2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
2014 ile 2015 yili arasindaki tek fark telefonuna aplikasyonu indirip telefonundan idare edebilmen...bende ikinci el alicam surekli takipteyim

Kizlarrr dün geceden beri sağ göğsümde biseyler oluyor içine aniden iğneler batiyor gibi şey oluyor .Bir de sivi geliyor ucundan Sizce normal mi ?? Bir de bebek ayagiyla asagi tekme attikca ayagi seyimden cikicak saniyorum okadar tuhaf oluyorum Sizde de oluuor mu ?

Son yazdigin banada oluyor hatta oturdugum yerden zipliyorum

Çalışan anneler.kaçıncı haftada ücretli izne ayrılacaksınız?ben 32den sonra iki hafta daha ayrılıp 35 de ayrılacaktım bayramdan sonra daha gitmicektim ama.erken mi sizce.doğum sonrasında 10 hafta kalıyo az mı

Eminönü ziyaretim güzel sonuçlandı, hala düşünenler varsa gidebilirler. Cumartesi yolları neredeyse sel basmasına rağmen, orada göbek göbeğe hamileler olarak çarpıştık, alış veriş yaptık ve eğlendik

Artık anne mi, kayınvalide mi bilmem bir hanım teyzenin pahalı hastane çıkışlarına serzenişi eğlenceliydi; Ne yani bunu almazsak hastaneden çıkarmıyorlar mı bebeği? demesi günün bombasıydı

Çamaşır, emzirme sütyeni, emzirme atleti, hastane çıkışı yedek takım, battaniye, havlu, gecelik ve sabahlık takımı, çorap, yatak alezi, hastane havluları, kapı süsü şeysi o yağmur ve kalabalıkta alabildiklerimdi.

Her keseye uygun şeyler var, o yüzden bence hanlar ve dükkanlar eğer vakit varsa ziyaret edilmeli, eğlenceli oldu.

ikincisi var bende canım hem de sadece aşağıda değil göğsüme doğru göbeğimde falan da oluyor çok sert vuruyor doğuma kadar sakatlamasa bizi bari minikler :)

Ben odalarina bugun baktim guzeldi. Suit odalarida baya buyuk.randevu yokmu hastanede 5 saat beklemek nedenmis peki.

Aslinda bende dr umdan memnunum ama benim dr sadece 2000-2500 istiyor.bu sefer pahalli oluo tabi direk hastane dr u olsun istiyorum artik.

Tatlım incirli ethica mı? Eğer öyleyse hangi doktora gidiyorsun?

Evet canim orasi. Ben o hastanenin doktoruna gitmiyorum ozel muayenehaneye gidiyorum doktorum o hastanede dogum yaptiriyor. İlk dogumumu da orda yaptim. O hastanede Merih erguney ve ali fuat isimli doktorlarin methini cok duydum.

Canimm ben Avcilar Hospitale gidiyorumdoktorum Nil Bilgen ve ben doktorumdan çok memnunum bir çok arkadasim tanidigim Nil Hanimda doğum yapti ve gayet Memnun oldular.. Tek sorun Nil hanimin çok hastasi oldugundan randevulara gec giriyorsun ama ben 11de randevu aliyorsam telefonla asistani arayip kacta geleyim diyorum 2 de mesela gidiyorum o sekilde beklememis oluyorsun :) Tavsiye ediyorum yanii

Ben odalarina bugun baktim guzeldi. Suit odalarida baya buyuk.randevu yokmu hastanede 5 saat beklemek nedenmis peki.

Randevu var fakat sezeryan dogumlar icin sık sık dogumhaneye çıkması gerekiyor Nil Hanimin. En son gittigimde 15.20 randevuma 17.30 gibi girdim, araya yalnizca bir sezeryan girdigi icin. Bu, bazi günler artabiliyor.

Güle güle yatsin bebis bunlar çok tatlı ama en fazla 6 ay yatiyo dio aldirmadilar bana

Teşekkür cnm. Benim yeğenim 8 ay kullandı. Biz zaten oda yaptık bunu ilk etapta yanımda yaması için aldım. Öyle olunca uzun vadeli kullanıma gerek yok diye düşünüyorum. Sen aldın mi bu arada kaç haftalık hamilesin sen

Valla ben 37 ye kadar çalışmayı planlıyorum cnm. Şimdiden zorlanıyorum ama yapacak bişey yoo evde bebegimle olmayı tercih ederim zorda olsa gidicem ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…