- 27 Ocak 2015
- 299
- 298
- 53
- 40
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #3.301
Saol canim ya dun aksam karin agrisi burdu resmen sabhta ishl muz yedim eve gecincede patates hasliyim.. gercekten kotu tuaf bi agri istahida kesio..benimde gogsum cok hassaslasti ama buyuyup catlama olmadi beb yagini sur hergun faydasi olacaktir.
MsaAllah bebginiz resmen ben burdayim diyor hayirli gebelikler diliyorum.
yagli yemekler ve aci yeme canim ben bikere o hatayi yaptim karin agrisindan surundum resmen, patates haslamasi muz ye.
hadi gozun aydin darisi basima insaALLAH
dinlemeyin nolur su cok bilmis insanlari, korkutmaktan baska bi isye yramiyorlar.
Bende oglumda yeni dogum yaptim gogus uclarim kucuk diye oglum ememedi 3. ayinda sutum kesildi , basladilar cok bilmisler konusmaya niye sut vermeyi kestin sutunmu bitti versen iyi olurdu gibi seyler soylediler once anlattim iste gogus ucum kucuk diye baktim hala ayni seyi soyluyorlar dedim sutum boldu bilerek kestim bøn bøn suratima bakiyorlardi sonrabu totak tum cok bilmislere gelsin
Benim herifim korkuyor resmen daha once dusuk tecrubelerim var, bunda bekliyelim diyor zaten benim mide bulantilarim dun tam anlamiyla basladi cikardim dun sabah bundan sonra iliski dusunecek halim olmicak
erken diye dusunmustum ama ablam simdiden sur dio.. ilk bebe yagi sonra badem yagimi sursek napsakçatlakları önlemek için bişeyler kullanmaya başladınız mı kızlarrr.
benimde gogsum cok hassaslasti ama buyuyup catlama olmadi beb yagini sur hergun faydasi olacaktir.
MsaAllah bebginiz resmen ben burdayim diyor hayirli gebelikler diliyorum.
yagli yemekler ve aci yeme canim ben bikere o hatayi yaptim karin agrisindan surundum resmen, patates haslamasi muz ye.
hadi gozun aydin darisi basima insaALLAH
dinlemeyin nolur su cok bilmis insanlari, korkutmaktan baska bi isye yramiyorlar.
Bende oglumda yeni dogum yaptim gogus uclarim kucuk diye oglum ememedi 3. ayinda sutum kesildi , basladilar cok bilmisler konusmaya niye sut vermeyi kestin sutunmu bitti versen iyi olurdu gibi seyler soylediler once anlattim iste gogus ucum kucuk diye baktim hala ayni seyi soyluyorlar dedim sutum boldu bilerek kestim bøn bøn suratima bakiyorlardi sonrabu totak tum cok bilmislere gelsin
Benim herifim korkuyor resmen daha once dusuk tecrubelerim var, bunda bekliyelim diyor zaten benim mide bulantilarim dun tam anlamiyla basladi cikardim dun sabah bundan sonra iliski dusunecek halim olmicak
erken değil diyorlar şimdiden farkındaysan gögüslerimiz fln acıyor hep büyümeye basladı . vucudu hazırlamak gerekiyormuşşCok erken degilmi bnce 3 vea 4 aydn sonra bn oyle dusunuyorum
Olan olmuş zaten neden korunacaksın bundan sonraya kızlar aklıma bişey takıldı gebelik esnasında ilişkiye girdiğimizde korunmamız gerekiyor mu artık???
Azalsin ona da raziyim 24 saat mide bulantisi cok zor
Hergün moralim düzgün bir şekilde bugün kanama olmuyacak diye uyaniyorum, ama malesef oluyor. Resmen hafif bi adet dongusune benzer birsey geçiriyorum benBöyle olunca insan, bebek, annelik vs. hiçbirseye odaklanamıyor. 6 gundur devam ediyor resmen. Lütfen artik dursun.
Seninle terminlerimiz aynı ;Dmerhaba kasım anneleri belirtileriniz neler bakalım
Ben pompayi denedim göğüs ucumyn kenarı kanadı pompada fayda etmeyince sutum kesilmişti busefer göğüs ucu büyütmek için ayrı bi pompa varmış onu alacam. Doğum sonrasında kimse gelsin istemiyorum yanıma herkes ayrı bişi diyecek yine :/canım benim oğlum da beni hiç emmedi..5.5 ay uğraştım artık dişlemeye başlayınca bıraktım ama 14 aya sağarak verdim..her gören ayy niye emzirmiyosun hemen biberonu verme bi dene dedi..
en son bi gün tepem attı toplulukta göğüslerim sarkmasın diye emzirmiyorum..çektim memeyi ağzından soktum biberonu dedim..
he sustular mı yoo.ağzı olan konusuyo..
Kese etrafinda kan gorunmedi. İki doktora birden gittim üstelik. Progestan, hafta bir prolutan iğne ve bol dinlenme dediler. Herşey güzel giderken 6 gundur bu kanama morallerimi cok bozdu. Geçer diye bekliyorum ama yok geçmiyorCnm doktor ne diyor konuştun mu. Dikkat et kendine
Kese etrafinda kan gorunmedi. İki doktora birden gittim üstelik. Progestan, hafta bir prolutan iğne ve bol dinlenme dediler. Herşey güzel giderken 6 gundur bu kanama morallerimi cok bozdu. Geçer diye bekliyorum ama yok geçmiyor
iselam güzel anneler
doktorum beta için yarın yine çağırdı , keseyi cuma görürüz dedi ama yarın da görebiliriz gibi geldi bana ,hayırlısı olsun inşAllahhh .... :) :)
İnşallah cnm. Çok sağol, moral oluyor benzer örnekler bana.moralini bozma canım allahın izniyle bişey olmaz inş. benim dayımın kızıda şakır şakır kanaması vardı ama çok şükür bişey olmadı sağ salim doğumunu yaptı şimdi kocaman oldu oğlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?