2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Kizlarr doğumu ne şekil düşünüyorsunuz? Ben normal istiyorum ama bebeğim tersmis dönmezse sezaryen olacağım mecbur oyüzden kendimi sezaryen düşüncesine de alıştırmaya çalışıyorum şok yaşamak istemiyorum. . Ama sezaryen olursam genel anestezi olurum epidural benj çok korkutuyor. ..

Neden canım?

Be
Ben normal doğum istiyorum inşaAllah hayırlısıyla. Ama sezaryen olursa da epidural düşünüyorum bence korkulacak bişey yok. Hem düşünsene genel anestezi olursan bebeğinin ilk ağlayışını ilk nefes alışını duyamayacaksın. Anesteziden ayılmak da kolay olmuyor Bebeğini ilk 2-3 saat rahat rahat kucağına bile alamayacaksın emzirmekte zorlanacaksın yani bütün bunları düşününce kesinlikle epidural Olmalı diye düşünüyorum ben şahsen :)

Kizlar merhaba,ben hastanede ve evde vermek icin bebek sekeri yaptiricam.ayrica yaninada cikolata verim diyorum.internette haci serif diye bi yer buldum.isme ozel bebek cikolatasi yapiyor.istanbuldayim ama her yere kargosu varmis.bilen varmi cikolatasi nasildir.dandik cikolatalarin tadi berbat oluyor cesaret edemiyorum

canım 36. haftaya kadar yolu var benimde daha yeni döndü tabi hayırlısı neysse o olsun inşallah sağlıklı olsunlarda

Bebek döndü donmedi bunun stresini yapmayin. Daha cook degisir o. Benimkisi hergun pozisyon değiştiriyor diyebilirim. Ilk cocugumda böyleydi gayet normal. Son ana kadar takla atti durdu. Ha sonunda sezaryen oldum o ayri ama sebebi pozisyon degildi

Arkadaşım yaptırdı oradan, tadı fiyatına göre güzeldi bence.
Ben de Cevizağacından sipariş etmeyi düşünüyorum.
Bir de firststeps diye bir site buldum. Çikolataları Pelit marka: http://www.firststeps.com.tr/ayni-gun-kargo-erkek-bebek-cikolatasi-pelit

Benim ilki normal dogumdu bunu da bir mani olmazsa saglik acisindan kesin normal istiyorum. Bizim bu bebekte 28 haftalikken tersti, 31. Hafta kontrolunde donmustu. Merak etme senin bebiste doner 36. Haftaya kadar yolu var.

Kizlar isim konusunda hala karar veeremedik kızımın adı bebicik olarak kaldı bebicik diye seviyoruz konuşuyoruz şimdi esimle karar veremiyoruz aklimizdakiler Sevde ve Nurcihan sizce nasıl ve hangisi

Slm bizde hala karar veremedik

Biz kızımızın adını Mihrimah koyacağız eşimle ilk olarak Mihrimah Sultan camiinde buluşmuştuk ve orada karar vermiştik :) Bu arada Nurcihan ismi daha hoş geldi kulağıma. Değerlendirmek isterseniz Hoşuma giden diğer kız isimlerinden yazayım. Nurefşan : Nur saçan anlamında. Afife: Iffetli, hayalı anlamında. Bu arada Mihrimah da güneş ve ay anlamında Mihr güneş, Mah ay demek. Aynı zamanda Mah bazı kitaplarda Efendimiz (sav) in bazı kitaplarda geçen ismidir. Mahveden demek, nübüvvet ve risaletinin nuru küfür karanlıklarını mahvettiğnden bu isim verilmiş.

Benim eşim osmanlı aşığı isim ararken hem o dönem isimlerine bakıyordu Mihrimah muhteşem yüzyıldan özenmisiz gibi olur diye elemistik Nurefşan değil de Gülefşan olarak ilk eşim direniyordu zor vazgecirdim içime sinmemisti. Nurcihanı da eşim buldu sevdeyi ben buldum peygamber efendimizin huyunu ahlakını en sevdiği eşi ve esmer güzeli demek sizin kizinizin ismi de çok güzelmiş hem hikâyesi de varmis daha ne :)

Oh oh maşallah tek eksiğin şu an karnında desene :) bende daha hiiiiç bişey yok.. Özeniyorum valla sizeee bitirdiniz nerdeyse çoğunuz.. Biiiravoooo

Kizlar isim konusunda hala karar veeremedik kızımın adı bebicik olarak kaldı bebicik diye seviyoruz konuşuyoruz şimdi esimle karar veremiyoruz aklimizdakiler Sevde ve Nurcihan sizce nasıl ve hangisi
Bence sevde.. Bizde daha bulamadık valla, oğlan ya da erkek olarak kalcak bu gidiş.. :)) sizde yine seçenek varmış ne güzel bizde oda yok.. Benim 3 ayda bulduğum isimler arasından içime tekk sinen isim "civan" olduu, onuda kocam olcak şahıs istemiyoo yaaaa gıcık ediyo beniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…