- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #3.261
Aynen ne yiyecem diye dusunuyorum istahsizlik bulanti kusma bendede halsizlik hat safhada. Suan koltuk ve battaniyeye aserdim gercekten kizim saniye uzanmama izin vermiyor
Günaydın kızlar. Sabah gittik Drye kesemizi gördük çok şükür. Geç do
Gözün aydın tatlımGeç döllenme olmuş. 5 haftaligiz. Haftaya gel kalp atışını bakalım dedi
Geç döllenme olmuş. 5 haftaligiz. Haftaya gel kalp atışını bakalım dedi
Canim adet döndün kaç gunduGeç döllenme olmuş. 5 haftaligiz. Haftaya gel kalp atışını bakalım dedi
gözünüz aydın tam 5 haftamı çıktınız :)
Kızlar ben sürekli grip oluyorum ya ne yapıcamkorkutuyorlar böyle giderse sağlıklı bir hamileli k olmaz diye
Doğum tarihlerimiz aynıöncelikle hayırlı olsun ne güzel mutluluklar bunlarbende c.tesi doktora gittiğimde 5 haftalıktı kalp atışı için 2 hafta sonra gel demişti garanti olsun diye heralde
Evet :) Keseyi gördünüz mü? Ben cuma günü gittim çok küçükmüş göremedim bu hafta yine gideceğim.aaa evetirtibat halinde olalım
Evet :) Keseyi gördünüz mü? Ben cuma günü gittim çok küçükmüş göremedim bu hafta yine gideceğim.
kimse o korkutanlar kulak asmayın terlememeye dikkat edin insanlarla çok yakın temas kurmayın bir salgın var evet kendinizi en iyi şekilde koruyacağınızdan ben adım kadar eminim..
enemm yerim ben onucumartesi günü vajinal ultrason ile gördük çok şükür çok minikti zaten baksana teyzesi :))
ya internette lazer bile yapılabilir son aylara kadar yazıyor ama sizin durumunuzu en iyi doktorunuz bilir ona sorunKızlar utanarak sorucam ama ben hep sir ağda yaptırırım. Şimdi yine aynen devam etsem sorun olur mu? Sonuçta kasıyorum kendimi canım acıyınca falan bebeğe zararı olur mu?
Bol meyve ye. Ben öyle atlatmıştım gribi. Korkma ya Allah büyüktür. Hayırlı , sağlıklı bebekler versin inşallah.gözünüz aydın tam 5 haftamı çıktınız :)
Kızlar ben sürekli grip oluyorum ya ne yapıcamkorkutuyorlar böyle giderse sağlıklı bir hamileli k olmaz diye
gözünüz aydın tam 5 haftamı çıktınız :)
Gözün aydın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?