2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Siz yeni misiniz.ben mi dalginliktan dikkat etmedim
Canım aslında 9 martta öğrendim gebeliğimi ama geçen ay kimyasal yaşadığım için yazmak için biraz daha bekledim ,artık yazmanın vakti geldiğini düşününce de yazdım

Hosgeldin o zzamanyanlis anlamazsan kimyasal yasamadan kastin nedir
Kimyasal gebelik. Döllenme tam gerçekleşmediği için bebek kendiliğinden düşüyor.
Benimde ilk gebeliğim kimyasaldı.
Doktorlar biyokimyasal düşük derler.

İyi aksamlar hanimlar 24 saat bana yetmemeye basladi 25. Saati ekliyorum gunume -1 geride basliyorum sonra. Bu aralar halsizlik had safhada ama dinlenmeye firsat bulamiyorum yarin gunum var bugunden temizlikti hazirlikti onlari yaptim yeni girmeye firsatim oldu herkes iyidir insallah gecmisi okuyamadim.

Rahim ici kanama var demissinz ya arkdsm gecmis olsun distan bi akinti bise belirti yapiomu..bnmde kist var dedi dr.. kaybolur dedi bklm ..

Canim ilk gebeligimde 2 hafta once kontrole gittigim doktora gebe oldugumu soylemek icin 2 hafta sonra gittiginde aa evet gebesin ama kist olusmus dedi. Nasil olur iki haftada mi olusmus dedim evet cevabini verdi. Sonra kendi dogum doktorumu bulunca kist ne durumda dedim canim o gebelik kisti o olmazsa hamilelik olmaz dedi. Her doktor bunu bu sekilde aciklama geregi duymuyor maalesef. Sonrasinda iyiki digerini degistirmisim dedim.

Dr um cok arastirdim iyi bi dr ama bilmemki saol canim zaten ustunde durmadi kaybolup gidecktr dedi ama hamilelik kisti fln demedigi icib azcik takildim ablamda ebe oda hic onemsemedi erir dedi zaten bi arknda varmis oda 2 ayde eridi benim dedi saol canim

Canim basit bir kistmis erir dedi zaten onemsedi.. polip sanmam cok sukur tedavi fln oldum bn o zamn bile hic birseyim yoktu herseyime bakildi adetlerim fln maslh saat gibi duzenlidir zaten hep ole kanamm fln olmadi..

Canim jinekoloji.netten alintiladim. Normal bisey yani icini ferah tut

Gebelikte en sık görülen yumurtalık kistleri

Erken gebelik döneminde en sık görülen ve "yumurtalık kisti" sanılan yapı sarı cisim adı verilen normal gebelik yapısıdır.

Canim basit bir kistmis erir dedi zaten onemsedi.. polip sanmam cok sukur tedavi fln oldum bn o zamn bile hic birseyim yoktu herseyime bakildi adetlerim fln maslh saat gibi duzenlidir zaten hep ole kanamm fln olmadi..

Ben cok korkmus ve uzulmustum hem yasim kucuk bu nasil benim basima geldi falan olmustum sonra ogrenince ferahladim o yuzden sanada yazma geregi duydum:)

merhaba kızlar...
bende hasta oldum sabahtan beri fenayım o kadarda dikkat ediyordum çok moralim bozuldu

Kızlar hiç kahverengi akıntısı olan oldu mu bende Bugün 2 damla oldu yarın doktora gidicem

Hosgeldin o zzamanyanlis anlamazsan kimyasal yasamadan kastin nedir
Hosbuldum canım

Kimyasal gebelik; döllenmenin olduğu ,gebeliğin beta hcgye yansıyıp çoğunda kese oluşumunu görmeden sona eren gebelik türüdür .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…