2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Selsm kizlsr bana drum gogus ve karnina 12 hafta olaba kadarbebek yagi sur daha sor mustelaya gec dedi bnde ole yapiorum hergun dusdan sonra yaglaniorum simdilik

Saol canim ya dun aksam karin agrisi burdu resmen sabhta ishl muz yedim eve gecincede patates hasliyim.. gercekten kotu tuaf bi agri istahida kesio..

canım benim oğlum da beni hiç emmedi..5.5 ay uğraştım artık dişlemeye başlayınca bıraktım ama 14 aya sağarak verdim..her gören ayy niye emzirmiyosun hemen biberonu verme bi dene dedi..

en son bi gün tepem attı toplulukta göğüslerim sarkmasın diye emzirmiyorum..çektim memeyi ağzından soktum biberonu dedim..

he sustular mı yoo.ağzı olan konusuyo..

Reactions: GCA
MESALA KARINDA HAFİF HAFİF KARINCALANMA OLUYOR BENDE BÜYÜYOR UFAKTAN GÖGÜSLERDE KOCAMAN OLDU . BENDE DÜN BAŞLADIM BEBEK YAĞINA DOĞRU YAPIYORMUŞUM DEMEKKİ

Hergün moralim düzgün bir şekilde bugün kanama olmuyacak diye uyaniyorum, ama malesef oluyor. Resmen hafif bi adet dongusune benzer birsey geçiriyorum ben Böyle olunca insan, bebek, annelik vs. hiçbirseye odaklanamıyor. 6 gundur devam ediyor resmen. Lütfen artik dursun.

Cnm doktor ne diyor konuştun mu. Dikkat et kendine

merhaba kasım anneleri belirtileriniz neler bakalım
Seninle terminlerimiz aynı ;D
Dün itibariyle sabah hiçbişey yemediğim halde midemdeki eksi suyu çıkarıyorum

Ben pompayi denedim göğüs ucumyn kenarı kanadı pompada fayda etmeyince sutum kesilmişti busefer göğüs ucu büyütmek için ayrı bi pompa varmış onu alacam. Doğum sonrasında kimse gelsin istemiyorum yanıma herkes ayrı bişi diyecek yine :/

Cnm doktor ne diyor konuştun mu. Dikkat et kendine
Kese etrafinda kan gorunmedi. İki doktora birden gittim üstelik. Progestan, hafta bir prolutan iğne ve bol dinlenme dediler. Herşey güzel giderken 6 gundur bu kanama morallerimi cok bozdu. Geçer diye bekliyorum ama yok geçmiyor

Kese etrafinda kan gorunmedi. İki doktora birden gittim üstelik. Progestan, hafta bir prolutan iğne ve bol dinlenme dediler. Herşey güzel giderken 6 gundur bu kanama morallerimi cok bozdu. Geçer diye bekliyorum ama yok geçmiyor

moralini bozma canım allahın izniyle bişey olmaz inş. benim dayımın kızıda şakır şakır kanaması vardı ama çok şükür bişey olmadı sağ salim doğumunu yaptı şimdi kocaman oldu oğlu.

Selam bebekler !! Cok muhabbet kacırmısım alıntı yapmıım nasılsa herkes okuyor mesajları.
* hanı bız kimsenin yorumuna önem vermicektik !! Abık sabık konusanlara kulak asmiicektik. Haset ınsanlardan, cok biliyorumlardan uzak durun. Dr ne derse odur.
* yağlanın bacılar aslında kımısı banyodn sonra yağlanır, esas hamıle veya değil yapmamız lazım. Bebeyağı dustan sonra. Hydra mıydı hanı mavı şişede evzanede satılır. O da gızeldır.
*meme ucu kremi var lansonh gibi bi ismi var. Emzirmeden once baslayın dıyorlar. Bize daha erken olabilir ama bi bakın isterseniz. Onun da içinde bıtkısel yağlar var sanırım.
* cinsel ilişki bende de sıkıntı cok korkuyorum cunku. Drye gıdene kadar kalp atısını dıyana kdr ve ıcım rahat edene kadar düşünmüyorum. Bıraz zaman alacak sanırım ama yapabileceğim bısey yok anlayıslı karsılamalarını diliyorum.
* hemsıre bır arkadasımla konusuyorum. Hamılelık sıkıntıları kısıden kısıye göre değişken vucudunuz hormona noluyoz oğluuum diye tepkide de verebilir, aaa hcg mi eyvallah diye de :)
*bakınmaya baslayın ıhtıyac listelerine hem kafa dağınıklığı olur :) ne garip şeyler cıkmıs yahu. Şaştım.
Kısmetse hepimiz peş peşe doğuracağız.

selam güzel anneler

doktorum beta için yarın yine çağırdı , keseyi cuma görürüz dedi ama yarın da görebiliriz gibi geldi bana ,hayırlısı olsun inşAllahhh .... :) :)

Alla Allah ımza kısmında bana nıye 6 hafta diyor sata göre ben 5+1 im . Al işte devrem yandı :)

İnşallah cnm. Çok sağol, moral oluyor benzer örnekler bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…