- 15 Ekim 2014
- 468
- 767
- 103
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #36.341
Valla cok matikli bu sistem.ozmn ben bi randevu almaya calisiym. Isallah memnun kalirim ya valla ozel muaynane isi cok zor. Tmm daha rahat ama sanki hep bi emanet gibi hissediyosun kendini.Canimm ben Avcilar Hospitale gidiyorumdoktorum Nil Bilgen ve ben doktorumdan çok memnunum bir çok arkadasim tanidigim Nil Hanimda doğum yapti ve gayet Memnun oldular.. Tek sorun Nil hanimin çok hastasi oldugundan randevulara gec giriyorsun ama ben 11de randevu aliyorsam telefonla asistani arayip kacta geleyim diyorum 2 de mesela gidiyorum o sekilde beklememis oluyorsun :) Tavsiye ediyorum yanii
Güle güle kullan canım çok şeker yok bn daha almadım 30+4 olduk senin kaç hafta olduTeşekkür cnm. Benim yeğenim 8 ay kullandı. Biz zaten oda yaptık bunu ilk etapta yanımda yaması için aldım. Öyle olunca uzun vadeli kullanıma gerek yok diye düşünüyorum. Sen aldın mi bu arada kaç haftalık hamilesin sen
Bnde seviyorum ebe çok tatlı ya ama sendalye oturan çok negatif ti bnm yanımda güler yüzlü biri olması lazım oturan ebe denk gelirse zor ya sert mizaci varBildim cnm seni. Ben sevdim ama eğitimi faydali buldum.
alacagiz canim...Öğretmen arkadaşlar , biz eğitime hazırlık ödeneği alacak mıyız ?
Bana ders verilmedi , merak ediyorum.Bu etkiler mi ?
ben bugun 2014 u 895 e wellcomebaby sitesinden aldim canım eğer 4momsun diger modelini düşünüyorsan picabu adli sitede 600 kusure vardi2014 ile 2015 yili arasindaki tek fark telefonuna aplikasyonu indirip telefonundan idare edebilmen...bende ikinci el alicam surekli takipteyim
Tesekkur ederim tatlim...sen 2015 modelinimi aldinben bugun 2014 u 895 e wellcomebaby sitesinden aldim canım eğer 4momsun diger modelini düşünüyorsan picabu adli sitede 600 kusure vardi
Pardon yazmissin zatenben bugun 2014 u 895 e wellcomebaby sitesinden aldim canım eğer 4momsun diger modelini düşünüyorsan picabu adli sitede 600 kusure vardi
Benim de kızım o kadar hareketli ki bazen uykumdan uyandırıyor beni. Ama en son doktora gittiğimde hareketli olması çok iyi dedi galiba bu aylardan sonra bebek büyüdüğü için daha fazla hissediyoruz hareketlerini..Arkdaşlar bana bir bakar mısınız
Bebeğin hareketleri 30. haftada artması normal mi?
Benim de kızım o kadar hareketli ki bazen uykumdan uyandırıyor beni. Ama en son doktora gittiğimde hareketli olması çok iyi dedi galiba bu aylardan sonra bebek büyüdüğü için daha fazla hissediyoruz hareketlerini..
Güle güle kullan canım çok şeker yok bn daha almadım 30+4 olduk senin kaç hafta oldu
Canimm doktor çok önemli bence ve doktorun çok hastasi varsa bu o doktorun ne kadar iyi oldugununda somut kanıtı benceValla cok matikli bu sistem.ozmn ben bi randevu almaya calisiym. Isallah memnun kalirim ya valla ozel muaynane isi cok zor. Tmm daha rahat ama sanki hep bi emanet gibi hissediyosun kendini.
kizlar benim bebek kiyafeti icin aski almam lazim nette ucuz ve coklu satan bi site var mi
Evet canimm ben özellikle 1 haftadir inanilmaz artış olduğunu farkettim :) Neredeyse hiç durmuyor devamli hareket halindeyiz :))Arkdaşlar bana bir bakar mısınız
Bebeğin hareketleri 30. haftada artması normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?