2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Dun bende sabah karin agtisiyla uyandim wcye zor yetistim gun boyu cikamadim wcden ishal olmustum karin agrisida oldurdu artik doktora gittim bi serum yedim bide toz verdi ama onu kullanmadim bol bol patates ve muzla bugun duzeldim cok sukur
Cok gecmis olsun canim boyle bi durumda kendi dr una mi gidiosun

cok sevindim canim darisi duymayanlarinm basina.

Kızlar sizce ben keseyi görmek için ne zaman doktora gitmeLiyim.

biz tam 5 haftalıkken vajinal muayene ile gördük bu hafta sonu karından görmek için gidicem kısmetse asla vajinal baktırmam derseniz bir hafta daha beklemeniz gerekiyor sanırım

Merhabalar kızlaarrr Bende bir kasım annesi bir Akrep annesi olucam inşallahh Rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin..

Hoşgeldinnn amin inşallah canım hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım evlatlarımızı

Canım çok sağol insallah hepimizde sağlıkla sihhatle alıriz bebeklerimizi kucağımıza.

Merhabalar kızlaarrr Bende bir kasım annesi bir Akrep annesi olucam inşallahh Rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin..
Hoşgeldin canım,hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun,Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşAllah

Hayirli olsun canim darisi duymayanlarin basina insallah

Amiinnn İnşallaahhh
Hoşgeldin canım,hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun,Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşAllah
Cümlemizin kucağına almak nasip olsun inşallah

Dualar için çok teşekkür ederim :) bende yeni hamişlere bolbol dua ediyorum, sağlıkla mutlulukla kucaklarına alsınlar diye :)

Son 2 gün beklemek çok zooor çokkk.

Amin sagol canim. Rabbim sanada yasatsin bu mutlulugu insallah az kalmis 2 gun insallah mutlu haberi verirsin

Hanımlar bebişinin kalp atışlarını duyabilen var mı ? Dün doktora gittim 6 haftalık ama kalp atışı yok dedi. Haftaya yine çağırdı ve rahimde iç kanama varmış. Düşük önleyici ilaç progestan verdi. Çok korkuyorum var mı o minik mucizzenin kalp atışlarını duyan

Geçmiş.olsun="mahtuana, post: 40002127, member: 439377"]Canim moralini hic bozma rabbim onu sana bagislayacaksa hicbirsey onune engel olamaz benim ilk gebeligimde kanamalarim vardi yattim hic kalkmadan ama olmadi malesef dusuk oldu kurtaj ikinci gebeligindede kanamalarim oldu yine hic kalkmadim dinlendim rabbim nasip etti aldim yavrumu kucagima benimde adet oluyormus gibi kan akmisti kirmizi nasil aglayip uzulmustum hergun sabah dua ederek uyanirdim ne olur bugun gelmesin kesilsin eger kese etrafinda ne kanama yoksa korkma insallah bisey olmadan alirsin yavrunu benimde kese etrafinda ne kanama yoktu nerden geldigi belli olmayan kanamaydi uzulme stres yapma rabbime sigin yiyecek ekmegi icecek suyu varsa dunyaya gelecektir melegin. Benim simdide kanamam oldu halada kahverengi akinti devam ediyor ara ara rabbim hepimizin evladini korusun bize bagislasin saglikla insallah[/QUOTE]
Gecmis

Korkma canim dua et.. inslh siknti olmaz ilacini kullan dinlen uzan ayaklarini hafif kaldir..bnde 28 e randv aldim kalp ats icin ama dayanamicam 21 ine aldim..dr umda zaten 25 gibi gel demisti

Belki gec dollenmedir canim ben 5 haftaliktim gididgimde kese 3 4 haftalik bise dedi 2 hafta sonra gel dedi normalde 7+1 olmam gerekirken 6+1 olarak cikti kalp atisinida duyduk sukurler olsun. Hemen telaslanma canim strese sokma kendinide bebeginide 1 hafta sonra gorursun insallah

Tatlım geçmiş olsun pıtpıtlar için de gözünaydın :) Eminim sana hastalığını unutturmuştur. Buarada sen de Adanadasın sanırım. Hangi hastane ve doktor seninki? Ben hangi dr la devam edeceğime karar veremedim henüz

Canım ben kalp atışını 6+3 günlük iken duydum benim de rahim içi kanama var iki haftadır istirahatteyim progestan kullanıyorum şimdi iyiyiz.İyi düşünelim mucizelerimiz tutunsun kendini üzme canım Allah'ım izin verirse sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah bebişlerimizi:)

Rahim ici kanama var demissinz ya arkdsm gecmis olsun distan bi akinti bise belirti yapiomu..bnmde kist var dedi dr.. kaybolur dedi bklm ..

Ben de gidecegim bakalim duyacak miyim.sanki 10 gun sonra tekrar gel diyecek gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…