- 6 Temmuz 2010
- 9.151
- 13.870
- 498
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #3.241
Benimde hem göğüsler hem karnım büyüdü resmengünaydın bayanlar..
yaa sizlere bir sorum var ben daha 6+2 yim..
normalde de gögsüm büyüktü daha simdiden büyüdü ve kasınıyo sanırım catlaklar olusacak dün gece fark ettim çok az oluşmus bile çok üzüldüm smdiden bole olursa napcam ben bebe yağı aldım sürüyorum simdiden ama çatlıcak gibi yaa napcam bensizlerde durumlar nasıl
Geç döllenmedir cnm stres yapma. Benimde sanki 1 hafta geriden gidiyor. 6+5 ken daha karından ultrasonla göremedik bebeği, ama okuduklarima göre 7. veya 8. haftalarda da gorulebiliyormuş. Sata göre 5+2 iken benimde kesem minicikti. Sonra buyuyor hergun 1mm. Moralini bozma istersen bir doktora daha görün.Satimla kesem uyuşmuyor. SATA gore5+3 ultrasona gore 4+5 görünüyor. Betamda düşük sanirim 4333 cikti dun. Bilmiyorum canim kesen küçük dedi doktor çok kaygikiyim.hayirlisi
Ben daha hiç başlamadım nexaman başlamalıyız. Hangi bebe yağını kullanıyorsun?
oyy maşallah hoşgldin canım aramızaaaaaMerhaba hanımlar sanırım bende kasım annesi olacağım sat 16 şubat doğum 23 kasım çıkıyo netteki hesaplamada Eki Görüntüle 1457870
oyy maşallah hoşgldin canım aramızaaaaa
bebişin hayırlı uğurlu olsun[/QUOTE
saolasın cnm allah hepimize hayırlı evlatlar nasip kısmet eder inş. allah hepimizin hamileliğini tamamına erdirir inş.
Canım ben 7+3 üm. Ben gün boyunca uzanıyorum midemden dolayı. Biran önce 16. Haftayı görmek istiyorum:)Bende 8. haftadayım , senin 8 hafta kaç günlük canım bebeğin, ben daha bugün 8 oldumilk zamanlardaki gibi çok uyuklamıyorum ama bazı akşamlar daha çok uyuyorum
Muz ye, bol su iç sıvı kaybın oluyordur. Suyu ihmal etme.Gunaydin annisler ya bana birsey soyleyin.. cok cok afedersiniz ama ishal cikiorum .. :/ ne yapabilirim sizce karnimda biraz agrio..
Saol canimMuz ye, bol su iç sıvı kaybın oluyordur. Suyu ihmal etme.
Canım ben 7+3 üm. Ben gün boyunca uzanıyorum midemden dolayı. Biran önce 16. Haftayı görmek istiyorum:)
Gunaydin annisler ya bana birsey soyleyin.. cok cok afedersiniz ama ishal cikiorum .. :/ ne yapabilirim sizce karnimda biraz agrio..
Kpssye harıl harıl çalışırken hamile kalan atanamayan öğretmenlerdenim:) bu sene de atanma hayal oldu. Belkş midem geçerse tekrar başlarım bekliyorum işte kısmet.Kıyamam canım daha hassas yaşıyorsun ev hanımı mısın? Ben çalışıyorum çok şükür sabahları sıkıntılarım oluyor inşallah hayırlısıyla atlatacağız bugünleri de.
Merhaba kızlar cumartesi günü kanda gebeliğimi öğrenip koşmuştum buraya :) ama heyecandan değerimi sormayı unutmuştum doktora, cumartesi günkü değerim 243'müş. Bugün 500 olmuştur dedi. hafta sonuna 1000 olur, gel keseyi görelim inşallah dediNormal değil mi değerlerim, ayyy çok heyecanlı miniğimi ilk defa göreceğimmm inşallahh
Allah şifa versin canım bende bulantı filan yok çok şükürIyi aksamlar guzel anneler nasilsiniz gecmisi okuyamadim ins bebislerde sizlerde iyisinizdir ben surekli yatiyorum midem cok kotu ve sancim oluyo arada giremiyorum sohbete
Amin inşallah teşekkür ederiz :)Merhaba heyecanlı meraklı tedirgin hassas annişler :) ben 2014 ün kasım annelerindenim.geçen sene bu günlerde gebeliğimi öğrenip hayatımın en şahane duygularını yaşamıştım şimdi 4 aylık bir kız bebişim var.. Allah sizleri de bebeğinize kavuşacağınız güne sağlıkla ulaştırsın.
Kizlar galiba bnde hamileyimmmmm 285 cikti beta hcg ama s.a.t 10 subat bakalimmmm
benimde göğsüm aşırı kaşınıyor yagünaydın bayanlar..
yaa sizlere bir sorum var ben daha 6+2 yim..
normalde de gögsüm büyüktü daha simdiden büyüdü ve kasınıyo sanırım catlaklar olusacak dün gece fark ettim çok az oluşmus bile çok üzüldüm smdiden bole olursa napcam ben bebe yağı aldım sürüyorum simdiden ama çatlıcak gibi yaa napcam bensizlerde durumlar nasıl
Günaydınnnn
Merhaba hanımlar sanırım bende kasım annesi olacağım sat 16 şubat doğum 23 kasım çıkıyo netteki hesaplamada Eki Görüntüle 1457870
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?