2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Valla cok matikli bu sistem.ozmn ben bi randevu almaya calisiym. Isallah memnun kalirim ya valla ozel muaynane isi cok zor. Tmm daha rahat ama sanki hep bi emanet gibi hissediyosun kendini.

Güle güle kullan canım çok şeker yok bn daha almadım 30+4 olduk senin kaç hafta oldu

Reactions: GCA
2014 ile 2015 yili arasindaki tek fark telefonuna aplikasyonu indirip telefonundan idare edebilmen...bende ikinci el alicam surekli takipteyim
ben bugun 2014 u 895 e wellcomebaby sitesinden aldim canım eğer 4momsun diger modelini düşünüyorsan picabu adli sitede 600 kusure vardi

@bbkm G GCA valla ben bu hafta raporluydum 28 29 u gibi dogum iznim baslayacak bu 2 haftada zsten tatiliz dolayisiyla benim izin kafadan baslamis oldu

Reactions: GCA
Arkdaşlar bana bir bakar mısınız
Bebeğin hareketleri 30. haftada artması normal mi?
Benim de kızım o kadar hareketli ki bazen uykumdan uyandırıyor beni. Ama en son doktora gittiğimde hareketli olması çok iyi dedi galiba bu aylardan sonra bebek büyüdüğü için daha fazla hissediyoruz hareketlerini..

Arkadaşlar bu arada bende bebeğim için kolonya çikolata vb. hediyelikler hazırlamak istiyorum. Bir yere yaptırmaktansa kendim yapmak daha uyguna gelir diye düşünüyorum. Siz hastanede veya sonrasında gelenlere vermek için bu tarz hediyelikler hazırladınız mı fikir verebilir misiniz?

Valla canım bizimki çok mülayimdi bir anda böyle bir şey olunca çok korkmaya başladım internette de 2 saatte 10 kere hareket etmeli saymalısınız diyor.Onlara bir şey olmasın da gerisi önemli değil.Maşallah diyelim.

Güle güle kullan canım çok şeker yok bn daha almadım 30+4 olduk senin kaç hafta oldu

Bende tam 31 bugün. Biz alışverişi epey tamamladık. Bi bakım ürünleri ve Emzirme ürünleri kaldı. Bende anlatan ebeyi sevdim. Diğeri de iyi ama sert mizaci. Bi kere kanimi almıştı oturan benim. Ama eli çok hafif. Benim damarlarım çok zor bulunur o hemen bulmuştu. Epey tecrübeli

@bbkm G GCA valla ben bu hafta raporluydum 28 29 u gibi dogum iznim baslayacak bu 2 haftada zsten tatiliz dolayisiyla benim izin kafadan baslamis oldu

Sen sanslisin o zman cnm. Ben özel sektördeyim. Bayramda p.tesi salı idari izin olunca bize vermezler izin zaten. Benim bi sorun çıkmazsa ekim 24 e kadar çalışıcam. Oyy söylemesi bile zor

Valla cok matikli bu sistem.ozmn ben bi randevu almaya calisiym. Isallah memnun kalirim ya valla ozel muaynane isi cok zor. Tmm daha rahat ama sanki hep bi emanet gibi hissediyosun kendini.
Canimm doktor çok önemli bence ve doktorun çok hastasi varsa bu o doktorun ne kadar iyi oldugununda somut kanıtı bence Şey yap mesela p.tesi randevu alacaksın sana saat 2 uyuyor diyelim randevunu 12ye al 2de anca girebiliyorsun zaten.Ama gitmeden muhakkak ara kaç kişi var sirada ne zaman geleyim diye.Çünkü doktor hemen hemen hergün doguma giriyor bu yuzden randevular aksiyor

Kızlar 30lu haftalari gördük çok şükür :)) Bendeki yenilik ve degisiklikler; Göğüslerde sızı ve akinti, Bebegin hareketlerinde bayagi artış , Gece uykusuzluklari, Nefes almakta zorluk ,Genital bölgeye baskı, Doğum heyecani,Çatlaklar :))) Kullandığım ilaç ;magnezyum ve kan ilaci . Hazirlik aşaması; Bütün herseyi aldik Mobilyalarimiz yeni geldi yikama ütüleme yerlestirme isleri kaldi Doğum çantası henüz hazirlamadim.Tek eksiğim beşik cibinligi .... Bizde durumlar böyle :) İyiki burasi var sizinle ayni duygulari yasayip paylasmak çok güzel insana yalniz olmadıgini hissettiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…