- 20 Şubat 2012
- 5.696
- 1.501
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #3.381
Canım aslında 9 martta öğrendim gebeliğimi ama geçen ay kimyasal yaşadığım için yazmak için biraz daha bekledim ,artık yazmanın vakti geldiğini düşününce de yazdımSiz yeni misiniz.ben mi dalginliktan dikkat etmedim
Beklenen adet tarihini hatirliyormusun? gunun gectimiki hamilelikten supheleniyorsun. ne kendine kiz nede bebegine oda senin ikinci mucizen olacak. usenme kalk hemen en yakin saglik ocagina git tahlillerini yaptir. Bizede haber vermeyi unutma.
RAbbim kolaylik verir insaALLAH[/QUOTE
merhaba, teşekkür ederim :) bugun gittim doktora kan testim 11.980 geldi kesede 5 haftalık görünüyor şimdilik bebek göremedim haftaya gel dedi.Rabbim hayırlısını versin inşaallah.
Canim oncelikle hayirli olsun merak etme kesenden kac haftalik oldugu ortaya cikar. Evet bebegin daha cok kucuk ama kendine niye dert ediyosun birde guzel tarafindan bak arkadas gibi buyuyecekler ve ikisini bir arada buyutup rahatlamis olacaksin. Lutfen kendine sıkıntı yaparak icindeki melegide strese sokma.
haklısın iyi tarafından bakmakta yarar. boşa üzülmenin alemi yok ikiz olsaydı üzülmeyecektim şimdi ikiz gb olacaklar
merhaba arkadaslar. bugun 3. doktora gttim. sonucum az artti. dusuk ciksaydi kimyasal gebelik,az artarsa dis gebelikmis. malesef buyuk ihtimal dis gebelik yasiyorum.Cuma gunu kan alinacak.Sonuc yine az artarsa gebelik kemoterapi ilaciyla 24 saat hastane muşadesiyle sonlandirilacak. eger tuplerden temizlenmezse de ameliyat olup tuplerimi temizleyecekler. Lutfen dua edin benim icin..buarada mucize olup 2 kati da artabilirmis. ama doktor bunun da sonu husran olabiliyor yine de umitlenme dedi.Buarada ben dogum kontrol hapi kullanirken kazayla hamile kaldim..hepinize saglikli gebelikler diliyorum,sevgiler
hayırlısı olsun. benimde doğumkontrol hapı kullanırken ve düzenli adet olurken 5 haftalık hamileymişim.
gerçekten istediğimiz kadar korunalım Rabbim ol dediğinde engel yok. eğer şimdi kısmet değilse istediğimiz kadar bebişimiz için herşeyi yapalım yaşamayacaksa elimizden bişey gelmiyor. rabbim isteyen herkese versin insaallah hayırlı evlatlar
Hosgeldin o zzamanyanlis anlamazsan kimyasal yasamadan kastin nedirCanım aslında 9 martta öğrendim gebeliğimi ama geçen ay kimyasal yaşadığım için yazmak için biraz daha bekledim ,artık yazmanın vakti geldiğini düşününce de yazdım
Kimyasal gebelik. Döllenme tam gerçekleşmediği için bebek kendiliğinden düşüyor.Hosgeldin o zzamanyanlis anlamazsan kimyasal yasamadan kastin nedir
Rahim ici kanama var demissinz ya arkdsm gecmis olsun distan bi akinti bise belirti yapiomu..bnmde kist var dedi dr.. kaybolur dedi bklm ..
Dr um cok arastirdim iyi bi dr ama bilmemki saol canim zaten ustunde durmadi kaybolup gidecktr dedi ama hamilelik kisti fln demedigi icib azcik takildim ablamda ebe oda hic onemsemedi erir dedi zaten bi arknda varmis oda 2 ayde eridi benim dedi saol canimCanim ilk gebeligimde 2 hafta once kontrole gittigim doktora gebe oldugumu soylemek icin 2 hafta sonra gittiginde aa evet gebesin ama kist olusmus dedi. Nasil olur iki haftada mi olusmus dedim evet cevabini verdi. Sonra kendi dogum doktorumu bulunca kist ne durumda dedim canim o gebelik kisti o olmazsa hamilelik olmaz dedi. Her doktor bunu bu sekilde aciklama geregi duymuyor maalesef. Sonrasinda iyiki digerini degistirmisim dedim.
Dr um cok arastirdim iyi bi dr ama bilmemki saol canim zaten ustunde durmadi kaybolup gidecktr dedi ama hamilelik kisti fln demedigi icib azcik takildim ablamda ebe oda hic onemsemedi erir dedi zaten bi arknda varmis oda 2 ayde eridi benim dedi saol canim
Canim basit bir kistmis erir dedi zaten onemsedi.. polip sanmam cok sukur tedavi fln oldum bn o zamn bile hic birseyim yoktu herseyime bakildi adetlerim fln maslh saat gibi duzenlidir zaten hep ole kanamm fln olmadi..
Gittinmi.canim.doktora.hic.sesin.cikmiyorSiz yeni misiniz.ben mi dalginliktan dikkat etmedim
Genelde.oluyor.canimKızlar gaz sancısı kasık ağrısı ya da adet sancısı gibi sancı çeken var mi
Bende çok fazla oluyor ya çok korkuyorum hayırlısıyla bir keseyi görebilseydim.Genelde.oluyor.canim
Kızlar gaz sancısı kasık ağrısı ya da adet sancısı gibi sancı çeken var mi
Gecmisolsunmerhaba kızlar...
bende hasta oldum sabahtan beri fenayımo kadarda dikkat ediyordum çok moralim bozuldu
Gecmisolsun
Hosbuldum canımHosgeldin o zzamanyanlis anlamazsan kimyasal yasamadan kastin nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?