- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.410
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #3.341
Canım benim hicbirzaman ilaçsız adetin olmadı ,yani bir döngü yok. 31 ocakta oldu kimyasal gebeligimin kanaması ,ama yumurta kanamadan 24 gün sonra büyüdü ,o yüzden net bi hesap yok ,dediğin gibi bebeğe göre hareket edecez artık
Teşekkür ederim canım ,Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin inşAllah ,benimde sınavım baya çetin geçti ama çok şükür Allahım yüzümüze güldü :) :)bu kadar zorluktn sonra olmasına inanın çok çok sevindim rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin benim abimin eşide ilaçsız adet olamıyor kıbrısta embriyo transferi yaptılar tutmadı bütün umutlarını kesip evlatlık başvurusu yaptılar
İnşAllah görürsün annesi2 gun yoktum.anammm nasil sayfalar ilerlemis.ben bu ara usuyorum kizlar.anlamadim.,normalde de usurum ama battaniyenin altinda isiniyorum.persembe doktora gidecegim ins.sabirsizlikla bekliyorum.keseyi gorecek miyiz bakalim
Kese etrafinda kan gorunmedi. İki doktora birden gittim üstelik. Progestan, hafta bir prolutan iğne ve bol dinlenme dediler. Herşey güzel giderken 6 gundur bu kanama morallerimi cok bozdu. Geçer diye bekliyorum ama yok geçmiyor
Kızlarrr çok hastayım ya izin aldım doktora gittim belki kalp atışını duyarım diye ilk öğrendiğimde kendi doktoruma gidememîştim ve 4 gün geç yumurtlama demişti ... Doktorum benden çok sevindi ve kalp atışını duyduk ve normal günündeymiş 6+4 yani her şey yolunda dedi çok şükür. Ateşim içinde parol verdi dikkat et bol su ve meye tüket sütünüde ihmal etme dedi benden bugünlük bu hanımlar darısı başınıza :)
canım çok sevindi senin adına nasıl bir his pıt pıt sesleri hayırlısıyla bizde duyarız inşallahKızlarrr çok hastayım ya izin aldım doktora gittim belki kalp atışını duyarım diye ilk öğrendiğimde kendi doktoruma gidememîştim ve 4 gün geç yumurtlama demişti ... Doktorum benden çok sevindi ve kalp atışını duyduk ve normal günündeymiş 6+4 yani her şey yolunda dedi çok şükür. Ateşim içinde parol verdi dikkat et bol su ve meye tüket sütünüde ihmal etme dedi benden bugünlük bu hanımlar darısı başınıza :)
Kızlarrr çok hastayım ya izin aldım doktora gittim belki kalp atışını duyarım diye ilk öğrendiğimde kendi doktoruma gidememîştim ve 4 gün geç yumurtlama demişti ... Doktorum benden çok sevindi ve kalp atışını duyduk ve normal günündeymiş 6+4 yani her şey yolunda dedi çok şükür. Ateşim içinde parol verdi dikkat et bol su ve meye tüket sütünüde ihmal etme dedi benden bugünlük bu hanımlar darısı başınıza :)
2 gun yoktum.anammm nasil sayfalar ilerlemis.ben bu ara usuyorum kizlar.anlamadim.,normalde de usurum ama battaniyenin altinda isiniyorum.persembe doktora gidecegim ins.sabirsizlikla bekliyorum.keseyi gorecek miyiz bakalim
Gittim elbette.canimGeç döllenmedir cnm stres yapma. Benimde sanki 1 hafta geriden gidiyor. 6+5 ken daha karından ultrasonla göremedik bebeği, ama okuduklarima göre 7. veya 8. haftalarda da gorulebiliyormuş. Sata göre 5+2 iken benimde kesem minicikti. Sonra buyuyor hergun 1mm. Moralini bozma istersen bir doktora daha görün.
bende yaptım ama bakalım nolcak kalp atışını duymadık henüz.. gerginimhamilelik takvimi bende yaptım :) daha çok erken ama hayırlısı allah hepimizin hamileliğini tamamına erdirir inş.
Hergün moralim düzgün bir şekilde bugün kanama olmuyacak diye uyaniyorum, ama malesef oluyor. Resmen hafif bi adet dongusune benzer birsey geçiriyorum benBöyle olunca insan, bebek, annelik vs. hiçbirseye odaklanamıyor. 6 gundur devam ediyor resmen. Lütfen artik dursun.
evet benim biraz azaldı yoksa çalışmak işkence gibi geliyordu. bebeğim için değer birgün bu sıkıntıların hepsi bitecek ve hayırlısıyla kucağımıza alacağız.
Gerçekten çok zor... Çoğu akşamlar oturup zırıl zırıl ağladığımı bilirim ama sebebini düşününce katlanmak çok daha kolay oluyor... Sonuçta çok güzel bir nedeni var...
evet benim biraz azaldı yoksa çalışmak işkence gibi geliyordu. bebeğim için değer birgün bu sıkıntıların hepsi bitecek ve hayırlısıyla kucağımıza alacağız.
Gerçekten çok zor... Çoğu akşamlar oturup zırıl zırıl ağladığımı bilirim ama sebebini düşününce katlanmak çok daha kolay oluyor... Sonuçta çok güzel bir nedeni var...
Saol canim ya dun aksam karin agrisi burdu resmen sabhta ishl muz yedim eve gecincede patates hasliyim.. gercekten kotu tuaf bi agri istahida kesio..
canım benim oğlum da beni hiç emmedi..5.5 ay uğraştım artık dişlemeye başlayınca bıraktım ama 14 aya sağarak verdim..her gören ayy niye emzirmiyosun hemen biberonu verme bi dene dedi..
en son bi gün tepem attı toplulukta göğüslerim sarkmasın diye emzirmiyorum..çektim memeyi ağzından soktum biberonu dedim..
he sustular mı yoo.ağzı olan konusuyo..
Aynen cnm sonra yazdim ablamda dio erkn degilmis diye bebek yagimi badem mi pekierken değil diyorlar şimdiden farkındaysan gögüslerimiz fln acıyor hep büyümeye basladı . vucudu hazırlamak gerekiyormuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?