesef benimde üni.hastaneleri ile ilgili bilgim yokSelam kizlar..ege univeristesinde mete hocaya gidiyorum bende.daha önceki 2 dogumumu da özel hastanede yaptgim icin u iversite ortamiyla ilgili hic bir bilgim yok.dogum ücreti vs bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Maşallah canım çok güzel, demek ki sen kilo verirken bebişin almış kiloyu.Kızlar ben hipotiroid hastasıyım 83 kilo hamile kaldım şu an 85 kiloyum. Bebeğin gelişimi normalden 1 hafta önde gidiyor. Sanırım kendim kilo kaybettim ama bebeğe yaradı. Şükürler olsın bebeğimin herseyi normal. Korkuyordum çok kilo alırım diye korktugum gibi olmadı. Bir de çınarlıda doğum yapacak arkadaslar eşler doğuma girebiliyor mu bilginiz var mı?sezeryan olacak doğum
Saol canım. Ben yarın nst için gidicem unutmazsam sorayım. benim eşimde aslında kararsız hala korkuyorMaşallah canım çok güzel, demek ki sen kilo verirken bebişin almış kiloyu.
Ben hiç sormadım açıkcası eşlerin girip giremediğini. Eşime de hiç sormadım, tansiyon hastası çünkü. Allah korusun beni bırakıp onla ilgilenmek zorunda kalırlar sonra
Sor bakalım canım ben de merak ettimSaol canım. Ben yarın nst için gidicem unutmazsam sorayım. benim eşimde aslında kararsız hala korkuyor
Kızlar ben hipotiroid hastasıyım 83 kilo hamile kaldım şu an 85 kiloyum. Bebeğin gelişimi normalden 1 hafta önde gidiyor. Sanırım kendim kilo kaybettim ama bebeğe yaradı. Şükürler olsın bebeğimin herseyi normal. Korkuyordum çok kilo alırım diye korktugum gibi olmadı. Bir de çınarlıda doğum yapacak arkadaslar eşler doğuma girebiliyor mu bilginiz var mı?sezeryan olacak doğum
Senin normal olacaktı değil mi canım. Bizim haftaya cumartesi kontrolümüz. Aynen hem zaman geçmiyormuş gibi hem de çok az kalmış gibi. Hayırlısıyla alalım meleklerimizi kucağımıza.Reşat beyle görüştüm bugün. Normal doğumda eşler girebiliyormuş. Sezeryanda giremiyorlarmıs. 26 kasımda tekrar kontrolüm var hepimiz için hayırlısı son günler geçmiyor sanki. Ben çok heyecanlıyım
Ya ben eşimin girmesini kesinlikle istemiyorum hayat boyu o sahneler aklında kalır diyeReşat beyle görüştüm bugün. Normal doğumda eşler girebiliyormuş. Sezeryanda giremiyorlarmıs. 26 kasımda tekrar kontrolüm var hepimiz için hayırlısı son günler geçmiyor sanki. Ben çok heyecanlıyım
Hatırladım şimdi canım, daha önce de demiştin sanırım sezaryen olacağını. Hepimiz için hayırlı olsun.En son görüştüğümde sezaryen diye konusmustuk reşat beyle. Bugun yine dedi normal düşünüyorsun dimi diye istmeediğimi söyledim. Nedenini sordu korktugumu söyledim. Vajinismus geçmişim var dedim o zaman ısrar etmem dedi sezaryen olur dedi. Daha önceden 16 aralık diye konusmuştuk doğum için sanırım o da net değil daha tekrar sorduğuna göre. 26 sında tam tarih belli olur benim içinde büyük ihtimalle. Ben eşiminde girmesini çok istedim doğuma. İlk kızımızla karşılaşmamız beraber olsun istedim. Şu an mümkün görünmüyor. Doğum fotoğrafçısı olacak artık ordan görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?