- 11 Nisan 2008
- 445
- 491
- 628
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #36.361
Evet canimm ben özellikle 1 haftadir inanilmaz artış olduğunu farkettim :) Neredeyse hiç durmuyor devamli hareket halindeyiz :))[/
Hah normal ozaman ya....Anne olmak ne zormuş hareket etse sıkıntı etmese sıkıntı valla hayırlısıyla şu 10 hafta dabir geçse de yanımıza alıp uyutsak
kizlar benim bebek kiyafeti icin aski almam lazim nette ucuz ve coklu satan bi site var mi
Kizlarr doğumu ne şekil düşünüyorsunuz? Ben normal istiyorum ama bebeğim tersmis dönmezse sezaryen olacağım mecbur oyüzden kendimi sezaryen düşüncesine de alıştırmaya çalışıyorum şok yaşamak istemiyorum. . Ama sezaryen olursam genel anestezi olurum epidural benj çok korkutuyor. ..
Ben normal doğum istiyorum inşaAllah hayırlısıyla. Ama sezaryen olursa da epidural düşünüyorum bence korkulacak bişey yok. Hem düşünsene genel anestezi olursan bebeğinin ilk ağlayışını ilk nefes alışını duyamayacaksın. Anesteziden ayılmak da kolay olmuyor Bebeğini ilk 2-3 saat rahat rahat kucağına bile alamayacaksın emzirmekte zorlanacaksın yani bütün bunları düşününce kesinlikle epidural Olmalı diye düşünüyorum ben şahsen :)Kizlarr doğumu ne şekil düşünüyorsunuz? Ben normal istiyorum ama bebeğim tersmis dönmezse sezaryen olacağım mecbur oyüzden kendimi sezaryen düşüncesine de alıştırmaya çalışıyorum şok yaşamak istemiyorum. . Ama sezaryen olursam genel anestezi olurum epidural benj çok korkutuyor. ..
Anladım tatlım teşekkürlerEvet canim orasi. Ben o hastanenin doktoruna gitmiyorum ozel muayenehaneye gidiyorum doktorum o hastanede dogum yaptiriyor. İlk dogumumu da orda yaptim. O hastanede Merih erguney ve ali fuat isimli doktorlarin methini cok duydum.
canım 36. haftaya kadar yolu var benimde daha yeni döndü tabi hayırlısı neysse o olsun inşallah sağlıklı olsunlardaKizlarr doğumu ne şekil düşünüyorsunuz? Ben normal istiyorum ama bebeğim tersmis dönmezse sezaryen olacağım mecbur oyüzden kendimi sezaryen düşüncesine de alıştırmaya çalışıyorum şok yaşamak istemiyorum. . Ama sezaryen olursam genel anestezi olurum epidural benj çok korkutuyor. ..
Kizlar merhaba,ben hastanede ve evde vermek icin bebek sekeri yaptiricam.ayrica yaninada cikolata verim diyorum.internette haci serif diye bi yer buldum.isme ozel bebek cikolatasi yapiyor.istanbuldayim ama her yere kargosu varmis.bilen varmi cikolatasi nasildir.dandik cikolatalarin tadi berbat oluyor cesaret edemiyorum
Kizlarr doğumu ne şekil düşünüyorsunuz? Ben normal istiyorum ama bebeğim tersmis dönmezse sezaryen olacağım mecbur oyüzden kendimi sezaryen düşüncesine de alıştırmaya çalışıyorum şok yaşamak istemiyorum. . Ama sezaryen olursam genel anestezi olurum epidural benj çok korkutuyor. ..
Sagol canim birde bu linke bakimArkadaşım yaptırdı oradan, tadı fiyatına göre güzeldi bence.
Ben de Cevizağacından sipariş etmeyi düşünüyorum.
Bir de firststeps diye bir site buldum. Çikolataları Pelit marka: http://www.firststeps.com.tr/ayni-gun-kargo-erkek-bebek-cikolatasi-pelit
Slm bizde hala karar veremedikKizlar isim konusunda hala karar veeremedik kızımın adı bebicik olarak kaldı bebicik diye seviyoruz konuşuyoruzşimdi esimle karar veremiyoruz aklimizdakiler Sevde ve Nurcihan sizce nasıl ve hangisi
Slm bizde hala karar veremedik
Benim eşim osmanlı aşığı isim ararken hem o dönem isimlerine bakıyordu Mihrimah muhteşem yüzyıldan özenmisiz gibi olur diye elemistik Nurefşan değil de Gülefşan olarak ilk eşim direniyordu zor vazgecirdim içime sinmemisti. Nurcihanı da eşim buldu sevdeyi ben buldum peygamber efendimizin huyunu ahlakını en sevdiği eşi ve esmer güzeli demek sizin kizinizin ismi de çok güzelmiş hem hikâyesi de varmis daha ne :)Biz kızımızın adını Mihrimah koyacağız eşimle ilk olarak Mihrimah Sultan camiinde buluşmuştuk ve orada karar vermiştik :) Bu arada Nurcihan ismi daha hoş geldi kulağıma. Değerlendirmek isterseniz Hoşuma giden diğer kız isimlerinden yazayım. Nurefşan : Nur saçan anlamında. Afife: Iffetli, hayalı anlamında. Bu arada Mihrimah da güneş ve ay anlamında Mihr güneş, Mah ay demek. Aynı zamanda Mah bazı kitaplarda Efendimiz (sav) in bazı kitaplarda geçen ismidir. Mahveden demek, nübüvvet ve risaletinin nuru küfür karanlıklarını mahvettiğnden bu isim verilmiş.
Secenekleriniz neler acaba :)Slm bizde hala karar veremedik
Oh oh maşallah tek eksiğin şu an karnında desene :) bende daha hiiiiç bişey yok.. Özeniyorum valla sizeee bitirdiniz nerdeyse çoğunuz.. BiiiravooooKızlar 30lu haftalari gördük çok şükür :)) Bendeki yenilik ve degisiklikler; Göğüslerde sızı ve akinti, Bebegin hareketlerinde bayagi artış , Gece uykusuzluklari, Nefes almakta zorluk ,Genital bölgeye baskı, Doğum heyecani,Çatlaklar :))) Kullandığım ilaç ;magnezyum ve kan ilaci . Hazirlik aşaması; Bütün herseyi aldik Mobilyalarimiz yeni geldi yikama ütüleme yerlestirme isleri kaldi Doğum çantası henüz hazirlamadim.Tek eksiğim beşik cibinligi .... Bizde durumlar böyle :) İyiki burasi var sizinle ayni duygulari yasayip paylasmak çok güzel insana yalniz olmadıgini hissettiriyor
Bence sevde..Kizlar isim konusunda hala karar veeremedik kızımın adı bebicik olarak kaldı bebicik diye seviyoruz konuşuyoruzşimdi esimle karar veremiyoruz aklimizdakiler Sevde ve Nurcihan sizce nasıl ve hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?