2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

bu kadar zorluktn sonra olmasına inanın çok çok sevindim rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin benim abimin eşide ilaçsız adet olamıyor kıbrısta embriyo transferi yaptılar tutmadı bütün umutlarını kesip evlatlık başvurusu yaptılar

2 gun yoktum.anammm nasil sayfalar ilerlemis.ben bu ara usuyorum kizlar.anlamadim.,normalde de usurum ama battaniyenin altinda isiniyorum.persembe doktora gidecegim ins.sabirsizlikla bekliyorum.keseyi gorecek miyiz bakalim

Teşekkür ederim canım ,Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin inşAllah ,benimde sınavım baya çetin geçti ama çok şükür Allahım yüzümüze güldü :) :)

Belki abinler kafalarından bebek düşüncesini artıkların da kendiliğinden olur ,çünkü kafaya çok takmak ta olumsuz sonuç yaratıyor .

Herkesler in hakkında hayırlısı olsun İnşAllah,Rabbim bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarimiza almayı nasip etsin

2 gun yoktum.anammm nasil sayfalar ilerlemis.ben bu ara usuyorum kizlar.anlamadim.,normalde de usurum ama battaniyenin altinda isiniyorum.persembe doktora gidecegim ins.sabirsizlikla bekliyorum.keseyi gorecek miyiz bakalim
İnşAllah görürsün annesi

Kızlarrr çok hastayım ya izin aldım doktora gittim belki kalp atışını duyarım diye ilk öğrendiğimde kendi doktoruma gidememîştim ve 4 gün geç yumurtlama demişti ... Doktorum benden çok sevindi ve kalp atışını duyduk ve normal günündeymiş 6+4 yani her şey yolunda dedi çok şükür. Ateşim içinde parol verdi dikkat et bol su ve meye tüket sütünüde ihmal etme dedi benden bugünlük bu hanımlar darısı başınıza :)

Kese etrafinda kan gorunmedi. İki doktora birden gittim üstelik. Progestan, hafta bir prolutan iğne ve bol dinlenme dediler. Herşey güzel giderken 6 gundur bu kanama morallerimi cok bozdu. Geçer diye bekliyorum ama yok geçmiyor

Alla alla bi daha git bakalım. Allahım korusun sizi. Hemen moral bozma annem bana hamileyken 6 ay sürdü diyo. Ama sen önlemini al

Cok sukur canim cok sevindim senin adına. Dinlen guzelce bol meyve ye. Biraz soğuk duş al düşer ateşin

canım çok sevindi senin adına nasıl bir his pıt pıt sesleri hayırlısıyla bizde duyarız inşallah tekrardan geçmiş olsun doktorun söylediklerini yapar birde dnlenirsen bomba gibi olursun

Geçmiş olsun canım ,hadi bakalım gözün aydın ,bu mutluluğun üstüne artık hastalık falan kalmaz Allahın izni ile ))

Aynen canım yaaa sayfa hızına yetişmek mümkün olmuyor, yanıma yardımcı alacağım KK'yı takip edip bana okusun diye :)
Bende çok ama çok üşüyorum yattıktan bir iki saat sonra ancak ısınıyor vücudum...
Mide bulantılarım had safa da, ayakta uyuyorum...

İnşallah görürsün keseciğini canım yaaa son iki gün...

Çok geçmiş olsun canım... Haftasının normal olmasına da kalp atımlarını duymana da çok sevindim... Darısı benim gibi bekleyen tüm hamişlerin başına... Bende Cumartesi ilk Doktor muayeneme gideceğim Allah izin verirse...
Asıl hamişlik işte o sesi duyunca başlayacak :)))))

Gittim elbette.canim

Canim moralini hic bozma rabbim onu sana bagislayacaksa hicbirsey onune engel olamaz benim ilk gebeligimde kanamalarim vardi yattim hic kalkmadan ama olmadi malesef dusuk oldu kurtaj ikinci gebeligindede kanamalarim oldu yine hic kalkmadim dinlendim rabbim nasip etti aldim yavrumu kucagima benimde adet oluyormus gibi kan akmisti kirmizi nasil aglayip uzulmustum hergun sabah dua ederek uyanirdim ne olur bugun gelmesin kesilsin eger kese etrafinda ne kanama yoksa korkma insallah bisey olmadan alirsin yavrunu benimde kese etrafinda ne kanama yoktu nerden geldigi belli olmayan kanamaydi uzulme stres yapma rabbime sigin yiyecek ekmegi icecek suyu varsa dunyaya gelecektir melegin. Benim simdide kanamam oldu halada kahverengi akinti devam ediyor ara ara rabbim hepimizin evladini korusun bize bagislasin saglikla insallah

Gerçekten çok zor... Çoğu akşamlar oturup zırıl zırıl ağladığımı bilirim ama sebebini düşününce katlanmak çok daha kolay oluyor... Sonuçta çok güzel bir nedeni var...
evet benim biraz azaldı yoksa çalışmak işkence gibi geliyordu. bebeğim için değer birgün bu sıkıntıların hepsi bitecek ve hayırlısıyla kucağımıza alacağız.

Gerçekten çok zor... Çoğu akşamlar oturup zırıl zırıl ağladığımı bilirim ama sebebini düşününce katlanmak çok daha kolay oluyor... Sonuçta çok güzel bir nedeni var...
evet benim biraz azaldı yoksa çalışmak işkence gibi geliyordu. bebeğim için değer birgün bu sıkıntıların hepsi bitecek ve hayırlısıyla kucağımıza alacağız.

Saol canim ya dun aksam karin agrisi burdu resmen sabhta ishl muz yedim eve gecincede patates hasliyim.. gercekten kotu tuaf bi agri istahida kesio..

Dun bende sabah karin agtisiyla uyandim wcye zor yetistim gun boyu cikamadim wcden ishal olmustum karin agrisida oldurdu artik doktora gittim bi serum yedim bide toz verdi ama onu kullanmadim bol bol patates ve muzla bugun duzeldim cok sukur

O agzi olan konusan insanlari doveceksin sen bunu yazinca sinirlendim aklima geldi benimde kzizm emmedi beni ugrastim almadi sagarak verdim bu zamana kadar simdi 10 aylik yeni biraktim sagmayi bana cevredeki insanlari gec doktorlat hemsireler demisti aaa neden vermiyorsun kolayinami geldi emzirmemek vs bende kolaysa hergun 3 saate bi sut sag bakalim hangisi kolay pompayi yika dezenfekte et sutu sag bebegi yedir nekadadar kolay olabilirki bu durum demistim ben emziremedigim icin hergun agladim halada icimde bi ukte kaldi emzirememek insanlar anlamiyor ben emziren anne gorunce nekadar icim burkuluyor o hissi yasayamadim diye bide insalar ustune tuz biber oluyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…