- 10 Mart 2015
- 307
- 288
- 38
- 37
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.501
gozun aydin cnmkızlar merhaba .. ben şimdi geldim doktordan.. bugün 5+3 teyim.. vajinal ultrasonla baktı.. fotosunu çekti verdi ama boyunu fln bilmiyorum.. 15 gün sonra gel dedi.. tahlil fln hiçbirşey istemedi. Sadece hamileliğim devam ediyormuş bunu söyledi.
Beta hcg
06.03.2015 43.3
09.06.2015 281.5
13.03.2015 1632
Bir de kuru erik deneyim.su da baya iciyorum.midemde de yanma varCnm kayısıdan ziyade kuru erik çok daha etkili. Çok şu için hanımlar az iciyosunuz sanki
Beta hcg
06.03.2015 43.3
09.06.2015 281.5
13.03.2015 1632
Aynen ben de senin gibi dusunuyorum.hayirlisi ile kalp atislarini duyalim da meleklerinGünaydın canım. Bende bulantı yok kabizlikta çok şükür. Annemler anlamlar k.validemler biliyo. İnşallah p.tesi Drye gitcem arkadaşlarıma da en azından kese görününce dicem. Kalp atışını da duyarız inşallah
Bir de kuru erik deneyim.su da baya iciyorum.midemde de yanma var
Ohh annecigin bakar sana.benim de midem kotulesmeye basladiBenim midem cok kotu cnm bid3 kasik agrim var kalkamiyorum yarin memleketten annem gelecek
Aynen ben de senin gibi dusunuyorum.hayirlisi ile kalp atislarini duyalim da meleklerin
Ben de persembeye gideyim diyorum.6.haftaya yaklasacagimGünaydın. :) sabah kahverengi leke ile uyandım ama genel olarak iyiyim dün sabah çok az bulantım oldu onun dışında kabızlık yok allaha şükür.. benim ilk doktor randevum pazartesi olduğu için yakın arkadaşlar haricinde kimse bilmiyor işyerim aile büyüklerimiz falan bilmiyr henüz :)
Sagol canim ins.O bende de oldu ama geçti yanması. Ben hemoroid ameliyatı oldum Dr erik dedi kayso dan çok çok iyi die komposto yapıp yapıp içtim cnm dene bence
Yaa aynen.benim 2.cocuk ama çevremde bebek isteyen cok arkadasim var.onlara nasil soylesem onu da bilmiyorum.hele bi keseyi görüp, kalp atislarini duyayim daAllah hepimizinkini nazardan korusun cnm insanda bi tedirginlik oluyo. Hem herkes bilsin istiyorum hem kimse duymasın :)
Beta hcg
06.03.2015 43.3
09.06.2015 281.5
13.03.2015 1632
Hahahah yerler onu
teşekkürler canım.. anlamadığım sey neden ölçü falan vermedi doktor ve 15 gün sonraya cağırdı? suan 5+3.gozun aydin cnm
kızlar merhaba .. ben şimdi geldim doktordan.. bugün 5+3 teyim.. vajinal ultrasonla baktı.. fotosunu çekti verdi ama boyunu fln bilmiyorum.. 15 gün sonra gel dedi.. tahlil fln hiçbirşey istemedi. Sadece hamileliğim devam ediyormuş bunu söyledi.
Yaa aynen.benim 2.cocuk ama çevremde bebek isteyen cok arkadasim var.onlara nasil soylesem onu da bilmiyorum.hele bi keseyi görüp, kalp atislarini duyayim da
teşekkürler canım.. anlamadığım sey neden ölçü falan vermedi doktor ve 15 gün sonraya cağırdı? suan 5+3.
teşekkürler canım cevabın için.. o da oyuzden istemedi demekki.. bide benim doktorumun sonradan düşük falan olur diye de beni havaya sokmak istemiyor gibi hali var. 3 ayı b geçsin falan dedi bir ara :)Hayirli olsun canim testi kalp atisini gordukten sonra istiyorlar genelde
ne bileyim burdaki mesajlardan öyle okudum :) benden küçük arkadaşlara ölçü verilmiştiCanım ne ölçüsü versinki? Bebek (embryo) daha kesenin içinde bile değildir. Ben de gittim kese var sağlıklı görünüyor dedi. idrar ve kan tahlili aldı, yolladı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?