2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
@Haticetunc bencede sevde ismi daha hos. Bizim babamizda büşra isminde tutturmus durumda bir kac isim onerdim nuh diyo peygamber demiyo:) ilkini sen koydun ikincisini ben koyucam diye yarisa girdi adam resmen. Bende isim muhabbetinden cok bunaldigim iyin öfff aman beeee ne olursa olsun yeter diyerek cirkinlesip kabul ettim

Canım bende 24.haftamda tatile gitmiştim doktorum 30.haftadan sonra yolculuk önermiyorum demişti. doktorun bile kızdıktan sonra neden mecbursun özel bir konu değilse?
Canim burda kimsem yok kapisini acicak esim de okdr dusenceli anlayisli biri degil yanimda kalsin tek basima naparim kahrimdan olurum

Günaydın hayırlı sabahlar

rüyamda doguruyordum ama doğum çantam hazır değildi.

ben de ortalama iki güne bir dogum yapıyorum canım ...bi kere bebegin battaniyesini unutmusuz bebek üşüyo diye bagırarak uyandım. bı kere sezeryanla dogum oluyorum nıye benım dıkısım yok bu ne biçim sezeryan diyorum vb :) senin dogum bizden de yakın daha cok rüyalarda dogururuz biz :)

ben 0-3 aylık bi kaç tane aldım canım onları da en fazla bir ay giyer dedıler. simdi 3-6 aylık almaya çalışıyorum. zaten cok abartmamak da lazım malum bebek gormeye gelenler bi sürü getiriyor zaten..

Sen sanslisin o zman cnm. Ben özel sektördeyim. Bayramda p.tesi salı idari izin olunca bize vermezler izin zaten. Benim bi sorun çıkmazsa ekim 24 e kadar çalışıcam. Oyy söylemesi bile zor

Ekim 24 e kadar mı? okuyunca bile gözlerim ayrıldı. doğum tarihlerimiz aynı görünüyor ama ekim 24ü bırakın, benim için ekimin 5i bile mucize :) bu
işteki son haftam gibi görünüyor.

Reactions: GCA
ben 0-3 aylık bi kaç tane aldım canım onları da en fazla bir ay giyer dedıler. simdi 3-6 aylık almaya çalışıyorum. zaten cok abartmamak da lazım malum bebek gormeye gelenler bi sürü getiriyor zaten..
Canım baya bi hediye geliyo da genelde ilerde giysin diye büyük alıyolar 3 ve 5 yaş arası hep.küçük getiren çok azdı.çokta güvenmemek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…