- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #3.401
HimmmKimyasal gebelik. Döllenme tam gerçekleşmediği için bebek kendiliğinden düşüyor.
Benimde ilk gebeliğim kimyasaldı.
Doktorlar biyokimyasal düşük derler.
Tatlimmmm persembe ins.haber ederim.ya bu ara baya yogunum.bakamadim.sen nasilsinGittinmi.canim.doktora.hic.sesin.cikmiyor
Var.kasiklarda. bir de kabizlikKızlar gaz sancısı kasık ağrısı ya da adet sancısı gibi sancı çeken var mi
Saglikla gelsin bebisler ins.Hosbuldum canım
Kimyasal gebelik; döllenmenin olduğu ,gebeliğin beta hcgye yansıyıp çoğunda kese oluşumunu görmeden sona eren gebelik türüdür .
İnşAllah canım İnşAllah ,hepimizin bebişleri sağ salim kucaklarimizi doldursun İnşAllahSaglikla gelsin bebisler ins.
Cok tatlisin canin saol :) tesekkurler..Canim jinekoloji.netten alintiladim. Normal bisey yani icini ferah tut
Gebelikte en sık görülen yumurtalık kistleri
Erken gebelik döneminde en sık görülen ve "yumurtalık kisti" sanılan yapı sarı cisim adı verilen normal gebelik yapısıdır.
Canim acik kahverengi, koyu kahverengi, hatta kırmıziya dönük her türlüsünü yaşiyorum ben. Hatta hafif sekilde adet sancısida yaşiyorum. 2 ser gun arayla 3 kez iki farkli doktora gittim. Kese etrafinda kanama yok bir sikinti gorunmuyor dediler. Ama embriyo gorunup kalp duyana kadar her sekilde risk var. Progestan kullaniyorum vede iğne verdi haftada bir kez. Gerisi artik bebike kalmiş. Sende ihmal etme git cnm. Kahverengiysede cok panik yapma. Genelde cogu gebelikte herhangi bir donemde oluyormuş.Kızlar banada cevap verseniz sevinirim ilk gebeliğim bişey bilmiyrm kahverengi akıntısı olan oldu mu hiç
Saol yinede iyi yaptin bizde baya ugrastik asilamalrda tutmadigi icin ..birsey duyup icim curumeye cok musait :)Ben cok korkmus ve uzulmustum hem yasim kucuk bu nasil benim basima geldi falan olmustumsonra ogrenince ferahladim o yuzden sanada yazma geregi duydum:)
Yarın gidicem ama bebeğin kalp atışını duyana kadar risk var ne stresli bi durummuş ya hamile olmak, hamile kalmakla bitmiyomuş olayCanim acik kahverengi, koyu kahverengi, hatta kırmıziya dönük her türlüsünü yaşiyorum ben. Hatta hafif sekilde adet sancısida yaşiyorum. 2 ser gun arayla 3 kez iki farkli doktora gittim. Kese etrafinda kanama yok bir sikinti gorunmuyor dediler. Ama embriyo gorunup kalp duyana kadar her sekilde risk var. Progestan kullaniyorum vede iğne verdi haftada bir kez. Gerisi artik bebike kalmiş. Sende ihmal etme git cnm. Kahverengiysede cok panik yapma. Genelde cogu gebelikte herhangi bir donemde oluyormuş.
Bu aksam gaz sancisindan oluyorum sandim agladim..kivrandim karnm zaten 4-5 aylik ..kasik agrisida hala ara ara oluo .Kızlar gaz sancısı kasık ağrısı ya da adet sancısı gibi sancı çeken var mi
Yarın gidicem ama bebeğin kalp atışını duyana kadar risk var ne stresli bi durummuş ya hamile olmak, hamile kalmakla bitmiyomuş olay
Ben varım canım, özellikle akşamları karnım gurul gurul. Bir de kabız olmaya başladım yaaaKızlar gaz sancısı kasık ağrısı ya da adet sancısı gibi sancı çeken var mi
Rabbim yardimcin olsun canım benim. Dua etmekten elden birsey gelmiyor. Dikkat etmeye çalış. Eğer lekelenme lerde artış olursa mutlaka doktoruna ulaşmaya çalış.Kizlar benim arada gelen kahverengi lekelerim bugun acik kirmizi oldukorkmaya basliyorum.işe de gidecegim iyice stress oldum doktor cok olmazsa sorun deyil dedi ama yinede ... Ustelik 8 tupluk kan tahlillerimden birinde triod cikmis ilac yazdi doktor hemen .dua edin lutfen benim icin
Ya bu kabızlık olayını nasıl çözüme UlaştırICaz. Sancısı da çok zor ya birde diğer sancı yla karısınca aklım cikiuor benim yaBen varım canım, özellikle akşamları karnım gurul gurul. Bir de kabız olmaya başladım yaaa
Cnm bnm bu kabızlıga tek çözüm ananass ananas hem bbk için iyi hmde bızı kabızlıkdan kurtarıo...Ya bu kabızlık olayını nasıl çözüme UlaştırICaz. Sancısı da çok zor ya birde diğer sancı yla karısınca aklım cikiuor benim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?