- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.181
olabilir malum milletimiz sever abartmayı :)İlginc dogum ani zor degilki dogumdan onceki sanci problem dogumhane 10 dk oluyo bitiyo. Mubalaga sanati var gibi geldi biraz bana:))
tebrik ederim ne güzel :) kalabalık bir aile oluyosunuz inşallah en güzeli ..Hepinizede ayri ayri tesekkurler guzel anneler normal yolla oldu cnm ben beklemiyodum boyle biset doktorada soyledim olamaz diye buzde hic ikiz yok inanmazsan bak dedi gosterdi ikisinide Rabbim hayirli versin insallah
Esimde oy,e diyo abooo 6kisi oluyoz diyo adamda sasirditebrik ederim ne güzel :) kalabalık bir aile oluyosunuz inşallah en güzeli ..
Aaaa gercekten mi gözün aydın İnsaAllah bende duyabilirim haftayaCNM BN 5+5 DE DUYDUM AMA VAJINAL MUAYENE İLE
Aaaa gercekten mi gözün aydın İnsaAllah bende duyabilirim haftaya
Merhaba arkadaşlar bende pazar günü kan testi ile hamile olduğumu öğrendim. Henüz hiç muayene olmadım 16 mart pazartesi günü gideceğim inşallah keseyi görebiliriz. sat 8 şubattı 19 şubat yumurtlama oldu hesabıma göre kasım ortası gibi rabbim izin verirse bebeğimizi kucağımıza alacağız. Beni de listenize eklermisiniz. bide 50 kilo da hamile kaldım. :)
ne güzel işte :) Allah güç kuvvet versin tabii ki ama benim bir abim var. anneme yalvarmıştım küçükken bi tane kardeşim olsun diye ne güzel sizinkiler bir kardeş beklerken iki tane olacak :)Esimde oy,e diyo abooo 6kisi oluyoz diyo adamda sasirdi
Sıkışma kadar olmasa da idrar olmaliymis bana keşke biraz olsaydı dedi bilmiyordum ben meselaKizlar karindan ultrasona girerken tuvalete sikismamiz gerekli midir
ben salı gittim doktora. ultrasona gireceğimi bilmiyodum çünkü zar zor randevu almıştık. hadi bakalım bi keseye deyince doktor şimdi mi dedim ? su içmedin mi dedi içmemiştim de ama keseyi gördü yani biraz içmekte fayda var sanırım :)Kizlar karindan ultrasona girerken tuvalete sikismamiz gerekli midir
Sıkışma kadar olmasa da idrar olmaliymis bana keşke biraz olsaydı dedi bilmiyordum ben mesela
Sıkışma kadar olmasa da idrar olmaliymis bana keşke biraz olsaydı dedi bilmiyordum ben mesela
Ben yarın sabah 2 litre su içeyim o zamanSıkışma kadar olmasa da idrar olmaliymis bana keşke biraz olsaydı dedi bilmiyordum ben mesela
Kizlar bide cok heycanlive soktayim sizlerle paylasmak istedim biz bugun kese gorduk ama iki tane:):):)
en iyisi bi kan verip kesin sonucu görmen yoksa idrar testi hem yanıltabilir hemde boşuna streslendirir canım.zaten idrarda pozitifi görsende her halukarda kan vericektin... sonucu bizede haber ver merak ederiz hayırlısı gelsin inş.
Yarın sabaha randevu aldım kızlar. Yarın akşam üzeri haberdar ederim inş. Dun pembe akinti geldi gitti, Bugün adetimin 2. Günü ama kupkuru yum. Yarın beklenen adetimin 3. Günü, hormonlar ima da baktığım hem.Canim adet gününde hafif kanama görenler var. Ben şahsen görmedim. Ben adet günümden 2 gün sonra yaptim vede testi, ozaman çikmişti. Olmam gerektiği gün çikmadi.
Hepinizede ayri ayri tesekkurler guzel anneler normal yolla oldu cnm ben beklemiyodum boyle biset doktorada soyledim olamaz diye buzde hic ikiz yok inanmazsan bak dedi gosterdi ikisinide Rabbim hayirli versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?