2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar çok uykum var, ilk defa bu kadar fazla bastırdı ( yine baş ağrısı ile birlikte) şu son saatleri iş yerinde atlatabilmem için önerisi olan?

Beta hcg
06.03.2015 43.3
09.06.2015 281.5
13.03.2015 1632

Değerlerin gayet güzel, bence başka bir doktora git..Hamilelik karmaşık bir süreç benim açıkcası doktorumdan en çok bekleyeceğim şey bana herşeyi tane tane anlatması ve güler yüzlü olması

Beta hcg
06.03.2015 43.3
09.06.2015 281.5
13.03.2015 1632

Cnm gayet doğal gozukmemesi henüz çok küçük. Artışın çok iyi. Hayır nie olumsuz konuşmuş anlamadım. İç aspirin tedbir olsun. Bende kimyasal yaşadım gen testi yapıldı bi dr pıhtılaşma var dedi 2 Dr yok dedi. Ben yinede çocuk aspirin iciyorum

Aynen ben de senin gibi dusunuyorum.hayirlisi ile kalp atislarini duyalim da meleklerin

Ben de persembeye gideyim diyorum.6.haftaya yaklasacagim

Allah hepimizinkini nazardan korusun cnm insanda bi tedirginlik oluyo. Hem herkes bilsin istiyorum hem kimse duymasın :)
Yaa aynen.benim 2.cocuk ama çevremde bebek isteyen cok arkadasim var.onlara nasil soylesem onu da bilmiyorum.hele bi keseyi görüp, kalp atislarini duyayim da

Reactions: GCA
Beta hcg
06.03.2015 43.3
09.06.2015 281.5
13.03.2015 1632

Canim zaten degerin daha az gorunmemesi cok normal benim kizimda 2300 civarinda karindan gorunmedi benide korktutmustu doktor bu degerlere gorunmesi lazim dis gebelik olabilirsin vajinal bakalim istemezsen dis gebelikse ben sorumluluk kabul etmem hayatin tehlikeye girer deyince ben korkuyla ozamn vajinal bakin dedim oyle gormustu. Ilk bebegim 9 haftalik dusuktu banada buda duserse kan sulandirici kullanirsin ne demisti halbuki test ne yapmadan oyle demesi cok sacma. Sen bosu bosuna stres yapma daha bebegin gorunmeyecek kadar kucuk sanirim vajinaldede 2000 olmayinca gorunmuyor

Hayirli olsun canim testi kalp atisini gordukten sonra istiyorlar genelde

Yaa aynen.benim 2.cocuk ama çevremde bebek isteyen cok arkadasim var.onlara nasil soylesem onu da bilmiyorum.hele bi keseyi görüp, kalp atislarini duyayim da

Benim düşük yapmış bir arkadaşım var, çok üzülmüştü (2 hafta falan oldu). Onun bilmesini hiç istemiyorum. Utanıyorum.. üzülceğini düşünüyorum. Ama ne yapalım. Buda bizim sevincimiz sonuçta.

teşekkürler canım.. anlamadığım sey neden ölçü falan vermedi doktor ve 15 gün sonraya cağırdı? suan 5+3.

Canım ne ölçüsü versinki? Bebek (embryo) daha kesenin içinde bile değildir. Ben de gittim kese var sağlıklı görünüyor dedi. idrar ve kan tahlili aldı, yolladı :)

Hayirli olsun canim testi kalp atisini gordukten sonra istiyorlar genelde
teşekkürler canım cevabın için.. o da oyuzden istemedi demekki.. bide benim doktorumun sonradan düşük falan olur diye de beni havaya sokmak istemiyor gibi hali var. 3 ayı b geçsin falan dedi bir ara :)

Canım ne ölçüsü versinki? Bebek (embryo) daha kesenin içinde bile değildir. Ben de gittim kese var sağlıklı görünüyor dedi. idrar ve kan tahlili aldı, yolladı :)
ne bileyim burdaki mesajlardan öyle okudum :) benden küçük arkadaşlara ölçü verilmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…