2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Benimde hem göğüsler hem karnım büyüdü resmen
Badem yağını duymuştum bende.

Günaydınnnn hanımlar ? bugünkü bulantı faslını da atlatıp yine işe geldim çok şükür Çatlaklar için şimdiden kullanmak lazımmış bir mustelanın anne & bebek bakım ürünlerini methediyorlar ama fiyatları pahalı

Satimla kesem uyuşmuyor. SATA gore5+3 ultrasona gore 4+5 görünüyor. Betamda düşük sanirim 4333 cikti dun. Bilmiyorum canim kesen küçük dedi doktor çok kaygikiyim.hayirlisi
Geç döllenmedir cnm stres yapma. Benimde sanki 1 hafta geriden gidiyor. 6+5 ken daha karından ultrasonla göremedik bebeği, ama okuduklarima göre 7. veya 8. haftalarda da gorulebiliyormuş. Sata göre 5+2 iken benimde kesem minicikti. Sonra buyuyor hergun 1mm. Moralini bozma istersen bir doktora daha görün.

Gunaydin annisler ya bana birsey soyleyin.. cok cok afedersiniz ama ishal cikiorum .. :/ ne yapabilirim sizce karnimda biraz agrio..

Bende 8. haftadayım , senin 8 hafta kaç günlük canım bebeğin, ben daha bugün 8 oldum ilk zamanlardaki gibi çok uyuklamıyorum ama bazı akşamlar daha çok uyuyorum
Canım ben 7+3 üm. Ben gün boyunca uzanıyorum midemden dolayı. Biran önce 16. Haftayı görmek istiyorum:)

Canım ben 7+3 üm. Ben gün boyunca uzanıyorum midemden dolayı. Biran önce 16. Haftayı görmek istiyorum:)

Kıyamam canım daha hassas yaşıyorsun ev hanımı mısın? Ben çalışıyorum çok şükür sabahları sıkıntılarım oluyor inşallah hayırlısıyla atlatacağız bugünleri de.

Gunaydin annisler ya bana birsey soyleyin.. cok cok afedersiniz ama ishal cikiorum .. :/ ne yapabilirim sizce karnimda biraz agrio..

bende bir hafta aynı şekildeydim bol su içmeye başladım işyerinde 3-4 tane 0,50 lik pet bitiriyorum evdede büyük bardaklarla içiyorum sizde aynı şekilde yapın birazda katı bişeyler yiyin geçmiş olsun :)

Kıyamam canım daha hassas yaşıyorsun ev hanımı mısın? Ben çalışıyorum çok şükür sabahları sıkıntılarım oluyor inşallah hayırlısıyla atlatacağız bugünleri de.
Kpssye harıl harıl çalışırken hamile kalan atanamayan öğretmenlerdenim:) bu sene de atanma hayal oldu. Belkş midem geçerse tekrar başlarım bekliyorum işte kısmet.

normal normal hayırlı olsun :)

Iyi aksamlar guzel anneler nasilsiniz gecmisi okuyamadim ins bebislerde sizlerde iyisinizdir ben surekli yatiyorum midem cok kotu ve sancim oluyo arada giremiyorum sohbete
Allah şifa versin canım bende bulantı filan yok çok şükür
Amin inşallah teşekkür ederiz :)
Kizlar galiba bnde hamileyimmmmm 285 cikti beta hcg ama s.a.t 10 subat bakalimmmm

hayırlı olsun :)

benimde göğsüm aşırı kaşınıyor ya

güünaydınnnn

Merhaba hanımlar sanırım bende kasım annesi olacağım sat 16 şubat doğum 23 kasım çıkıyo netteki hesaplamada Eki Görüntüle 1457870

hoşgeldinnn :)

Benim gibi sürekli yatakta yatan var mi her türlü Ağrı mevcut. Çok ağır bir hamilelik geçiriyorum. Kipirdamak bile sancilarimi arttirmaya yetiyor. inşallah bir kaç aya anlatırız hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…