- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #3.281
öncelikle hayırlı olsun ne güzel mutluluklar bunlarbende c.tesi doktora gittiğimde 5 haftalıktı kalp atışı için 2 hafta sonra gel demişti garanti olsun diye heralde
Canim adet döndün kaç gundu
Kızlar geç döllenme nasıl oluyor
evham yapma canım lütfen sen kendine ve bebeğini en iyi şekilde bakıyorsundur.evet ya insanlardan nefret etmeye başladım ne olsa olumsuz bir yorum kendileri iyi ki doğurmuşinternetten baktığım kadarıyla yüksek ateş olmazsa sorun olmuyormuş ama işte o kadarda dikkat ediyorum vicdanım sızlıyor.
enemm yerim ben onu
Benim doktorum vajinal bakmadı
Neyse bu hafta ben de görürüm inşallah
inşallah öyledirevham yapma canım lütfen sen kendine ve bebeğini en iyi şekilde bakıyorsundur.
inşallah ya yiyorum canım portakal sıkıp içiyorumBol meyve ye. Ben öyle atlatmıştım gribi. Korkma ya Allah büyüktür. Hayırlı , sağlıklı bebekler versin inşallah.
Cok tesekkurler cnm. 5 haftalik dedi boyutuna göre. Haftaya içi de bi gün gel dedi. Ama ben çalışıyorum her dk izin alamam sanırım c.tesi gitcez inşallah duyarız kalp atisini
Gunaydın cici annişler ve melek bebişleri
8.hafta itibariyle bulantılarım başladı
tesekkurler.. bagirsak hareketleri ilk 3 ayda pek istemeyiz diolar hamilelerdede..ne asiri kabiz ne ishal.. ondan insan hemn kurtulmk istio :)bende bir hafta aynı şekildeydim bol su içmeye başladım işyerinde 3-4 tane 0,50 lik pet bitiriyorum evdede büyük bardaklarla içiyorum sizde aynı şekilde yapın birazda katı bişeyler yiyin geçmiş olsun :)
ya kızlar aklıma bişey takıldı gebelik esnasında ilişkiye girdiğimizde korunmamız gerekiyor mu artık???
peki kaç aya kadar düşünmüyosun ilişki yaşamamayı sonuçta 9 ay devam edecekherkesin kendi tercihi ama ben bu kadar yeniyken doğru bulmuyorum ilişki olayını eşlerimizinde saygı duyması gerekir
9 ayın sonuna kadar yaşanıcak diye bir kuralda yok ben sadece düşüncemi paylaştım herkesin içine nasıl siniyorsa sonuçtapeki kaç aya kadar düşünmüyosun ilişki yaşamamayı sonuçta 9 ay devam edecek
Bunu bizim dr'umuz bize anlattı. İlişki konusunda hiç bir yasağımız yok dedi. Ancak gebeliklerde düşük oranı genelde ilk 12 hafta içinde olur. Kadınlar ister istemez düşük olayının ilişkiden dolayı olduğunu düşünüp kendini suçalayabilir dedi. Bu tip bir psikolojiyi yaşamamak adına genelde ilişki önerilmez dedi. Ama kesinlikle sakıncası olduğundan değil dedi.ya kızlar aklıma bişey takıldı gebelik esnasında ilişkiye girdiğimizde korunmamız gerekiyor mu artık???
teşekkürler bilgilendirdiğin için 12 hafta sonrasında daha rahat olunabilir yani, öncesindede ilişki yaşarsak illa korunmamıza gerek yokBunu bizim dr'umuz bize anlattı. İlişki konusunda hiç bir yasağımız yok dedi. Ancak gebeliklerde düşük oranı genelde ilk 12 hafta içinde olur. Kadınlar ister istemez düşük olayının ilişkiden dolayı olduğunu düşünüp kendini suçalayabilir dedi. Bu tip bir psikolojiyi yaşamamak adına genelde ilişki önerilmez dedi. Ama kesinlikle sakıncası olduğundan değil dedi.
Sadece ekstra bir durum yaşıyorsanız düşük tehlikesi veya başka bir sıkıntınız varsa direk yasaklanır onun dışında serbesttir diye anlattı bize.
Korunmaya gerek yok zaten. Ama mesela bende inanılmaz bulantılar var. Zaten bırak ilişkiyi falan gözümü zor açıyorum. O nedenle otomatikman bizde durumlar iptalteşekkürler bilgilendirdiğin için 12 hafta sonrasında daha rahat olunabilir yani, öncesindede ilişki yaşarsak illa korunmamıza gerek yok
Cok erken degilmi bnce 3 vea 4 aydn sonra bn oyle dusunuyorumçatlakları önlemek için bişeyler kullanmaya başladınız mı kızlarrr.
günaydın bayanlar..
yaa sizlere bir sorum var ben daha 6+2 yim..
normalde de gögsüm büyüktü daha simdiden büyüdü ve kasınıyo sanırım catlaklar olusacak dün gece fark ettim çok az oluşmus bile çok üzüldüm smdiden bole olursa napcam ben bebe yağı aldım sürüyorum simdiden ama çatlıcak gibi yaa napcam bensizlerde durumlar nasıl
MsaAllah bebginiz resmen ben burdayim diyor hayirli gebelikler diliyorum.Merhaba hanımlar sanırım bende kasım annesi olacağım sat 16 şubat doğum 23 kasım çıkıyo netteki hesaplamada Eki Görüntüle 1457870
Gunaydin annisler ya bana birsey soyleyin.. cok cok afedersiniz ama ishal cikiorum .. :/ ne yapabilirim sizce karnimda biraz agrio..
hadi gozun aydin darisi basima insaALLAHGeç döllenme olmuş. 5 haftaligiz. Haftaya gel kalp atışını bakalım dedi
gözünüz aydın tam 5 haftamı çıktınız :)
Kızlar ben sürekli grip oluyorum ya ne yapıcamkorkutuyorlar böyle giderse sağlıklı bir hamileli k olmaz diye
dinlemeyin nolur su cok bilmis insanlari, korkutmaktan baska bi isye yramiyorlar.evet ya insanlardan nefret etmeye başladım ne olsa olumsuz bir yorum kendileri iyi ki doğurmuşinternetten baktığım kadarıyla yüksek ateş olmazsa sorun olmuyormuş ama işte o kadarda dikkat ediyorum vicdanım sızlıyor.
herkesin kendi tercihi ama ben bu kadar yeniyken doğru bulmuyorum ilişki olayını eşlerimizinde saygı duyması gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?