2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar banada cevap verseniz sevinirim ilk gebeliğim bişey bilmiyrm kahverengi akıntısı olan oldu mu hiç

Cok tatlisin canin saol :) tesekkurler..

Kızlar banada cevap verseniz sevinirim ilk gebeliğim bişey bilmiyrm kahverengi akıntısı olan oldu mu hiç
Canim acik kahverengi, koyu kahverengi, hatta kırmıziya dönük her türlüsünü yaşiyorum ben. Hatta hafif sekilde adet sancısida yaşiyorum. 2 ser gun arayla 3 kez iki farkli doktora gittim. Kese etrafinda kanama yok bir sikinti gorunmuyor dediler. Ama embriyo gorunup kalp duyana kadar her sekilde risk var. Progestan kullaniyorum vede iğne verdi haftada bir kez. Gerisi artik bebike kalmiş. Sende ihmal etme git cnm. Kahverengiysede cok panik yapma. Genelde cogu gebelikte herhangi bir donemde oluyormuş.

Yarın gidicem ama bebeğin kalp atışını duyana kadar risk var ne stresli bi durummuş ya hamile olmak, hamile kalmakla bitmiyomuş olay

Yarın gidicem ama bebeğin kalp atışını duyana kadar risk var ne stresli bi durummuş ya hamile olmak, hamile kalmakla bitmiyomuş olay

Yok canim bitmiyor hamile kalabilmek ayri stres hamilelik donemi ayri dogumdan sonra bebisle gecen her yil ayri stres. Ben hayatimi iki bolume ayirdim kizimdan once kizimdan sonra diye:) oncesi rahatlik sonrasi tetiktelik ve stres:)

Mrb arkadaşlar bnde 6haftalık hamileyim az önce peçeeteye kahwerenqi leke oldu ayrıca kasık aqrımda war bilqisi olan war m ? Yardmcı olurmsunuz lütfen

Merhaba arkadaşlar,
Geçtiğimiz yıllarda Kasım 2012 anne adayıyken yaklaşık 1 ay erken doğum ile Ekim 2012 annesi olmuştum ve şimdi yine Kasım 2015 anne adayıyım :) Çok mutluyum, oğlum 2.5 yaşına girecek ve bir kardeşi olacak, ona yavaş yavaş kardeş sevgisi aşılamaya bile başladık..
Beni de listeye eklerseniz sevinirim.. Artık buradayım, takipteyim, sizlerleyim..
Bilgilerimizi yine birlikte paylaşarak güzel günler geçireceğimize eminim..
Herkese sevgiler..

Kizlar benim arada gelen kahverengi lekelerim bugun acik kirmizi oldu korkmaya basliyorum.işe de gidecegim iyice stress oldum doktor cok olmazsa sorun deyil dedi ama yinede ... Ustelik 8 tupluk kan tahlillerimden birinde triod cikmis ilac yazdi doktor hemen .dua edin lutfen benim icin

Gaz sancısı ve kasık ağrılarında yalnız degilmisim. Gece en az 5 kere kalktığı m zaman bugün iyiyim diyorum. Uykum var sancılar birakmiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun kıZ lar. Şimdi daha Iyi anlıyorum Neden "Cennetin annelerin ayakları altında olduğunu".

Rabbim yardimcin olsun canım benim. Dua etmekten elden birsey gelmiyor. Dikkat etmeye çalış. Eğer lekelenme lerde artış olursa mutlaka doktoruna ulaşmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…