2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
öncelikle hayırlı olsun ne güzel mutluluklar bunlar bende c.tesi doktora gittiğimde 5 haftalıktı kalp atışı için 2 hafta sonra gel demişti garanti olsun diye heralde

Cok sukur cnm. Allah hepimizin bu mutluluklarini tamamına erdirsin inşallah. Bilmem bana da haftaya dedi aslında seninki tam garanti olur. Artık nasıl yaparsak bende ne zman gidersem bilmiyorum

evham yapma canım lütfen sen kendine ve bebeğini en iyi şekilde bakıyorsundur.

evham yapma canım lütfen sen kendine ve bebeğini en iyi şekilde bakıyorsundur.
inşallah öyledir
Bol meyve ye. Ben öyle atlatmıştım gribi. Korkma ya Allah büyüktür. Hayırlı , sağlıklı bebekler versin inşallah.
inşallah ya yiyorum canım portakal sıkıp içiyorum

Cok tesekkurler cnm. 5 haftalik dedi boyutuna göre. Haftaya içi de bi gün gel dedi. Ama ben çalışıyorum her dk izin alamam sanırım c.tesi gitcez inşallah duyarız kalp atisini

inşallah :)

Gunaydın cici annişler ve melek bebişleri
8.hafta itibariyle bulantılarım başladı

günaydın gözün aydınmı desem ne desem

bende bir hafta aynı şekildeydim bol su içmeye başladım işyerinde 3-4 tane 0,50 lik pet bitiriyorum evdede büyük bardaklarla içiyorum sizde aynı şekilde yapın birazda katı bişeyler yiyin geçmiş olsun :)
tesekkurler.. bagirsak hareketleri ilk 3 ayda pek istemeyiz diolar hamilelerdede..ne asiri kabiz ne ishal.. ondan insan hemn kurtulmk istio :)

ya kızlar aklıma bişey takıldı gebelik esnasında ilişkiye girdiğimizde korunmamız gerekiyor mu artık???

ya kızlar aklıma bişey takıldı gebelik esnasında ilişkiye girdiğimizde korunmamız gerekiyor mu artık???
Bunu bizim dr'umuz bize anlattı. İlişki konusunda hiç bir yasağımız yok dedi. Ancak gebeliklerde düşük oranı genelde ilk 12 hafta içinde olur. Kadınlar ister istemez düşük olayının ilişkiden dolayı olduğunu düşünüp kendini suçalayabilir dedi. Bu tip bir psikolojiyi yaşamamak adına genelde ilişki önerilmez dedi. Ama kesinlikle sakıncası olduğundan değil dedi.
Sadece ekstra bir durum yaşıyorsanız düşük tehlikesi veya başka bir sıkıntınız varsa direk yasaklanır onun dışında serbesttir diye anlattı bize.

teşekkürler bilgilendirdiğin için 12 hafta sonrasında daha rahat olunabilir yani, öncesindede ilişki yaşarsak illa korunmamıza gerek yok

Selam kızlar kaç gündür çok yoğundum ara ara baktım ama yazamadımminnoşumuzu gördük haftasonu kalp atışı varmış Allaha sükür ama biz göremedik tabi doktor sesini ölcemez daha makine dedi sata göre biraz daha kücük sanki 1.08 mm sanırım kağıtta öyle yazıyor bakalım 3 hafta sonra randevum var nasıl geçicek zaman bilmiyorum

teşekkürler bilgilendirdiğin için 12 hafta sonrasında daha rahat olunabilir yani, öncesindede ilişki yaşarsak illa korunmamıza gerek yok
Korunmaya gerek yok zaten. Ama mesela bende inanılmaz bulantılar var. Zaten bırak ilişkiyi falan gözümü zor açıyorum. O nedenle otomatikman bizde durumlar iptal

benimde gogsum cok hassaslasti ama buyuyup catlama olmadi beb yagini sur hergun faydasi olacaktir.

Merhaba hanımlar sanırım bende kasım annesi olacağım sat 16 şubat doğum 23 kasım çıkıyo netteki hesaplamada Eki Görüntüle 1457870
MsaAllah bebginiz resmen ben burdayim diyor hayirli gebelikler diliyorum.

Gunaydin annisler ya bana birsey soyleyin.. cok cok afedersiniz ama ishal cikiorum .. :/ ne yapabilirim sizce karnimda biraz agrio..

yagli yemekler ve aci yeme canim ben bikere o hatayi yaptim karin agrisindan surundum resmen, patates haslamasi muz ye.
Geç döllenme olmuş. 5 haftaligiz. Haftaya gel kalp atışını bakalım dedi
hadi gozun aydin darisi basima insaALLAH

gözünüz aydın tam 5 haftamı çıktınız :)

Kızlar ben sürekli grip oluyorum ya ne yapıcam korkutuyorlar böyle giderse sağlıklı bir hamileli k olmaz diye

dinlemeyin nolur su cok bilmis insanlari, korkutmaktan baska bi isye yramiyorlar.
Bende oglumda yeni dogum yaptim gogus uclarim kucuk diye oglum ememedi 3. ayinda sutum kesildi , basladilar cok bilmisler konusmaya niye sut vermeyi kestin sutunmu bitti versen iyi olurdu gibi seyler soylediler once anlattim iste gogus ucum kucuk diye baktim hala ayni seyi soyluyorlar dedim sutum boldu bilerek kestim bøn bøn suratima bakiyorlardi sonra bu totak tum cok bilmislere gelsin
herkesin kendi tercihi ama ben bu kadar yeniyken doğru bulmuyorum ilişki olayını eşlerimizinde saygı duyması gerekir

Benim herifim korkuyor resmen daha once dusuk tecrubelerim var, bunda bekliyelim diyor zaten benim mide bulantilarim dun tam anlamiyla basladi cikardim dun sabah bundan sonra iliski dusunecek halim olmicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…