2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Aynen ne yiyecem diye dusunuyorum istahsizlik bulanti kusma bendede halsizlik hat safhada. Suan koltuk ve battaniyeye aserdim gercekten kizim saniye uzanmama izin vermiyor

Dualar için çok teşekkür ederim :) bende yeni hamişlere bolbol dua ediyorum, sağlıkla mutlulukla kucaklarına alsınlar diye :)

Son 2 gün beklemek çok zooor çokkk.

Geç döllenme olmuş. 5 haftaligiz. Haftaya gel kalp atışını bakalım dedi

öncelikle hayırlı olsun ne güzel mutluluklar bunlar bende c.tesi doktora gittiğimde 5 haftalıktı kalp atışı için 2 hafta sonra gel demişti garanti olsun diye heralde

gözünüz aydın tam 5 haftamı çıktınız :)

Kızlar ben sürekli grip oluyorum ya ne yapıcam korkutuyorlar böyle giderse sağlıklı bir hamileli k olmaz diye

kimse o korkutanlar kulak asmayın terlememeye dikkat edin insanlarla çok yakın temas kurmayın bir salgın var evet kendinizi en iyi şekilde koruyacağınızdan ben adım kadar eminim..

Kızlar utanarak sorucam ama ben hep sir ağda yaptırırım. Şimdi yine aynen devam etsem sorun olur mu? Sonuçta kasıyorum kendimi canım acıyınca falan bebeğe zararı olur mu?

kimse o korkutanlar kulak asmayın terlememeye dikkat edin insanlarla çok yakın temas kurmayın bir salgın var evet kendinizi en iyi şekilde koruyacağınızdan ben adım kadar eminim..

evet ya insanlardan nefret etmeye başladım ne olsa olumsuz bir yorum kendileri iyi ki doğurmuş internetten baktığım kadarıyla yüksek ateş olmazsa sorun olmuyormuş ama işte o kadarda dikkat ediyorum vicdanım sızlıyor.

Kızlar utanarak sorucam ama ben hep sir ağda yaptırırım. Şimdi yine aynen devam etsem sorun olur mu? Sonuçta kasıyorum kendimi canım acıyınca falan bebeğe zararı olur mu?

ya internette lazer bile yapılabilir son aylara kadar yazıyor ama sizin durumunuzu en iyi doktorunuz bilir ona sorun

Kızlar ben sürekli grip oluyorum ya ne yapıcam korkutuyorlar böyle giderse sağlıklı bir hamileli k olmaz diye
Bol meyve ye. Ben öyle atlatmıştım gribi. Korkma ya Allah büyüktür. Hayırlı , sağlıklı bebekler versin inşallah.

Cok tesekkurler cnm. 5 haftalik dedi boyutuna göre. Haftaya içi de bi gün gel dedi. Ama ben çalışıyorum her dk izin alamam sanırım c.tesi gitcez inşallah duyarız kalp atisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…