- 4 Mart 2014
- 1.826
- 1.339
- 133
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #36.321
2014 ile 2015 yili arasindaki tek fark telefonuna aplikasyonu indirip telefonundan idare edebilmen...bende ikinci el alicam surekli takipteyimGünaydın arkadaşlar.
Canım yeni modellerinin sallama fonksiyonları biraz daha değişik diye biliyorum. Maalesef diğer ana kucaklarına gore baya pahalı ama değer diye düşünüyorum. Mesela ben bebek odası takımını mobilyacidan değilde ikeadan daha uygun fiyata alıp yanında mamarooyu alicam.
Son yazdigin banada oluyor hatta oturdugum yerden zipliyorumKizlarrr dün geceden beri sağ göğsümde biseyler oluyor içine aniden iğneler batiyor gibi şey oluyor .Bir de sivi geliyor ucundanSizce normal mi ?? Bir de bebek ayagiyla asagi tekme attikca ayagi seyimden cikicak saniyorum okadar tuhaf oluyorum Sizde de oluuor mu ?
Bende ondeydim eşimle geldim sonradanCnm Merhaba geldim evet ben. İkinci sıra en başta oturuyordum. Kot tulum vardı üstümde. Sen nerde oturuyordun
Kaç aya kadar yapabiliyor bu beşikte benim de seçeneklerin arasındaKızlar anne yani besigimizi de aldık
Eki Görüntüle 1630990
Güle güle yatsin bebis bunlar çok tatlı ama en fazla 6 ay yatiyo dio aldirmadilar banaKızlar anne yani besigimizi de aldık
Eki Görüntüle 1630990
ikincisi var bende canım hem de sadece aşağıda değil göğsüme doğru göbeğimde falan da oluyor çok sert vuruyor doğuma kadar sakatlamasa bizi bari minikler :)Kizlarrr dün geceden beri sağ göğsümde biseyler oluyor içine aniden iğneler batiyor gibi şey oluyor .Bir de sivi geliyor ucundanSizce normal mi ?? Bir de bebek ayagiyla asagi tekme attikca ayagi seyimden cikicak saniyorum okadar tuhaf oluyorum Sizde de oluuor mu ?
Ben odalarina bugun baktim guzeldi. Suit odalarida baya buyuk.randevu yokmu hastanede 5 saat beklemek nedenmis peki.Ben Hizmet Hastanesinden fiyatlar nedeniyle Avcılar Hospitale gectim. Avcılar Hospital cok cok iyi diyemem ama dogum fiyatlari uygun. 1000 normal, 1500 sezeryan, epidural isterseniz ekstra 250 TL sanırım. Oda olarak da suitle normal arasında 200 lira fark alıyorlarmış günlük. Yoğun bir hastane değil gibi dursa da ne vakit odalara bakmaya çıksam dolu oldukları icin bakamadım. Doktorum Nil Hanım. Cerrahpasa Tıp mezunu, deneyimli bir doktor fakat aşırı yoğun. 5 saat sira bekledigimiz de oldu. Kisacasi artilari ve eksileri olan bir hastane, ev kredim olmasa baska bir yer tercih ederdim açıkçası.
Aslinda bende dr umdan memnunum ama benim dr sadece 2000-2500 istiyor.bu sefer pahalli oluo tabiBen direkt olarak avcılar hospital'a gitmiyorum ama doğumum orda olacak büyük ihyimal, doktorumun gittiği hastaneler arasında orasıda var çünkü. Özel muayenehaneye gidiyorum düşünürsen, avcılarda yine, türkan mutafoğlu.. Çok çok ilgili ben çok memnunum.. Ki hem özel muayenehane olup hem ilgisiz olan yoktur heralde.. Daha tam net konuşmadım bidahaki randevumda konuşucam ama sanırım fiyat olarakta 2,500 lira gibi bi tutar olacak herşey dahil..
Tatlım incirli ethica mı? Eğer öyleyse hangi doktora gidiyorsun?
Canimm ben Avcilar Hospitale gidiyorumdoktorum Nil Bilgen ve ben doktorumdan çok memnunum bir çok arkadasim tanidigim Nil Hanimda doğum yapti ve gayet Memnun oldular.. Tek sorun Nil hanimin çok hastasi oldugundan randevulara gec giriyorsun ama ben 11de randevu aliyorsam telefonla asistani arayip kacta geleyim diyorum 2 de mesela gidiyorum o sekilde beklememis oluyorsun :) Tavsiye ediyorum yaniiKizlar iyi pazarlar. Bu dr lar tepemi fena attirdi.bu aydan sonra dr degistirticekler bana. 3,500-4000 tl dogum icin fiyat veriolar. Benim dr.um disardan gelicek die dahada masrafli. Neyse uzun lafin kisasi istanbul avrupada oturan ve AVCILAR HOSPITAL hastanesine giden varmi? Dr tavsiyesi istiycem sizden..
Ben odalarina bugun baktim guzeldi. Suit odalarida baya buyuk.randevu yokmu hastanede 5 saat beklemek nedenmis peki.
Bende ondeydim eşimle geldim sonradan
Kaç aya kadar yapabiliyor bu beşikte benim de seçeneklerin arasında
Güle güle yatsin bebis bunlar çok tatlı ama en fazla 6 ay yatiyo dio aldirmadilar bana
Çalışan anneler.kaçıncı haftada ücretli izne ayrılacaksınız?ben 32den sonra iki hafta daha ayrılıp 35 de ayrılacaktım bayramdan sonra daha gitmicektim ama.erken mi sizce.doğum sonrasında 10 hafta kalıyo az mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?