2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Hepinizede ayri ayri tesekkurler guzel anneler normal yolla oldu cnm ben beklemiyodum boyle biset doktorada soyledim olamaz diye buzde hic ikiz yok inanmazsan bak dedi gosterdi ikisinide Rabbim hayirli versin insallah
tebrik ederim ne güzel :) kalabalık bir aile oluyosunuz inşallah en güzeli ..

Reactions: gfr
Ayyy kimin ikizlerii oluyoooo?? Aman Allahımm çok sevindimm. Allah kolaylık versin!
Bende Doktor'a sordum "tek mi?" dedim. Tek dedi gfr sanırım değil mi? Canım anlat nasıl olduu Anneanneden toruna geçermiş ikizlik durumu. Doğrumuu?

Merhaba arkadaşlar bende pazar günü kan testi ile hamile olduğumu öğrendim. Henüz hiç muayene olmadım 16 mart pazartesi günü gideceğim inşallah keseyi görebiliriz. sat 8 şubattı 19 şubat yumurtlama oldu hesabıma göre kasım ortası gibi rabbim izin verirse bebeğimizi kucağımıza alacağız. Beni de listenize eklermisiniz. bide 50 kilo da hamile kaldım. :)

Aramıza hoşgeldin canımm. Allah tamamına erdirsin. Hep birlikte çok güzel bir hamilelik yaşayacağız Allah'ın iziniylee

Esimde oy,e diyo abooo 6kisi oluyoz diyo adamda sasirdi
ne güzel işte :) Allah güç kuvvet versin tabii ki ama benim bir abim var. anneme yalvarmıştım küçükken bi tane kardeşim olsun diye ne güzel sizinkiler bir kardeş beklerken iki tane olacak :)

Kizlar karindan ultrasona girerken tuvalete sikismamiz gerekli midir
ben salı gittim doktora. ultrasona gireceğimi bilmiyodum çünkü zar zor randevu almıştık. hadi bakalım bi keseye deyince doktor şimdi mi dedim ? su içmedin mi dedi içmemiştim de ama keseyi gördü yani biraz içmekte fayda var sanırım :)

Sıkışma kadar olmasa da idrar olmaliymis bana keşke biraz olsaydı dedi bilmiyordum ben mesela

İlk defa sizden duyuyorum böyle birşeyi. Ben sadece yoğurt yeyip gitmiştim. Tuvalete falanda sıkışmadım Keseyi gördü Doktorum. Su ile ilgilide birşey demedi.

Canim adet gününde hafif kanama görenler var. Ben şahsen görmedim. Ben adet günümden 2 gün sonra yaptim vede testi, ozaman çikmişti. Olmam gerektiği gün çikmadi.
Yarın sabaha randevu aldım kızlar. Yarın akşam üzeri haberdar ederim inş. Dun pembe akinti geldi gitti, Bugün adetimin 2. Günü ama kupkuru yum. Yarın beklenen adetimin 3. Günü, hormonlar ima da baktığım hem.

st: 39903163, member: 664267"] S selemalp Benim tek fiziksel belirtim kasık ağrısı canım. Böyle Ovulasyon döneminde olurya, oraya küçük cimcik atıyormuş gibi oluyor.[/QUOTE]
Bencedeolmasilazim

Kızlar açık süt alıp evde kaynatıp yoğurt yapıyorum normalde şimdi hamile oldum diye kimse o yoğurttan yeme diyo marketten pastörize edilmiş yoğurt süt almalıymışım, sizce ev yapımı daha sağlıklı değil mi???

Hepinizede ayri ayri tesekkurler guzel anneler normal yolla oldu cnm ben beklemiyodum boyle biset doktorada soyledim olamaz diye buzde hic ikiz yok inanmazsan bak dedi gosterdi ikisinide Rabbim hayirli versin insallah

MasaAllah sagsalim doğarlar İnsaAllah

Reactions: gfr
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…